8

Гуфу

преди 2 години

Номер 5- Кмета е от протестърите на ДБ.

7

Анонимен

преди 2 години

а на бас ,че "доброволците" са от геП ? отишли са да се дразнят пред общината ,защото Красно село е голям район твърдо Демократична България ! правили са мизерии нарочно с цел скандал и полиция !толкоз прозрачно и елементарно - *** кажи му гербераст и не го обиждай повече

6

Анонимен

преди 2 години

На улицата ми е пълно с дупки, които не могат да се избегнат и си трошим колите в тях.Писах писмо до общината, приложих снимки, отговориха ми след 1 месец, че ако евентуално останат пари в бюджета за догодина - тогава можело да ремонтират улицата.Ако за моя сметка оправя дупките - пак ще дойдат да ме глобят.Какво излиза - плащаме данък МПС, винетки и хиляди други такси и накрая получаваме дупки - не искат да ги оправят, не ти дават ти да ги оправиш. За какво плащаме ? Няма такава държава.

5

...

преди 2 години

Еми народа го е казъл нарави добро и изяж ...! лошото в случая е, че това дето е изядено накрая е поредната герберастка калика! Идея си няма как, защо и какво да прави! Не стига това ми когато някои се опита да и каже какво да прави то реве и нищо не разбира! Остави и това ами когато някой се опита да и покаже какво и как се прави то вика полиция жандармерия и прочие да го набият!

4

Анонимен

преди 2 години

пак гербераски провокации против Демократична България ! тея "доброволци" що не се занимаят с кучетата - всеки втори води куче - страшна работа -в паркове ,градинки ,около блокове хиляди кучета - побърка се народа -пощуре !

3

Анонимен

преди 2 години

По принцип не е работа на гражданите да оправят градинки, гражданите плащат данъци и с тях трябва да се подържа всичко професионално, но ако някой провери самоинициатива, не виждам причина да получи глоба.

2

Анонимен

преди 2 години

Хората са направили това, което кметицата на Христо Иванов вече две години категорично отказва да свърши.

1

Анонимен

преди 2 години

Кметицата е абсолютно неадекватна, да. До момента е изяестна със самонаграждаването си за спциален патронаж по време на короната с има няма 10 хилки, снимането си с боядисани оейки от соца в разни квартални градинки, както и гоненето на някаква танцова школа от културния дом. Някак си не е ядекватна жената, за деловодител може и да става, но за кмет..