28

Анонимен

преди 2 години

Герберасти, сър!

27

аз-ът

преди 2 години

а пропо за гербидж плюещ отровата си срещу Президента, въпросната кметичка е от ДъБъ. Просто казвам, не че нещо...

26

Анонимен

преди 2 години

Кметицата е от корумпираната и престъпна ДБ !!!!!

25

аз-ът

преди 2 години

т.е. дАбрАволците, които всъщност са *** и татита с котилото, решили да си направят неделния кеф-излет-хепънинг пред общината не са глобени, затова че чистили и посяли цветя, а заради това, че са проникнали през ограничителните заграждения (ленти) ?

24

Доброволците

преди 2 години

Да оспорвт глобите в Съда и да осъдят Общината за безхаберието ѝ!

23

Забременител

преди 2 години

Освен засаждане и друго са направили!

22

Линч

преди 2 години

Линчувайте тъпата калинка! намерете я къде живее и изхвърлете *** пред *** и! Тя сигурно и не живее в квартала ви - затова не и дреме в какво състояние е!

21

Анонимен

преди 2 години

Ако бяха направили мястото ботаническа градина, трябваше да ги разстрелят.

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Промяната на Радев!"--Смехурко, какво общо има Радев с общинските калинки на ГЕРБ?Мисленето май не ти е силната страна!

19

Анонимен

преди 2 години

Лютата кметица е от Демократична България. Добър пример какво може да се очаква от тях след парламентарните избори. Лика прилика с ГЕРБ.

18

Анонимен

преди 2 години

Промяната на Радев!

17

Анонимен

преди 2 години

""""Глобиха доброволци, засадили цветя в столичния "Красно село".""""""" - - - Да се смееш ли, да ревеш ли....??? Хората окосили и почистили тревната площ от *** и фасове, засадили цветя и ги... глобили?!

16

Кривондел

преди 2 години

Всяка една партия може да сбърка в кадровата си политика. Проблемът е, че съвсем умишлено в България реториката и изразните средства са докарани до ненавист и нетърпимост. А те наистина винаги се връщат към авторите им. Какви точно изразни средства ще използват към този персонаж "партиите на промяната" и виртуалният герой г-н Бонев? Едно от основните и задължителни изисквания да си демократ е и това да си принципен. Да реагираш еднакво към свои и чужди!!!

15

Анонимен

преди 2 години

Да приемат закон според който засаждането на цветя и косенето на тревата са тероризъм, а посаждането на дръвче - антидържавна дейност и национално предателство.

14

Анонимен

преди 2 години

Путинисти. Узурпират кметството и работата на обшинските работници. Искат да правят президентска община и да пускат дронове от окосената градинка.

13

Анонимен

преди 2 години

Оставка на районния кмет. Пълна идеотка. Вместо да ги награди за добре свършена работа, ще ги гоблява! Явно си харесва мърлявата кочинка...

12

гостенка

преди 2 години

До Анонимен"пак гербераски провокации против Демократична България ! тея "доброволци" що не се занимаят с кучетата - всеки втори води куче - страшна работа -в паркове ,градинки ,около блокове хиляди кучета - побърка се народа -пощуре" А вие от Демократична България няма ли работите или все чакате на другите и после ги критикувате? Мързели.

11

Дядо Радой

преди 2 години

В силно развитите седесаро -сикаджийските държави,като нашата, стриктно се прилат законите.Сега живущите в квартала трябва масово да излезат една нощ в подкрепа на кметицата и да ос ерат района, привеждайки го в първоначалния му вид, като не пропуснат и входа на общината, защото действията на санкционираните са комунистическа отживелица,а освен това дават лош пример на подрастващите и заличават красотата от нас раното.

10

гостенка

преди 2 години

До Анонимен 9Кметицата от листата на Демократична България! Ха-ха крадеца вика дръжте крадеца. Защо Демократична България не се дистанцират от нея?

9

Анонимен

преди 2 години

София е Демократична България ! вън кметската марионетка на геп избрана с купения ромски вот и фалшификации !