65

Анонимен

преди 2 години

никому неизвестен, бил даже на проби 2012та в цска където е разкаран, кръгла нула като футболер, близък до кралското семейство на кувейт да бее...как така никому неизвестен изведнъж идва с толкова много пари ..футбола явно наистина е само прикритие за наркотици, и какво ли още не. ПОНЕ СМЕНЕТЕ ИМЕТО НА ОТБОРА, ЧЕ ГО ПЕТНИТЕ,***.

64

гост

преди 2 години

Купуваш футболен отбор и първите думи са за земя и мол - червена лампа. Инвеститор ще дава 250 милиона, но се покрива в САЩ зад гърба на това момче - червена лампа. Момчето няма биография и име. Абе...дано да стане

63

Анонимен

преди 2 години

Какви са тези американски бизнесмени, които ще инвестират в хобито на шиши и черепа? Не ставайте смешни

62

Анонимен

преди 2 години

Днес Насо Ментата се покри, защото го чакаше яко събличане, пък след това не се знаеше какво може да го сполети...

61

Анонимен

преди 2 години

Уви-Леуски пак изтеглиха късата клечка. Тоя ми се вижда по-апаш и от Сашо Апашо.....

60

Хаха

преди 2 години

Ще строят мол, плащат сега 1 млн за земя която струва десетки. После продават всичко и така. А за лецки пак треторазрядна селекция и борба за влизане в топ 6.

59

Анонимен

преди 2 години

Тоя ми се ще да е поставено лице на някой. Не ми се верва да има много кинти. Не прилича на човек с много кинти. Освен това погледа му е доста объркан, като ли че седи за пръв път пред публика и камери.

58

Handel

преди 2 години

Тук цялата работа прилчиа на онзи, който купи от Иван Костов авиокомпания Балкан за 1 лев, продаде и активите за колкото милиуна можеше и после обяви фалит.

57

Анонимен

преди 2 години

Абсолютни *** сте, щом се връзвате на Източноиндийската компания.

56

Анонимен

преди 2 години

Верувайте му бре тоя е Диксън гейт не е царя феик оня за 800дни оправи България тоя може и за по малко да оправи Левски

55

Анонимен

преди 2 години

Щом и благо Георгиев е в екипа, могат и колизеум да построят.

54

Койчо

преди 2 години

Това момче веднага ми прилича на много свястно и на 100% е че ако вземе стадиона на Левски отбора го виждам да играе на стадиона във Своге до живот.Този мисли че тука живеят *** и балъци

53

Анонимен

преди 2 години

От тия препрани 250 Милки ако поне 10-20% останат в клуба, ще е супер. Само Левски !

52

Стъклен дом

преди 2 години

Да, ясно МОЛ с евентуално стадионче до него и отборче за атракция..... Ми то милионите само за МОЛ-а ще идат... а Левски за съжаление май ще е за параван. Дано не съм прав ..... *** те МОЛ-овете не станаха ли множко... ама статистиките показват че има доста скътани левчета по хорицата ... така че един допълнителен... То търговията най-лесното - не ти трябват инженери, разни умни глави..... да ти пречат...

51

Анонимен

преди 2 години

Идеята е от стадион Васил Левски, да стане голем стадион Васил Левски и Голем МОЛ у Борисовата градина.Инвестицията ще си я върне само от мола в Борисовата градина с мноото парко места, а пък ФК-то... може и то нещо да намаже, та да не го юрнат хората да продава мола преди да си е върнал парите. И всичко туй, без да му се налага да купува земя в борисовата... само един фалирал клуб.

50

Поздрави!

преди 2 години

Важното е, че Цска не съществува след 9.9.2016 г. !!!

49

Minuva42

преди 2 години

Бизнес плана е супер як.От 6 месеца те преговарят, в последните две седмици излиза, че бившия собственик е под ударите на закна Магнитски, но това никак не притеснява американските инвеститори :)Хахаха :)

48

Ха-ха

преди 2 години

Поредния Лупи във футбола.

47

Ами хубаво

преди 2 години

Ще строи Мол момчето ! Левски е за парлама !

46

md

преди 2 години

хахахаха, 250 милиона! Това със сигурност няма как да е истина.