105

Ss

преди 2 години

Хубава работа ...ама българска.

104

Анонимен

преди 2 години

Във футбола за повечето хора има само нападение и защита но по средата има огромна линия която трябва да помага и на двете фази .Точно тя е най важна. Аз бих разчитал на система 2 5 3 а не на 4 4 2 . По компактна с повече възможности за приливане на сили от нападение в защита.Трима опорни защитници пет халфа в друг ред за да бягат в двете фази и две бързи крила в нападение. Но тия петте трябва да са много работливи и с много въздух за да не спира мисленето умората ;)

103

11

преди 2 години

Тоз не изглежда читав, откъдето и да го погледнеш.

102

Анонимен

преди 2 години

И ко разбира тоя от футбол ??? Аз не съм левскар ама да ви кажа че един клуб го правят халфовете като Сашо Александров ;) Те за двигателя който създава възможности. Друг е въпроса как тези възможности се реализират .Ако лески чакат на Валерката да завърши труда на двигателчетата няма бъдеще за лески ту ;) Ако се продават мачове от първенството няма бъдеще и за национала . Щото тия почват да играят театър а не футбол. И като трябва да са футболисти всичко са счупва ;)

101

fact

преди 2 години

МОЛевски - 2021

100

Анонимен

преди 2 години

Мисля ,че на тези 250милиона долара не Левски,а дори и Реал и Барселона биха се зарадвали като се знае колко са огладнели.

99

Див Петел

преди 2 години

Гледам коментарите под статията и виждам колко много жлъч се е събрала в припознаващите. Може и да е измамна схема, може и да не е, но каквото и да е си работа на нас левскарите. Вие си гледайте нискочелото джудже от Микре и му вярвайте че не сте оранжеви.

98

Анонимен

преди 2 години

RIP ЛеФски

97

баба мара

преди 2 години

това момче да не излезе като гад зееви които купи авиокомапния балкан и после4000 останаха на улицата

96

Анонимен

преди 2 години

ХЕРО МУСТАКЕРО ДА НЕ СЕ ПОВЪРТА, А ТЕЛЕГРАФИТЕ ДА РАЗВЪРТА, US TREASURY ДА ИНФОРМИРА ДА ВЗЕМАТ МЕРКИ НАЙ-ЛОЯЛНИ КЪМ ВЕРНИЯТ СЪЮЗНИК И ДА ПРИБИРАТ ТОЗ МУДЖАХИДИН В ГУАНТАМО.

95

Анонимен

преди 2 години

ПРАВИЛНО СЕ ОРИЕНТИАТЕ. ТОВА Е ЕЛЕМЕНТАРНА ПЕРАЧНИЦА НА ПАРИ. САМО ОЛИ_ГО_ФРЕН БИ ИНВЕСТИРАЛ 250 МЛН USD В ЯМАТА ЛЕВСКИ, КОЯТО И ПРИ НАЙ-ОПТИМИСТИЧНА ОЦЕНКА НЕ СТРУВА ПОВЕЧЕ ОТ 50МЛН ЛЕВА. КОГА ЩЕ СИ ВЪЗВЪРНЕ "ИНВЕСТИЦИЯТА"+ НОРМАЛНА ПЕЧАЛБА ЗА ИНВЕСТИТОРИТЕ??! ДАНС И FBI ДА СЕ ЗАДЕЙСТВАТ. СТИГА РОЗОВИ СЪНИЩА.

94

Анонимен

преди 2 години

Колко дечица са умрели от наркотици за да може да се изперат едни пари в сухата река ?

93

Анонимен

преди 2 години

Сираков носи ли някаква отговорност?

92

Анонимен

преди 2 години

Новият Остап Бендер и проект Васюки!

91

Това е фазанът

преди 2 години

дето ще изпере парите на Божков. От далеч му личи, че е някаква "Гинка".

90

Анонимен

преди 2 години

Тоя как лъже...че строи стадион ,по скоро е възможно мол ,и трябва да си с изпържен мозък да влагаш 250 милиона за Левски )това няма да повярват и най върлите левскари

89

Батко

преди 2 години

Най -големият клуб е Спартак Варна, той има 20млн фена с 5 млн повече от Левски

88

aa1830

преди 2 години

Наско, откъде го намери тоя много сериозен британски инвеститор бе?

87

aa1830

преди 2 години

"Не представлявам никого...." - а 250млн кой ти ги даде бе, пич? И Благо Георгиев и той там - ще отговаря за кастинга за Златки или ще одобрява новите татоси на футбалерите!Футбола ни е пълна перачница!

86

Дупка в закона

преди 2 години

Ами и "Левски" ще го продадат както правят с други фалирали фирми. Продават фирмата на безработен и безимотен. Послеотивай да търсиш задължения. Така ще стане и с "Левски". И да децата е ясно, че това е едно безимотно и безпарично хлапе. Може някой временно да му е сложил пари в сметката и в удобен момент ще си ги прибере обратно и хлапето ще се окаже собственик на "левски", но без пукната пара. Номерата на двама български футболисти подучени от Божков.