9

остави всяка надежда

преди 2 години

До мутрите изгоряха - за да светат

8

мутрите изгоряха

преди 2 години

свършено е с черноморския туризъм при наличието на гръцки,турски,испански...С нищо няма да ни заставят да не ходим навън!

7

Като дължат

преди 2 години

пари на клиенти - да си ги връщат сами! По закон си имат и специална застраховка за такива случаи.Както го е казала Маргарет Татчър: "Няма държавни пари, има пари на данъкоплатците".Както пише в един коментар по-долу, в болницата и т.хартиа трябва да си носиш поради липса на средства.Самостоятелно да пътуваш - 500 лв., а с туроператор - 400 евро, за една и съща дестинация. Хич не са за жалене. Така е в бизнеса - риск!

6

Анонимен

преди 2 години

изядоха парите , сега всички данъкопладци плащаме някакви милиони, дето пак някой ще прибере в джоба и ще продължава да реве - нямаме пари, много сме зле

5

T

преди 2 години

Държавата ни кара да си носим дори т. хартия в болниците, защото нямало било пари, а за раздаване има. Защо плащаме данъци и осигуровки?!

4

T

преди 2 години

Значи "държавата" покрива дългове с пари от моите данъци. Ми да вземе да ми покрие задълженията по ипотеката, а?!

3

Анонимен

преди 2 години

Значи туровете взели едни Милиони от хората и сега държавата сиреч ние с нашите данъци ще ги връщаме ? Абе в къв Свят живеем ?5 милиарда Окрадоха от ктб , а ги върнахме пак ние !

2

ЩурМан

преди 2 години

Пари има да удавят всеки българин. Нали събират данъци . За един автомобил плащаш 4 вида данъци - годишен, застраховка задължителна, винетка задължителна, преглед задължителен. При 5000000 коли средно по 500 лв . И това само от МПС. Кво се чудиш че имало пари ?

1

Трудещ се

преди 2 години

Много ми е чудно, откъде правителството взема тези пари и как така ще ги раздава наляво и надясно. А иначе говориха, че Бойко хвърлял пари от джипката.......