31

Анонимен

преди 2 години

А Бойко Рашков той член ли е бил *** БКП, как мислиш?

30

Анонимен

преди 2 години

Напротив, Костов Е бил член *** БКП, защото е работил в БАН като математик и има научна степен оттам.Костов всъщност не е икономист.

29

аз

преди 2 години

Иван Костов!!! Един голям български политик. Плювачите не можете да се закачите на малкия му пръст.

28

Анонимен

преди 2 години

За сведение на незнайковците, Иван Костов никога не е бил член на БКП. За разлика от Бойко Борисов обаче!

27

Анонимен

преди 2 години

Абе тоя не е ли при бай Ставри. С какви очи излиза по медиите и дава мнение. Не си ли ти човека който унищожи държавата и народа бе драгалвецо. Не си ли ти който унищожи заводите стопанството и като цяло народа и държавата. Къде са ти инвеститорите бе заради които ни намали заплатите и пенсиите. Вече над 20 години неможе да се съвземе икономиката от твоите инвеститори. Нема ли кой да му прати инвеститори на тоя да го облекат в дървено пардесю.

26

Анонимен

преди 2 години

Това някаква антиреклама ли е?

25

Майора

преди 2 години

Човека който извърши мутренската приватизация да дава акъл! И какво-Христо Маджото ,ген. Гном , Радан и сие имали програма! Каква не се знае.А защо отричаш ГЕРБ след като адвокатс с отнети права и без стаж Маджото забърка скандал д правосъдната система и се смята за невинен! И кой се облажи от Булбак и галоралата КТБ! Така че си гледай здравето!

24

ГербСДС

преди 2 години

Ако някои бивши премиери приватизатори от ромски произход бяха полежали малко в затвора, гербавите калинки щяха да внимават повече, като се нареждат да крадат.

23

българин

преди 2 години

За съжаление, както винаги Иван Костов ще се окаже прав. Шоумените на чалгаря Слави единствени имат шанс за правителство, а как ще управляват само Господ знае!

22

Анонимен

преди 2 години

БСП в съавторство с този модел, а Костов и костовистите нямат нищо общо, а?С приватизацията и "реформите" на здравеопазване и пенсионна система?С подкрепата на две от правителствата на Мафиота Борисов?Че Костов лично е гласувал ЗА правителство на Борисов.Нагло трептене на въздуха предназначено за плоски шарани.

21

Анонимен

преди 2 години

Здравейте, африканци! Има ли такива мавъри, като вас?

20

Анонимен

преди 2 години

г-н Костов, няма право на мнение, защото и той има пръст, не ръка в това държавата ни да е в това състояние, земеделие, промишленост...

19

Анонимен

преди 2 години

Тоа няма ли кой да му смени физиономията , щот много църна ?! Вместо да си седи на наcpaнuя гъ3т,че опропасти България и уби вярата на хората в демокрацията , напира да си показва отвраmнama муmpa по медиите , та белким се вреди някъде пак да *** ! Наглост и дебелоочие ,отвратителен е !

18

анулирани

преди 2 години

Изчегъртаните преди сега се надяват на власт. Няма я новата метла всички са за кресла.

17

Тъпанар

преди 2 години

Щом взеха да излизат демоните от миналото, значи работата е на много зле... Жан Виденов, този, гледам Петър Стоянов и той се е активизирал... Бе ко стаа? Ако знаех, че е невъзможно, щях да очаквам да се появят и Луканов и Гоцев с умрелите си протежета от ВИС и СИК...

16

до 1

преди 2 години

Нямаше какво да подарява, то беше разграбено от вас и във фалити.

15

Анонимен

преди 2 години

Костов Пусни ТОТО или ми Кажи Числата

14

ЛОСТ ооофф

преди 2 години

вече имаме кандидат за премиер с мандата на СЛИВ.чу, защото едва ли предлага гнома наско или пинокио, шах-мат-исктката не става за нищо извън кре.вата, а ще трябвата и още гласове в парламента, Доган ще ги даде срещу... малка услуга, най вероятно ТОЙ ДА РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИОНИТЕ, честито ново правителство!

13

Анонимен

преди 2 години

Даскала по Политикономия на БКП пак дава идеи що мълча за разгрома на всички бивши заводи къде ги даде на олигарсите за жълти стотинки та сега говориш бе црън Ваньо защо не прати агентите на дс в панделата та сега идеи даваш Тоя чалгаджия ли да ни управлява бе ние да не сме *** кат бе

12

Анонимен

преди 2 години

Костов На къде ДУХНА пак не ПОзна