191

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Антибългарин !

190

неутрален

преди 2 години

ТОЗИ ДОБРЕ ЩЕ НАПРАВИ ,АКО СЕ СКРИЕ НЯКЪДЕ И МЛЪКНЕ !!! ЗАБРАВИЛ Е ДО КЪДЕ ДОВЕДЕ И ТОЙ СТРАНАТА!!!

189

помнещ

преди 2 години

На този човек ,гусин Костов му се размина всичко! И кражбите на неговото СДС! И "Приватизацията " пладнешки обир посред бял ден,на партията му от крадци и ПРИВАТИЗАТОРИ на Огромният паричен и материален ресурс на социализма! По времето на "Ликвидационните съвети"! Беше един цирк тогава пред трудовите хора на социализма! Създали блага които Тези крадци от СДС след 1989 г ОТКРАДНАХА ПРЕД ОЧИТЕ НИ НАЙ НАГЛО!! Не бива да допуснем и на Борисов ДА МУ СЕ РАЗМИНЕ! ГЕРБ Е МЪРТВЕЦ ВЕЧЕ!НВОТО НАСТЪПИ!-:)

188

Анонимен

преди 2 години

Оф Костов вашето отрече Славчо е пнооооооого тсорп.

187

Dinosaurus

преди 2 години

Сега остава и Царо да изфилософства нещо. Не че Сл.Тр. не се изживява като месия и си вярва, че може да се равнява с него; Дългия отдавна страда от мания за величие, въпроса е че вече няма кой да му дава куфарчета и няма как да формира обществено мнение чрез мижавата си телевизийка и нал*днич*ви сценарийчета.Командора нещо е изперкал или се надява да се присламчи към панаирджийскоъо шоу "като специалист"

186

Анонимен

преди 2 години

За разлика от другите политици - олигарси и слуги на олигархията, Жан Виденов е честен БЕЗСПОРНО ЧОВЕК. Спрете да гласувате за мутри, за сценаристи, които си имат олигархосценаристи. Не гласувайте и за Костово-Прокопиевите разграбвачи на България.

185

Анонимен

преди 2 години

Само за Жан Виденов трябва да се гласува ако искаме нормална и справедлива държава. Той управлява едва една година и постоянно защитаваше националните интереси от руснаци и всякакви от запад. Затова срещу него и срещу нас българския народ беше организиран мръъсен сценарий, после повтерен многократно под формата на тн цветни революции.

184

Чичо

преди 2 години

Единствената възможна партия, която (отново) ще спечели изборите у нас е ГЕРБ.

183

Петър Стоянов

преди 2 години

Костов, кажи си, защо скри куфарчето на Ханке с доказателствата за корупция у нас?

182

Анонимен

преди 2 години

иване заради теб карам с най скъпия бензин

181

Анонимен

преди 2 години

Теорията на гауда въобще не отрича планирането, даже е точно обратното, колкото до петилетките, в днешно време страните от Г7 ползват петилетките. Без планиране нищо не става.

180

????

преди 2 години

Иван Костов кога ще го видим в затвора............за престъпната приватизация???Прокуратурата къде спи???

179

Бай Иван 2

преди 2 години

До АнонименТочно така ,но малко хора го разбират.

178

ББ

преди 2 години

по по грешка го бяха нарекли "командира"командва го жена му,национален предател за обесване...за забвение...не го коментирайте...да го забравим като лош сън...децата ни са роби благодарение на неговите "дИмокрации" и фондации...ако си жив ще те Съдим...моли се да не си!!!

177

Българин

преди 2 години

Работех в "Елма" - Троян. Най-големият завод за производство на електро и асинхронни двигатели на Балканите! Другарят Жан Виденов го приватизира през 1996-та година, като го хариза на другаря Николай Банев!!!Още през ноември същата година, другарят Банев започна да съкращава служители и да закрива мощности! Благодарен съм на Партията и Виденов, че загубих работата си!!!И не само аз. Троянчани помнят!!!

176

Щирлиц

преди 2 години

По времето,когато Виденов беше премиер,работех в текстилен завод.Дойде човекът от снимката,заводът го приватизираха,и чудото се случи!За за има-няма три години му е.аха майката.Платиха ни за сбогом в готова продукция,много е вкусна,вервайте ми..Е,обичам си Костовото "управление"на България,и разните му фондации,приватизации,и опосканата хазна,когато се сбогува с премиерската си кариера/дай Боже завинаги/..Сигурен съм,че много българи си го спомнят с ...умиление,мда.

175

Анонимен

преди 2 години

Всички играят за ГЕРБ и се опитват да набутат ИТН. Герберите нали са първа сила с 20% - нека те съставят правителство с ДПС.

174

Анонимен

преди 2 години

до 179 Кого е излъгал Слави бре Гербераст? Ти си "гласувал" за Слави? Аре бре? И дечицата Бойкофилчета,щото само него помнят,в краткият си животец,са нацвъкали 16 "мнинуса" з нула време? Хайде да се събудим вече а? Всички избиратели на Слави,разбрахме посланието му и държанието му от мрежата!Не сме *** ,та да пише на всеки лично! -:))) Съвземете се Гербери! Останахте сами! И Патериците ви в лъжовното ви упрвление от 4 г,се отделиха сами и Не са с вас! -:)

173

Кина

преди 2 години

Хайде пак и тоя опропастител роден рекламира друг опропастител.

172

Анонимен

преди 2 години

ЩИРЛИЦ РАЗСЕЯНО ОТПИВАШЕ НА БАРА ОТ 12-ГОДИШНОТО ОТЛЕЖАЛО УИСКИ, КОГАТО НЯКОЙ ГРУБО ГО ИЗБУТА И СИ ПОРЪЧА БИРА. "КОСТОВ" - ПОМИСЛИ СИ ЩИРЛИЦ. "ЩИРЛИЦ" - ПОМИСЛИ СИ КОСТОВ. А НА МАСАТА ЗАД ТЯХ ДР. ИВАН ИВАНОВ СИ ПОМИСЛИ - "ПАК УСПЕШННО ЗАЩИТИХМЕ БЪЛГАРСКИТЕ ЕНЕРГИЙНИ ИНТЕРЕСИ".