91

ГЕРБ / БСП / ДПС

преди 2 години

Са тумора в нашето управление. Ще дам шанс на ИТН този път.

90

ИТН

преди 2 години

ПОБЕДА!

89

Анонимен

преди 2 години

Откъде си е подал оставката Радан Кънев, че не разбрах.....

88

Бай Пеньо

преди 2 години

Отдавна трябваше да си в затвора!

87

До 94

преди 2 години

Това че Костов е направил такъв анализ, не означава, че на Костов му харесва. както винаги е перфектен в анализа си.

86

До 92

преди 2 години

Лъжа! ДСБ влязоха, за да направят съдебната реформа. Когато разбраха, че пребоядисаните комунисти и корумпета ГЕРБ няма да го позволят Хр.Иванов и Р. Кънев веднага си дадоха оставките. Остана само онова недоразумение Москов.

85

Жалко за народа

преди 2 години

Костов го хванала глаукомата. И за сллепите е ясно, че ИТН няма капацитет и желание да направи нещо повече от това което вече направи - да влезе в парламента. Може би ако направят рокада и Иван Кулеков отиде на мястото на горкия Тошко поне ще стане смешно. Сега положението е плачевно.

84

До 87

преди 2 години

Сорос, предател - типична лексика на хора с умствен коефициент под 70. Когато си глупав, дори не можеш да разбереш колко си глупав. Имаш само емоции. Ама това те прави щастлив по своему. Не си мъчиш мозъка със сложни дилеми. Само повтаряш като папагал, това, което са ти спуснали: Костов е крадец. Костов е престъпник. Важното е, че си част от ония 80% от БГ народа, което те прави "значим".

83

Анонимен

преди 2 години

ДСБ, което сега е част от Да България, беше част от Реформаторския блок, който подкрепи ГЕРБ при втория мандат на Борисов, както и Христо Иванов, който стана министър на Борисов. Сега се правят на света вода ненапита,.

82

Solar Power

преди 2 години

Какъв дебат ИТН като казват,че няма да работят с ДПЦ,ГЕРБ,ДПС,Патриотите. Хех смешници това е над 60% от България :)С кого ще работят ?И да харесват и да не харесват над 60% от българите гласуват за горните партии това е !

81

Анонимен

преди 2 години

Костов е един стар мошеник.Много стар и налъл.Мафиот.Излагането започна с неговото управление.Оттогава все сме под някаква подозрителност.Клиентелизма и корупцията за които днес обвиняват Герб ги из исли Костов с ОДС.Не сме мръднали сантиметър.

80

Другаря Борисов ако

преди 2 години

беше строил язовири, хиляди българи щяха да бъдат издавени в потоп.

79

До така е

преди 2 години

Борисов построил "европейска Бълагария". Ти или не си излизал в Европа, или се майтапиш. България по-скоро прилича на руската провинция или Молдова. Дори Румъния изглежда много по-добре.

78

Анонимен

преди 2 години

До До 63Ти щото имаш голям мозък,още си мислиш,че този предател,който пусна сорос и компания тук, е спасил БГ. Брутална тъпота е това твоето. Просто ми е жал за теб.

77

до 80 Така е..

преди 2 години

Построил викаш,ама още не е издаден обекта и започва да се разпада.Защото половината от парите не са вложени,а са отишли в чекмеджето.Количествено,но не и качествено!!!!!Та не е добро онова,което се поправя непрекъснато след осъществяването му!

76

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Знаем за чудовищните кражби в България надлъж и нашир.Обаче голяма част от краденото се материализира в бетон на брега в Общината ни.Затова и кмета е подсъдим, но........ще изгори някой малък бушон, да отбият номера.

75

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 81Точно така,никаква промяна няма да се наблюдава.

74

Анонимен

преди 2 години

Този двоен агент, пак изпълзя. Основна роля има в унищожаването на държавата, под вещия контрол на Ми 6.От същия кръжок е и Сталинка, която активираха когато трябваше да ударят отново държавата и самочувствието ни като нация. И сега пак играе, явно има нещо позитивно, от което се страхуват ингилизите.

73

Анонимен

преди 2 години

Мавъра пак излезе от гардероба...

72

до 72

преди 2 години

Краде и то бе яко крадене. Знаете ли какво крадене настана в Плама Плевен - майко мила.Да не говорим за разсипаните предприятия пак с великанската Костова благословия и надупване към "нашите партньори". Така, че не си отварай устата за лицето Иван Костов. Той трябва да е редом с ББ в затвора и да играят играта "Кой е по-по -най - голям престъпник"