33

няма нужда от вас

преди 2 години

Повече от 30 години ни убеждаваха как интелигенцията бягала в чужбина и как от България "изтичали мозъци". А то реално по чужбина бягат общаци и гъзомийци. Видяхме го и на изборите.

32

Анонимен

преди 2 години

А те отиват в Испания,няма да се връщат,да не са луди?!Тук пари няма!

31

гацо

преди 2 години

да си идват на село, пускат касетката с хитовете на мастъра на виолата , да бият кючеци на слави и да си го изберат за главен шут на султаната и само концерти и маси ,маси и концерти.

30

Анонимен

преди 2 години

Здравейте, благородници! Банана републик пълно с кралски величества, всеки прави на вожд! Чувствате се у дома!

29

Анонимен

преди 2 години

иначе БГ го водят 7 млн население, нали? само по книга, 260000 в UK, само в Чикаго има над 200000, а колко други са пръснати по света ... селата и малките градове са пред пълно обезлюдаване, даже и в Пловдив улиците са празни след 21ч (град с ужким 600000, но едва ли има 200000).Загиваме бавно и сигурно.

28

wse

преди 2 години

връщайте ги, че имаме нужда от нископлатена работна ръка и гласоподаватели на слави

27

Япа Я

преди 2 години

Тълпи от умни и красиви ще нахлуят у нас със самочувствието"ти знаеш ли кой съм я,"и ще демонстрират култура "андър дъ бридж"!

26

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Категорично против съм българският паспорт и лична карта да бъдат употребявани от хора по произход небългарски. Ако малцинствата в Царство България имат претенция да са грди от това,което са,то нека сме толерантни и управляващите политици договорят с представляващите същите малцинства държави-майки издаването на паспорт. Няма как да се съглася,че един ром,евреин,арменец или турчин,без грам българска кръв и българско историческо самосъзнание могат да се ползуват от български документ. Не е логичн

25

Хахахаха

преди 2 години

Спокойно, герберски тролчета. Тези 15000 са от боята и ще гласуват за вас. Молете се да ги изгонят до преди изборите. Непрокопсаниците и престъпниците гласуват за ГЕРБ.

24

Анонимен

преди 2 години

Не мога да се начудя, при толкоз много държави, що пък там се тъпче да емигрира народа. Ако е само заради езика, език се учи, а и съм сигурен, че на 95% от отиващите там, нивото на езика е така или иначе майка плаче. Обаче пък имаш скапаано време, обратно движение по пътищата, сградите са все едно като след бомбардировка, и се държат с теб като 2ра ръка човек.

23

супер

преди 2 години

сега тези 15000 ще дойдат в БГ да лежат на помощи.Ако дойдат преди 11.07- ето ти още гласове за Чалга ТВ

22

Анонимен

преди 2 години

Никой не иска чалгагласоподаватели

21

:)

преди 2 години

Да се чете: "15000 престъпници и лентяи се връщат в Тиквенистан."

20

Бай Иван

преди 2 години

Умно-красивите са много желани и там явно ;) !!!

19

Анонимен

преди 2 години

Ще ни върнат шведите, очаквайте скок на битовата престъпност в БГ.

18

До 18

преди 2 години

Баш вие навън се счупихте да гласувате за Славчо. Ние знаем, че е клоун. Вие се сълзливихте по негови концерти, понеже родолюбието ви дотам се простираше.

17

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно.В България има работа за целия китайски народ.За който не го мързи,де.

16

Анонимен

преди 2 години

Бачкаторите по чужбина са от по 15-20 години навън. Айде стига ревахте, че някой ви е виновен. Политици и всяка една партия, която е на власт, няма да ви уредят живота. Това си е ваше лично задължение. И гласувате за Слави, който дори и не ви е обещал нищо.

15

Анонимен

преди 2 години

Сега ли е момент да ги счупят от дела за расизъм?

14

Анонимен

преди 2 години

Престижно е а Англия да си общак на строеж, чистачка, а ако си нощен чистач на метрото си за завиждане. Ако пък си бояджия, вече ти завиждат.