60

Стига драскахте глуп

преди 2 години

Стига ни занимавахте с този! Има титли и опит - да го предава в университетите на студентите по медицина. Ще взима добри пари. Да си открие частна практика - много способен е според колегите му. Точка.Обърнете внимание на това какво изнесе пред обществеността служебният министър на здравеопазването вчера в предаването "Лице в лице" - това са язвите, които е нужно да се нищят!

59

Анонимен

преди 2 години

Директорите също плачат. Сериал ден втори.

58

Анонимен

преди 2 години

Радев се провикна от Шипка НЯМАА ВИРУСИИ И Червените Зомбита продължават да Му вярват БКП БСП казаха НЯМА РЕЛИГИЯ избиха половината ПОПОВЕ

57

Анонимен

преди 2 години

Вижда се каква неблагидарност върлува в БГ ако се гледа по коментарите тук.Това още повече потвърждава думите на професора, за лъжите които се изрекоха по телевизиите от Кацаровци, мангъровци и чорбановци които погубиха много хора а и доверието в научните институти. Явно има доста народ тук който може да реве наесен, че нямало място в болниците, но тогава няма да има кого да оплювате и вините!

56

Анонимен

преди 2 години

не съм ли директор - не се живей

55

Анонимен

преди 2 години

Кметицата на Красно село Росина Станиславова реве по-малко от тоя. Пфу!

54

Анонимен

преди 2 години

Скрий се ве клоун, взимай си пенсията и отивай да лекуваш бабичките по селата от ВИРОСА ..... :))) Май страда от същата болест като на Боко, нарцисизъм от всекъде :)

53

Анонимен

преди 2 години

Гергано мисирко не разбрала. Да извежда думите от контекста, и да не разбираш смисъла им е типично за професията мисирка. Не щаб, стотици щабове да имаше, винаги ще се оплитате в информацията, особенно когато нямате основа за да разбирате. Играта на думи и абсолютизиране на тези е похват за създаване на интриги и зарибяване на публика. Но за делата ще има разплата.

52

Анонимен

преди 2 години

За морала малко сте объркан. Аз не съм видял морал у него.

51

....................

преди 2 години

Аман от тоя изкуфял дъртак! Също като Бойко,без когото слънцето нямаше да изгрява! Кой го знаеше тоя преди брифингите? Не си ПОЖИЗНЕНО директор, като си толкова кадърен, отвори си клиника,Лекувай хората, какво прескачаш от медия на медия да говориш колко си велик!!! АЙДЕ,фрут!

50

МЛАДО ГЕРБЕРЧЕ

преди 2 години

Не пипайте Кантарджиев, туй е равносилно на държавен преврат, даже много повече. Без Кантарджиев живота губи смисъл и слънцето не грее и птичката не пее

49

Така е не е късно

преди 2 години

Човек и на стари дърти години да се изложи с мераците и желанията си. Времето и навървяните години не се връщат назад. Може да и иска и 20 годишни момичета за любовници и огромни заплати - иска му се на дедовия Кантар ех мечти на стари години.

48

Анонимен

преди 2 години

Комунизма още не е бил паднал когато този е назначен за директор в националния център по заразни и паразитни болести. Наистина му е време за пенсия,да си почине . Ако се;световните и бг реалности бяха различни на съд щеше да отиде.

47

Неее

преди 2 години

Ай заминавай пенция бре шушумиго. До 100 ли ще "работиш". Аман от светила, шиибани некадърници.

46

Анонимен

преди 2 години

Проф.Кантарджиев би могъл да стане и лектор в университет //--===--// Не би могъл. Ако е могъл, щеше да стане. Това, че от 30 години чете някви лекции в България не се брои, защото тука е блато, в което такива комунистически *** като него плуват в собствен сос. С глупостите, които ръси, във всяко чуждо учебно заведение ще го разбера що за е още от първата лекция. И ще му посочат вратата.

45

Спри се,бе Палячо

преди 2 години

Освен да си въртиш очите пред камерите на мисирките и да си получаваш голямата заплата нищо друго не си неправил! Демагог и гербаджийска *** нужна,

44

Възмутен

преди 2 години

Проф.Кантарджиев би могъл да стане и лектор в университет, би могъл да бъде и част от някоя инвестиционна програма по въпроса с инфекциите, макар, че тук такава няма. Не знам какво сеете жлъч от омраза към него. Младите от кого са се научили, нали от по-старшите като него! Пишете заслепени от злоба и омраза без да разсъждавате, жалки и смешни човечета, високи колкото окосена ливада, тръгнали да се присмиват на човек като Кантарджиев, 5 живота да имате няма да го стигнете, нито като морал, нито к

43

ира

преди 2 години

хайде спрете с тоз професор вече че е ял от дър хазна е ясно поне да мъчи да се се пенсионира с достойнство ще има 1200 лв пенсия . Сега ще му извадят кирливи ризи и ще спре .дали не знаят далаверите му на добрия и знаещ профеор и съвсем тактичо го пенсинитаха сега вола като ритъл на гърба си го хвърлял . вече излязоха някой от далаверите му

42

Анонимен

преди 2 години

Смешките му свършиха, вече не му е смешно, а тъжно. Когато парите свършат, смехът Кантарджиев секва и почва да се жалва и оплаква.

41

Анонимен

преди 2 години

бай Шиле - президент