80

Русенец

преди 2 години

Евала на професора. Човешката злоба и глупост нямат граници. Свалям шапка на професор Кантарджиев, генерал Мутафчийски, доцент Кунчев. Свалям шапка на всички лекари и медицински сестри. А на всички, които се противопоставят на ваксините - нека тази година ноември да ни затворят като в Гърция. ТОТАЛНО. Без никакво право да излизаме. Това заслужаваме.

79

Анонимен

преди 2 години

Пенсиониран и повече няма да е "на хранилка." Има възможност да се изяви в частния сектор. Може да е външен консултант. Възможности много, но той иска да е началник. Точно за тези от щаба не ми е жал, защото много добре си спомням как си променяха мненията през ден. А относно ваксините беше пълна безотговорност. Една ваксина спряна в цял свят и точно тези ни убеждаваха, че няма проблем да си я поставим. Единствената със странични ефекти и най-евтината. Те мислиха ли за нас? Жив е! Пенсиониран!

78

...

преди 2 години

Стига сте го давали този невменяемия

77

Анонимен

преди 2 години

Голям П А Р А З И Т излезе този

76

Анонимен

преди 2 години

С уважение към старите светила, да помагат, да консултират и колкото може по-дълго да с в помощ, но на младите си колеги. Трябва младите, умни, интелигентни хора да остават в страната ни. Не може да си позволим изтичане на мозъци на Запад, а тук да оставаме с хора на които им е дошло време за пенсия. Това е живота. В един момент се стига до пенсия. Никой не го желае, но не трябва да има егоизъм и да не отстъпваме на младите поколения. Така мисля. Нищо лично.!!!!!

75

българин

преди 2 години

Ама извинявайте много, но това че намирате вината в тези които създадоха паниката звучи като поговорката "Кой ми c*a в..." сещате се къде!Кой в отговорен за хаоса? Оня дето всяваше паника с "Яко ще се мре!"Омазали са се до ушите в... мармалад, после носели били "отговорност"! Пред кого бе? Безотговорност носите, защото само констатирате хаоса и паниката, за които виновни няма никога!

74

Анонимен

преди 2 години

Бойко нали ти обеща, че те взима на работа. Спокойно!!!

73

Румен Владимиров

преди 2 години

ИТН днес реват за пенсионирането на Кантарджиев, а преди ревяха за носенето на маски! Кой въведе маските в България се пита в задачата?

72

Анонимен

преди 2 години

Грешката беше, че лекари и професори, правехте това, което ви кажат политиците. Сменяхте мненията си през ден, не заради науката, а заради нареждане... Когато се държахте, не като учени и още по-лошо дори не се държахте като мъже достойно ли беше? В цялото интервю цитирате вашите грешки на НОЩ, които сега се чудите на кого да препишете. Бъдете жив и здрав и си харчете пенсията.

71

Анонимен

преди 2 години

Колегите му са получавали пари от него като директор, раздавали са си бонуси, коледни, великденски и ги е пазил от разкриване на престъпленията им. Затова го искат обратно, за да ги пази от разкритията и затвора. Станали милионери всичките в Центъра за параззити.

70

Анонимен

преди 2 години

Злоба, завист и простотия до шия от *** с комплекси... Колегите му го уважават изатова се застъпват за него. Защо плюете при положение, че изобщо нямате отношениекъм работата му?

69

Анонимен

преди 2 години

Колко обикновени хора глобиха по 1500 лева и осъдиха по бързата процедура?! Колко направиха безработни?. Да се маха дядката и повече да не се показва. 33 години никой не го знаеше.

68

Анонимен

преди 2 години

Кога взимаше голямата заплата вьв - нощ за нищоправене не реваРезултатите са видими както обичате да казвате - гербаджиите - вчера имаше статия , че са свьршили гробните места

67

Демек

преди 2 години

Години наред си слушкаш за да папкаш , Боко и шайкатаПо време на пандемията го гледаше в устата и послушно подкрепяше глупостите муКолегата ти от САЩ, излезе и се противопостави на *** на Тръмп, и досега си е на постаАма де у теб такава принципностМислеше си, че като си сервилен и директорското място ти е до животЕми не е

66

payak

преди 2 години

Колко много злоба и негативизъм има в нашето общество? Не искав да звуча, като защита на професора-далеч съм от това. От медийните му изяви покрай пандемията в мен остава усещането за уравновесен и етичен мъж. Професионализъм не мога да коментирам. Но факта, че 33 год.работи това, при различни управляващи е показателен. Кому беше нужно да постъпват така с него? Това не ми харесва!

65

Do 50

преди 2 години

Кантарджиев, не ти бе лесно да си подчинен на тиквата, която всеки ден си сменяше мнението, без всякаква логика. Помним, как Февруари започна ударен ръст на заразени и тиквата отвори заведенията, щото бе обещал на онзи наркоман с косата от Витошка. Не ти бе лесно да си подчинен на Годжи, който също бе подчинен на тиквата.НО, всеки си плаща за "немъжкото" поведение /както и оня от АПИ, дето буци го направи на 2 стотинки преди време/ рано или късно. Бъди здрав, дълго да си вземаш пенсията!

64

Бойколанду

преди 2 години

Кажи по колко кинти ви даваше мутрата за да плашите хората Откъде и как взема 2 апартамента с държавната си заплата Тия лакардии си ги усвоил от падишаха много бързо Стига си ревал като .???????

63

Помпадура НАГРАДА

преди 2 години

Златен Скункс и също може мъжка Малинка, Калинка - да го наградят. За изключителни постижения с неадекватни мерки довели до: 1 Водещи в класация по смъртност 2 Изхвърляме ваксини с изтекъл срок на годност и пари хвърлени на вятъра 3 Унищожени пари и икономика, стрес и гавра с хората със затворените паркове и планина4 Много лошо управление на обявена криза и пилеене на пари и подигравка с хората и с бизнеса.

62

Обективен

преди 2 години

Кацаров бил зам-министър в правителството на Иван Костов . Повече коментари не са нужни за тези,които разграбиха държавата преди 30 години под формата на "въвеждане на демокрация".

61

Анонимен

преди 2 години

Стига давахте трибуна на тоя ревльо той е за затвора с тия лъжи и всяване на паника и страх 1 година. Да си почива и без него може кога герберастката тиквуна ще сгрее че няма незаменими. Не може цял живот на държавната ци ца ае нали е гокям специалист да иде на частно...