96

Случаен минувач

преди 2 години

Юристите при президента отсега са подготвили проект за нова Конституция, в която да пише, че България е президентска република. Юристите при при президента предлагат в нея да е записано още, че прокуратурата НЕ принадлежи към съдебната власт и главният прокурор може да бъде сменян от парламента! А такова нещо би било много страшно, ако стане действителност!

95

Случаен минувач

преди 2 години

Защото г-н президентът ще използва това време до президентските избори, да се рекламира, видите ли, колко добре управлява. И накрая може да каже: Дайте да станем президентска република! Парламентът не може да излъчи правителство, по-добре е президентът да има повече власт и той да назначава премиера! Това му е мечтата явно. Само че повечето президентски републики се израждат в еднолични диктатури.

94

Случаен минувач

преди 2 години

Моята прогноза за 11 юли. Чалгаджии - 22%; Герб - 21% Корнелия - 14% ДСБ на Бойкикев - 11% Турци - 10% Мая - 6% Патриоти - 5% От останалите може Божков да вземе да мине 4% ама е малко вероятно. Разпределение на местата: ИТН - 65 места; Герб - 60; БСП - 38; ДСБ - 27; ДПС - 25; ИМВ - 13, патриоти - 12. И всички казват - не можем да съставим правителство при такава конфигурация. И Радев си управлява еднолично чак до президентските избори през ноември. Мисля, че това желае той.

93

браво!

преди 2 години

До ИЗБОРИ: - ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА БАЛАМИ!______________ - към момента имаш 17 Б A Л A M И !

92

ДААА..

преди 2 години

Е КАК НЯМА ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ГЕРБ НАДЯВАМЕ СЕ ЧЕ ФАЛШИФИКАЦИИТЕ ЩЕ СА ПО МАЛКО НЯМА ДА ГО ИМА МАТЕМАТИКА ПРОФЕСОР КОНСТАНТИНОВ РОМИТЕ НЕ СЕ ЗНАЕ КАК ЩЕ СЕ СПРАВЯТ С МАШИНИТЕ НЯМА ДА ХОДЯТ С ГОТОВИ ПОПЪЛНЕНИ БЮЛЕТИНИ КАТО ДРУГ ПЪТ И ОЩЕ МНООГО ИГРИ НА ГЕРБ НАРОДА СЕ СЪВЗЕ И СЕ НАДЯВАМЕ ЧЕ НЯМА ДА ПРАВИ СТАРИ ГРЕШКИ

91

итн загубиха

преди 2 години

Сега подскачат кат лъвове, а догодина ще скимтят като мокри котета. ГЕРБ не им е виновен.

90

САНКЦИИ

преди 2 години

Където и да чуете МАРАКЕШ - това е мястото, където САНКЦИОНИРАНИЯ шиши е купил хотел. Трябва да го знаете това. Искам да сте будни и бдителни.

89

Неизчегъртан ГЕРБер

преди 2 години

Как ще ни изчегъртате, като не сте изчегъртали КОРУПЦИЯТА? САЩ ви казаха какво да направите, а вие не искате... съдбата ви е да ви управляват корумпирани ГЕРБ-аджии до живот. Това е присъда. Дааа

88

ИЗБОРИ:

преди 2 години

Няма по глЪм от тъ.пия гербаджия: (палец нагоре) съгласен / (палец надолу) не съм съгласен. ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА БАЛАМИ!

87

Лошия Лойко

преди 2 години

Протестирят цял ден колко е лош Лойко, а вечер се качват в неговото ЛИЧНО метро и си взимат ракия с 50-те лева, които Лойко е изкарал от джоба си.... Е ПА ОДЕТЕ ПЕШЪ БЕ! ОДЕТЕ ПЕШЪ!

86

Стъки Мутрата

преди 2 години

Лойко Мутрата няма ли да протестира редом с нас - тъпитe гербаджии?

85

Разложена Слуз

преди 2 години

Какво стана с тия ГЕРБ бе? Защо миришат на НДСВ? Ало ЛОЙКО, стЕгай ги тия бе, ***

84

СмЕтай!!!!

преди 2 години

Дърт и дебел гербаджия, идва някой и му взима властта като от дете сладолед. С един шамар. Тия ГЕРБ-аджиите уж големи мъже се писаха, а им взеха властта с лекота. Значи не им принадлежи! Няма друг извод.

83

Давайте държавата!

преди 2 години

Давайте държавата бе гербеджета. Това е заповед. Утре да ви няма от управленията, че идваме. РАЗБРАНО?

82

Печеливш

преди 2 години

ХАХАХАХАХУХУХАУАХА. Вижте ги бе! Вижте ги жалките гербаджийчета до къде се докараха... Седят денонощно да дават минуси на хората... Даже доводи не им останаха. Това е жалка гледка. Единствения въпрос е...ЗАЩО АДЖЕБА НЕ МИ Е ЖАЛ. ХАХАХАХАУАХУХАУХАУАХХААХУАХУАХААХЙХУЙАХУАХУАХУАХАУХАХУАААЙХАУАХА

81

младежкото бсп и дпс

преди 2 години

ние купувачите на гласове няма да сме никак затруднени , дали са бюлетини или машини няма значение , просто казваш номера и електората го маркира .

80

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми на шлифера за антигерберските бъл--во--чи. С въздуха под налягане произвеждан от лъжливите ви шит новини може само да ми охлаждате камбаните , че жегата настъпва.

79

zz

преди 2 години

До 88 Анонимен.....не , не излизам от лудницата...още живея в нея ;) но , за разлика от Вас си давам сметка за това.Наивността уважаеми е сладка или приемлива до определена възраст , след това се превръща в признак на най-обикновен интелектуален дефицит но , очевидно и това не знаете ;)....Някой ден , когато ( ако ) се разделите с наивността си ще започнете да правите разлика между ЛОШО и ЗЛО....От опит зная , че когато няма добро , лошото е за предпочитане пред злото !

78

Анонимен

преди 2 години

Ха ха, герб били направили много за образованието? Абе поне да бяха обучили на роден език собствените си ***. Пък здравеопазването при герб направо достигна космически висини.

77

Анонимен

преди 2 години

До zz. - ти от лудницата ли излизаш? герб са най-крадливото племе от тая страна на магелановия облак