15

Анонимен

преди 2 години

Е как така е загубила короната, сега короната е навсякъде, поне така ни убеждават от СЗО.

14

Що за сравнения са

преди 2 години

направили?Мегаполис с над 37 млн.жители/Токио/,световен икономически гигант- Осака/Панасоник,Шарп/и пасторална провинция-Нова Зеландия.Очевидно критериите са мноого разтегливи.Трябваше да се сравняват близки по параметри населени места.Ами сигурно и в Полски Тръмбеш въздухът е по-чист,на кръстовищата не се чака,живее се в къщи,а не в блокове и не е така пренаселено,както в София, ама не ги сравняваме по този начин.Всяко място си има + и -,не ти харесва-сменяш, ако можеш да си го позволиш

13

Анонимен

преди 2 години

В общи линии където е белия човек е супер.Обратно,далеч от исляма и комунизма.

12

Муахаха

преди 2 години

Най-Добрият Град е Ухан! Там КОВИД - Няма!!

11

aa1830

преди 2 години

Виена не е платила достатъчно тази година!

10

Анонимен

преди 2 години

Най добрия град в Булгария е БУРГАС

9

набора

преди 2 години

Викайти Сидняка да са посмейм. Синдя мамсщс, де си?

8

Анонимен

преди 2 години

Щеше, ако, може би.. но дефакто е ужасен !

7

SHEFA

преди 2 години

НЕ НЕ ВСИЧКИ ПРАВИТЕ ГРЕШКА-НАЙ АМА НАЙ УД0БНИЯТ ГРАД ЗА ЖИВЕЕНЕ Е ВРАЦА.-ТАМ М0ЖЕШ ДА СТИГНЕШ Д0 Б0ЛНИЦАТА 0ТКАДЕТ0 СИ ИСКАШ.-НЕ Е ВЪЗМ0ЖН0 ДА ИЗГУБИШ ПАРИ-Щ0Т0 НЯМАШ.-НА ВЕРЕСИЯ.-ВСИЧКИ СЕ П0ЗНАВАТ -САМ0 П0 ПРЕК0Р.-И АК0 ТЪРСИШ НЯК0Й ЩЕ Г0 НАМЕРИШ НА 100%-В КРЪЧМАТА Е.

6

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше тая котловина дето държи мръсния въздух, София щеше дя е пълен рай.

5

До 3

преди 2 години

В Женева и Цюрих има повече албанци от швейцарци .

4

Анонимен

преди 2 години

Най удобния град в България е Варна - топпло лято с плаж, мека зима, транспортни връзки удобни до всяка точка, не е малък града но пешеходно можеш да стигнеш до всички ключови локации, има места в ясли, градини и училища, има туристки които дават без да питат. Най-неудобния е София - няма места в градини, училища, всичко е далече, уникум задръствания, мръсен въздух, пълно със нискообразовани хора без обноски, като цяло гетото на страната се е събрало там. Ужасен град !

3

Учих в Хамбург

преди 2 години

Страхотен град беше. Немски, с малко скандинавски привкус. Последно бях 2019 там. Облика на града е коренно променен. Около централната гара е като в Карачи, по парковете едни бохчи, боси дечурлига и наргилета, арабка реч се лее. Отивам в самият център, а там какво да видя - от гостите си пуснали музика от един магнет, хванали се и играят някакви халаи. Бях потресен. Не бих живял пак там. Съжалявам немците.

2

от чужбина

преди 2 години

Първата десетка е окупирана от държави в които имигрантите, особено мюсюлманите не са добре дошли! Правете си сметката как на всички нормални хора, независимо от цвета на кожата им е дошло до гуша от мюсли-тата. После някои и. във форума тук ще пишат колко е хубаво да има още една независима арабска държава

1

Анонимен

преди 2 години

Най убавия град в света е Пазарджик!!