35

Анонимен

преди 2 години

Сред неудобните са и всички градове в щатите ,там могат да ви застрелят ей така !

34

Анонимен

преди 2 години

Забележете, че в класацията за 10 най-добри града в света четири са в Австралия - Аделаида, Пърт, Мелбърн и Бризбейн. Ама защо Сидни не е сред тях? За един приятел питам (той ще се познае).

33

Анонимен

преди 2 години

В демократичните държави доколко е удобен един град за живеене зависи единствено от кмета и градската управа. В недемократичните зависи единствено от диктатора, ако той създаде някакви удобства за послушните граждани добре, ако той ги подгони по каушите защото е нежелан тогава такъм град става ад за хората като Минск например.

32

Анонимен

преди 2 години

Масква и Кремъл са най-удобното място за живеене на диктатора Путин.

31

антизападопоклонник

преди 2 години

До градоначалник,В тази най-висша институция имаш ли си представа колко невинни хора са осъдили със скалъпени обвинения? Един е закона за съдии и прокурори- "За милиони няма закони, за кокошка няма прошка!"

30

Градоначалник

преди 2 години

Най-уютния град за живеене е София - особено днес, с миризливите проституиращи ,обградили най-висшата институция с въшливите си палатки и клети бездомници ,събрали се за едните 20 лв. на калпак!

29

Анонимен

преди 2 години

Класацията не е логична. Градовете, издигнали се на върха тази година, са до голяма степен тези, които са предприели строги мерки за ограничаване на пандемията. Тежкият локдаун в Нова Зеландия издигна Окланд на първо място. А къде са белоруските и кубинските градове? Къде е Минск? Окланд, овладявайки пандемията, премахна ограниченията рано, а в Минск нямаше никакви ограничения и хората в Белорусия живеят така, както си живееха през 2018-19-20 гг.. Най-удобният град за живеене през 21 г е Минск.

28

Смеех

преди 2 години

Много е удобно у япония ше знаете с тая гъстота на населението тесни улици и земетресения през 2 минути

27

до 22

преди 2 години

ти луд ли си мойто момче?

26

Гаро

преди 2 години

Перник,Плевен,Видин и Враца са "уникални" градове!

25

Кармен Златарева

преди 2 години

Няма такъв, (удобен) град на Света! Живях в няколко големи града...в момента живея в малко китно и спокойно селце и за нищо на Света не бих отишла в който и да е прехвален град...за нищо на Света!!!

24

Анонимен

преди 2 години

Виена си е Виена! И на мен ми се живее там. :)

23

Анонимен

преди 2 години

А Перник къде е в класацията

22

ОЗИ

преди 2 години

Има нещо гнило в НЗ и как се представят пред света, както и в тези класации. Събират пари от емигрантските програми, но реално пускат много малко хора. Пълно е с бедни хора и гладни деца, има престъпност и изчезват хора, гражданите са под наблюдение, но за това има информационно затъмнение. Барака с 2 спални се продава за 670'000$ и трябва да се радваш, че е под средната цена от 1'265'000. Не на последно място обетованата земя е на тихоокенаския огнен пръстен и често стават големи земетресения..

21

Анонимен

преди 2 години

Москалия и Петербургово са по-зле от Дамаск. Нивата на радиация са толкова високи, че населението ходи в несвяст да гласува за едно фашизоидно жуже.

20

Русофил

преди 2 години

Аз живея в Мюнхен, но Москва е най-удобен и велик град за живеене. След Москва е Санкт Петербург. Иначе аз живея в Мюнхен.

19

ПроСоТо

преди 2 години

ще пробвам пак:..-Вече няколко месеца във Виена има.."ВЕЧЕРЕН ЧАС"!!!!..Няма да споменавам другите ограничения..Та така..Не случайно Хитлер е австриец..

18

Анонимен

преди 2 години

Епидемия не Пандемия W.T.F

17

Анонимен

преди 2 години

в София ковид мерките отдавна са свалени, интересно защо не сме в топ 10 :))))имаме страхотни площади - е го Графа, супер Метро, най-готиния кмет евър, не знам какво ни липсва просто ... :))))

16

Анонимен

преди 2 години

Хаа, в списъка има 4 ав$тралийски градове, но Синди не е сред тяааах.