32

Анонимен

преди 2 години

До Бау "Медиите дебнат"?? За мейлите на Фаучи знаеш ли? А нещо написаха ли "медиите"? За най-колосалния скандал който може да съществува? Я обясни тая мистерия, как може без никакви конспирации да игнорират нещо толкова огромно и важно.

31

Бау

преди 2 години

разберете най-после как работят фалшивите новини. Официалните сайтове ако излъжат ще ги хванат веднага и ще стане скандал. ГошоИПешо може да си лъже колкото си иска ... Знам, че мислите, че има огромна конспирация, но медиите дебнат за скандал.

30

до славянин

преди 2 години

Все ми е тая. Здравето си е твое, може да си играеш както искаш с него. Цифрите в сайта на НСИ обаче са красноречиви.

29

Анонимен

преди 2 години

Тоя антиваксър, шефчето на Файзър, намуши ли се вече? А пък Нетаняху така хубаво го боцнаха по телевизията, че въобще не си личеше как е напълно фалшиво. Сигурно затова взеха да го режат от повторенията, само до посягането с иглата го оставиха. Абе... Надявам се да сте все платени тролчовци, че ако наистина сте толкова наивни е тъжно и страшно.

28

до 21 от славянин

преди 2 години

Нито ще се ваксинирам, нито ще боледувам, това е положението при мен, ако мислиш че ще ме убедиш, че ако не направя първото, ще направя второто - не си познал! Вярно, откакто пуснаха ''пандемията'' 5 пъти досега изкарах някакви грипоподобни настинки, както всяка година си ги карам - леко и без никакви проблеми!

27

Бау

преди 2 години

До Мяунека позная. Ти си се родил мноого интелигентен. Не си учил и не работиш работа изискваща ум, но си мнооого умен според мама! :D

26

Анонимен

преди 2 години

До do 20 вече напират да отровят децата с ужасно вредните, неработещи експериментални псевдоваксини. Естествено е, че ме интересува много силно цялата тази проваксърска пропагандна кампания, която бушува с неотслабваща сила от седем месеца.

25

Мяу

преди 2 години

До БауМожете да хванете *** за това,той няма да се мине никога, с нищо,не тъ пак,може да е ***,но не тъ пак.

24

Анонимен

преди 2 години

До Бау забрави да напишеш за фейсбук, да не ти намалят парите.

23

до 19 от славянин

преди 2 години

''Бясна антиваксърска кампания в България''!!!??? Аз виждам бясна зомбиваксърска кампания по всичкки масмедии, не виждам антиваксърска от тяхна страна!

22

Анонимен

преди 2 години

Влезте в bitchute и намерете видеото ANOTHER TIKTOK NURSE VIDEO. За мен то носи цялата информация която е нужна за най-страшната пандемия в последния век. Само това видео е достатъчно да рухне измишльотината, ако можете да мислите.

21

Бау

преди 2 години

*** не лъже ... Той/тя повтаря жълти новини убеден, че щом са скандални са истина. Той/тя не е наивен, но вярва на всичко скандално.

20

do 20

преди 2 години

Никой не те изнудва. Хората ти пишат със спокоен тон, че интереса спада т.е. който иска да се ваксинира, вече го е направил. Имаш избор дали да боледуваш или да се ваксинираш.

19

до 16 от славянин

преди 2 години

Я познай от три пъти защо е тази глобална истерия съчетана с изнудване от страна на властите да ваксинират населението!? Ами защото населението в мнозинството си не иска да се ваксинира, ако искаше просто нямаше да има нужда от истерията и изнудването! Елементарно!

18

Анонимен

преди 2 години

Тази бясна антиваксърска кампания в България ни изяжда главите. Не случайно сме шампионите по смъртност в пандемията. Есента пак ще скочат смъртните случаи. Но тук е така - всеки може да обижда, клевети и подсрекава, без да носи съдебна отговорност.

17

до 16 от славянин

преди 2 години

Ти лъжеш, зомбиваксърче, доброволно ваксиниралият се медицински персонал е максимум 50 %! А тези над 50-те % вече не са от доброволните, а от доброзорните!

16

Анонимен

преди 2 години

До До 10 -не аз лъжа, а ти не се информираш. Но твой проблем. Има болници, където излязоха на протест огромна част от персонала. Има заведени групови дела от персонал срещу принудителното ваксане. Но не се притеснявай, наври си по-дълбоко главата в пясъка, и си сипи малко и в ушите, да не чуваш АНТИВАКСИТЕ и подкрепените им с факти и данни измишльотини.

15

До 10

преди 2 години

До АнонименЛъжеш. В повечето страни медицинския персонал е задължен да се ваксинира. А дори в тези, които е по желание са под 5% нежелаещите и доста от тях вече умряха.

14

Анонимен

преди 2 години

От Израел може да разбереш колкото от Северна Корея. Чакай да ти извадят истинска информация какво се случва.

13

до 6 от славянин

преди 2 години

Амо то тези цивилизовани държави май най-много пострадаха и на първо място най-цивилизованата оттатък океана!?