52

Анонимен

преди 2 години

Никога никакъв случай няма да се ваксинират нито харата нито децата стига вече с тия убийствени ваксини забрана за всички ваксини долни лешояди бог да ви накаже най скоро време

51

Анонимен

преди 2 години

Протоколът е според консенсуса и парите ни. Бедни сме за ремдесевир и моноклонални антитела. Тръмп го лекуваха по друг протокол. Това е положението. За съжаление

50

Анонимен

преди 2 години

Не ми трябва ковид отделение. Около мен бяха и аз бях болен и знам от първо лице. Отделно да се замислиш дали лечебният протокол на здравните заведения е адекватен за този вирус. Само това ще ти поддхвърля като идея за размисъл.

49

Анонимен

преди 2 години

До ботоксаНе може да има нищо задължително с експериментални препарати. Само ако се съгласиш. Винаги плащат много пари на тестови субекти за изследвания. Не е случайно. Задай си въпроса защо плащат. А ти участваш на свой риск без стотинка да ти дадат. Дори като ги приемат и одобрят и започнат да носят отговорност за ефекти и смърт, пак няма да е задължителна ваксината, защото тя е просто терапия, която може да повлияе евентуално по-леко протичане на заболяване.

48

Анонимен

преди 2 години

Който не се ваксинирва , да поработи в ковид отделение безплатно , като санитар. Да види има ли вирус и що е то. И като се разболее, да си плати лечението в болницата.

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50. Ами ходи се ваксинирай, бе!! Сложи си 10 ваксини. Нали си много умен? Кой те спира?

46

до 50 от славянин

преди 2 години

Ако цяла Европа и САЩ се ваксинират след като имат нужда, това си е тяхна нужда, не наша! Зад океана са на ГМО-диета от 1997-*** година насам, масово се трепят като диваци по молове и партита, Европа спретна двете най-големи войни в историята на човечеството и ако това за теб са примери за подражание, за нормалните хора не са!

45

Анонимен

преди 2 години

Какво самочувствие! Цяла Европа и Америка се ваксинирват, само българите нямат нужда. Нищо че бг е на първо място по смъртност от сърдечно-съдови заболявания, рак, затлъстяване в Европа. А вече по ковид смъртност сме в челните редици. Всички са зомбита, прости, само българинът е умен и предвидлив. Смешки!!!

44

Анонимен

преди 2 години

до 44 аз съм так от 10 тина години, забравих какво е да ходя на лекар.. ако все пак имам настинка гледам да я мина с минимална употреба на медикаменти я някое терафлу или парацетамол ако случайно вдигна температура. Както и изкарах и короната.. А що се отнася до живота не може да живееш на случаен принцип да бухаш алкохоли и секви *** да не си мърдаш дупето по цел ден и да очакваш вечно и неполкатимо здраве....

43

Койчо

преди 2 години

***'син Бау не знам на какъв буустър е, но такова старание... адмирации за псината, заслужи си пържолките за днес. Ръфа, лае..., кръгчета върти..., да закара стадото да най-близката тента с игли. Честно, сега разбирам експеримента с "кучетата на Павлов" - при светнала крушка, псината търчи за пържолка.Преведено на "наш диалект*... При всяко споменаване на вакса в статиите.... наШта псина търчи с изплезен език да трака по клавиатурата. Ама най-важен е крайният резултат-ПЪРЖОЛКАТА... :))

42

до 39 от славянин

преди 2 години

Въпросът не е дали вярвам или не вярвам в съществуването на вируса, въпросът е дали съм се ос.рал от страх от него като теб, а аз не съм! Този, който живее денонощно парализиран от животински страх е всъщност тежко болния....................................психически! Затова много пъти съм ви обяснявал, че ти и себеподобните ти имате нужда от психиатрично лечение, а не от друго!

41

до 31 от славянин

преди 2 години

Точно аз не играя със здравето си - от 28 години спазвам доста строг хранителен режим, всеки ден правя определени физически и психически упражнения и не ползвам никаква фармахимия от над 26 години! И ако боледувам от нещо ще е някоя малка травма или лека настинка! И ходя от време на време единствено при личния си стоматолог, при други доктори не ходя!

40

Анонимен

преди 2 години

В България са с поставени ваксини на под 25% от населението. Това е малцинството....на глупаците с ваксини. Останалите имаме шанс да живеем колкото Бог е дал и ако се грижим по-добре за здравето си - по-малко работа, повече почивка, здрав сън и максимално добра храна, ще стигнем максимума на живота, който ни е определен. Ако разкараме и всички ГМО бълващи вериги *** храна и разкараме устойчивото земеделие на ЕС - ще пребъдем.

39

Анонимен

преди 2 години

До Бау ти ме ужасяваш. Настръхна ми гърба от отвращение, сериозно.

38

Бау

преди 2 години

До 38няма смисъл да спорим. Само вземи под внимание колко хора работят в тези медии. Спирам до тук.

37

Анонимен

преди 2 години

До Бау ..."Ако беше истина всички големи медии щяха да го отразят. Аз следя няколко и емайли няма"... съжалявам, но не съм способен да повярвам на твърдението ти. А ако наистина го мислиш, значи обективно си много наивен и елементарен човек. Но просто е невероятно да си толкова зле.

36

Не!

преди 2 години

"Или ще трябва да се ваксинираме периодично, или ще трябва да боледуваме периодично. Всеки трябва да избере"Ти да видиш, а ако просто си остана здрав? Или това не се харесва на биг-фарма?

35

Анонимен

преди 2 години

Браво на БСП, че прати ваксинацията в девета глуха. Ние не искаме запада да ни трови. Гласувайте за БСП с номер 4! Който е избрал БСП никога не е съжалявал!

34

Гуфу

преди 2 години

Е то назначения служебен министър каза, че вируса отслабва не заради мерките и ваксините ами заради времето.

33

Бау

преди 2 години

до 33новината е жълта и за това не е в големите медии... Ако беше истина всички големи медии щяха да го отразят. Аз следя няколко и емайли няма.