32

Анонимен

преди 2 години

Тези, които гласуват за ГЕРБ - замислете се какво сте учили, колко стр учили, какво работите, колко пари изкарвате, какво сте постигнали в този живот извън панелката, неизмазаната къща и 10 годишната кола. После си дайте сметка децата ви какво са постигнали, къде учат, къде работят. Е, ако релетата ви сработят, ще осъзнаете, че нямате много с какво да се гордеете - просто сте си простички и обикновени хора, които лесно се лъжат и нямат способност ДА мислят много, камо ли критично.

31

Анонимен

преди 2 години

Аз не познавам интелигентен човек, който да подкрепя ГЕРБ. НЯма как да има просто. Или са единици, обладани от силен стокхолмски синдром. Ако бяха умни, избирателите на ГЕРБ щяха да разберат, че са бедни именно защото бащицата им овладя държавата и сложи ръка (персонално) на 80-90 % от евро парите. С останалите ви построи дупчести магистрали, за да ви запуши устите. При проЗдите хора тази тактика очевидно действа. Затова има още 600-800К човека, който пускат на баце- все бедни и глупавии.

30

Васко

преди 2 години

Повечето хора не изглеждат *** докато не започнат да говорят!

29

Баджото на маджото

преди 2 години

трай бе серсемин ,ще издадеш далаверата

28

1

преди 2 години

Къв е тоз *** бе.

27

Анонимен

преди 2 години

30 не знам кой какъв е но поздравите бяха отМаджо за Пинокио предадени от комунист.

26

Анонимен

преди 2 години

Интелигентни хора за ГЕРБ няма как да гласуват. То се видя от денографската част на анализа на предишните избори - махали, села инпаланки, хора с основно и максимум средно образование, демек цвета на нацията. Много са, но са нискоинтелигентни.

25

Анонимен

преди 2 години

,, другарите от демократична България са червени ,даже алено червени комунисти...

24

До 24

преди 2 години

Двуклетъчно, Маджо е авер на *** ти, който те дави всяка вечер. А асоциацията с Иванов пак дойде след случайно изказване в ефир на друг ваш гербаджийски авер. Та тази опорна действа само при *** с по две мозъчни клетки, като теб и останалия електорат на ГЕРБ.

23

Цацаров

преди 2 години

Глоби вашата кметица с 15 хиляди лева , няма ли да му искаш оставката ? Или нейната ? Нали сте принципни ? Демократични ?

22

Анонимен

преди 2 години

Този Бургаски тюлен да не е преял с цаца, че прави такива прогнози.

21

Глупости

преди 2 години

Като ти гледам дебелото и набръчкано вратле...НЕ МИ СЕ ВИДАШ , БАШ ОТ "МИСЛИТЕЛИТЕ"... А , ОТ ЛАПАЧИТЕ!

20

Off

преди 2 години

Най-обичам нЕкой с 2 пръста чело да дава акъл. Гледайте си Маджото и изчакайте да минат изборите. Шшшшт!

19

виж сега Ивчо,

преди 2 години

българина може и да е наивен , но е и башка луд, не мислиш ли ,че може и да ви обърка изборните сметки ? Ти ,Христо и Гнома какво сте направили ? Покажи да го видим,да го пипнем, да го оценим. Защо гласувахте изборен закон обслужващ ДПС ? Срещу какво ? Или колко ?

18

Give me five

преди 2 години

Този дебел мъж е доста объркан. На база на какво съди, че са вдигнали подкрепа, че чак и чалгарите? На това, че единственото което успяха да направят е да дадат право на неогр брой небългари да гласуват във всеки турски дюкян? Десните и мислещи хора, гласуващи за ДБ са отвратени от флирта им с чалгарите. Като хора, тези две групи няма какво да си кажат дори на маса, особено там. Та, този патос как двете били добра коалиция, ми прилича на: Да се съберем на масата, пък всеки да си слуша неговата!

17

ха ха

преди 2 години

Е то ИТН плюс ДБ плюс БСП плюс мутри вън плюс ДСП със сигурност ще изпреварят ГЕРБ.

16

БЪЛГАРИН

преди 2 години

Няма никакво значение коя про-руска партия ще състави кабинет при следващите избори, защото този кабинет е обречен на кратко съществуване. Последната дума в политиката не само за света, но и за България ще има Белият дом. Всичко останало, по тази тема, са само мечти на комунистите и тяхното творение ДПС.

15

даЙ България

преди 2 години

защо не си пред централата на ДПС да протестираш ? Чий ще го държиш пред съдебната палата ? Давай '' Росенец 2 "

14

Учиндолец

преди 2 години

и КОЙ, КОЙ, КОЙ ще ви бъде премиер? едно, че Слави трябва от 55 депутата да вдигне на 80, а пинокио и гнома наско от 27 да имат вече поне 40 и тогава ще ви трябва златен пръст, сигерно сте цанили Бабикян, а ако Мутрите са вън!

13

Анонимен

преди 2 години

Да анонимен 7: внимавай какво си пожелаваш. Едни 45 години подобни управници, мисля, стигат. Като ги гледам тия какво правят само от неудобство пред ЕС още не са увесили бесилките по стълбовете на Цариградско и не са почнали да извозват бившите хора към Белене.