52

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ги избират роми, провансали и хора без образование. Какво повече да коментираме ? И защо да синхабим времето в спорове с тях тук? Самият портал днессс беге таргетира по- нискоинтелигентни, разбирайте избиратели на ГЕРБ . Това обяснява превеса на плиткоумните коментари про-ГЕРБ.

51

Я пак

преди 2 години

Те разбирам че дай България и има такъв народ са една партия така ли?Щото иначе да броите как гласовете за две партии щели да бъдат повече отколкото гласовете на една партия не излиза някак си.

50

Анонимен

преди 2 години

Опазил ни Бог! ДБ е по-лошо и от ГЕРБ, сваляме българската мафия, а назначаваме международната.

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Нито ДБ нито ИТН ще повторят предните си резултати колкото и да се напъват по медии да ни убеждават в обратното." Напълно съм съгласен с теб. Няма да ги повторят. По-големи ще бъдат.

48

анонимен

преди 2 години

И какво от това! ИТН няма капацитет да управлява и хората го видяха, а *** са стари комунистически кадри, сиреч със **и - нов бардак! Не ставате!

47

Анонимен

преди 2 години

Форумци, аз ще гласувам за ГЕРБ! Решението си е мое и го казвам открито!

46

Кривондел

преди 2 години

Как машинното гласуване ще намали купуването на гласове?Ако се разчита, че неграмотните няма да се оправят с машината - те неграмотните ползват телефони повече, отколкото хартия :)

45

GT

преди 2 години

Другаря ........... с умствени способности на чехълче и зелената ***...........само веднъж да се добере до кокала ...............

44

До пияница мистик

преди 2 години

Нещо с двете си мозъчни клетки не си разбрал коментара ми. Не, няма да станете по-богати. Просто обрисувах профила на средния ГЕРБ избирател - беден и ***, а с това и причината да гласува за ГЕРБ. Ама как да го разбереш със слабия си герберски мозък, как?

43

новите ?

преди 2 години

Готви се приватизация на Здравната каса и замяната й с няколко частни фондове. Това заяви пред"Марица" проф. Тодор Кантарджиев, който бе пенсиониран набързо, след като бе директор на НЦЗПБ."Младите не помнят, но така стана с банките през 90-те години. БНБ раздаде по 100, по 200 милиона на частни банки. Те фалираха и парите изчезнаха.....

42

Анонимен

преди 2 години

Бла, Бла, Бла.!Няма да могат.Нито ДБ нито ИТН ще повторят предните си резултати колкото и да се напъват по медии да ни убеждават в обратното.

41

Анонимен

преди 2 години

До Give me five А ти по какво съдиш, че не са?

40

Анонимен

преди 2 години

Не познавам интелигентен човек, който да гласува за други, освен ГЕРБ... Хората виждат, какво се построи и прави за тях, вече цели 12 години...

39

пияница мистик

преди 2 години

До 46 === И какво? Като ГЕРБ ги няма в управлението и дойдат да ни управляват гея-чалгар Славуца и човека на Маджо и нещата изведнъж коренно ще се променят? Ще почнеш да взимаш яка европейска заплата, ще си купиш нова и скъпа кола и апартамент в "Златен век"....мухахахахахаха :))) Май твоите релета не сработват добре

38

Анонимен

преди 2 години

То избирателите на ГЕРБ Са простички хора. - роми, провинциалисти и прочее шлосери с максимум средно образование. И все бедни.

37

Анонимен

преди 2 години

То всичко се разпадна вече, щото така става като откраднеш 90% и сториш с останалите 10%. Ама избирателите на ГЕРБ нямат капацитет да го разберат това.

36

Другаря Радев

преди 2 години

се интересува, това ти ли го измисли или както винаги Маджо го каза на Ристе-буджака

35

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистикСПРИ АЛКОХОЛА И ДРОГАТА И ЩЕ ВИДИШ ИСТИНАТА ЗА ГРОБ

34

пияница мистик

преди 2 години

Ами не го знам тоя какви ги плещи, ама от 2009 година когато дойдоха ГЕРБ на власт до сега ужасно много се промени България и то за хубаво. Заплатите скочиха тройно, бая магистрали се направиха, смениха релсите в БДЖ-то. А този да каже, че ГЕРБ са спрели развитието на страната означава само, че му е спрял мозъка :)))

33

Влак GT

преди 2 години

Като го гледам на снимката - типичен интелигент, ниско чело и като ритнат в главата. Не съм убеден, че може да смята, но трябва да му се вярва! Хубаво, че изборите са много далече и ще забравим всички тези пророци.