198

Анонимен

преди 2 години

Професор Кантарджиев предупреди: Готви се приватизация на Здравната каса. Младите не помнят, но така стана с банките през 90-те години. БНБ раздаде по 100 или 200 милиона на частни банки. Банките фалираха и парите изчезнаха. Същото се готви и сега. Здравната каса има над 5 милиарда наши пари. Приватизацията се готви от същите хора, които преди 20 години създадоха клиничните пътеки и сега са се върнали да довършат касата.

197

Анонимен

преди 2 години

Не беше толкова разстроен когато ни тормозеше с безсмислени локдауни и затвяряше бизнеси. Хайде сега пък много уплашен за себе си. Е, на пенсия не е същото като да прибираш огромни хонорари за всяване на паника и ужас сред населението.

196

Анонимен

преди 2 години

Много нагъл. Цял живот цуцял от държавата и тъпкал един и същ мек килим, а последните 2 години сътвори пълен хаос в здравеопазването, че и се сърди и тропка с краче като му дръпнаха изпод нозете мекото килимче. Ми като си толкова значим, че никой няма право да те прати в заслужена пенсия, все ще се намери кой да ти търси услугите и да ти плаща. Ама подозирам, че никой няма да те търси.

195

Анонимен

преди 2 години

нищожество си завинаги ще бъдеш мишка.Генерала и ботокса в затвора

194

Анонимен

преди 2 години

да те изхвърлят луди комунисти си е малшанс и срам.

193

Анонимен

преди 2 години

Прахът по подметките на Кантарджиев е по значим от биографията на Стойчо Кацаров.

192

Анонимен

преди 2 години

До Не го понасямИ за Мира Кожухарова ли е закона, дето е на 71 години, съветничка на Стойчо Кацаров?

191

Анонимен

преди 2 години

Рашков, който е на 67 години той да си ходи ли?

190

ПЕНСИО ХОДИ СИ

преди 2 години

Не те жалим имаш хубава пенсийка гледай си кефа и старините Кантаре

189

Не го понасям

преди 2 години

Абсолютен връзкар и службогонец.Синът му е шеф на кожното във ВМА.Самозабравили се лапачи.Има толкова способни лекари без титли,получени по партийна линия.Да се маха!Законът е за всички.Какво обикаля по телевизиите и дрънка глупости.Няма и чест и достойнство.Занимавате цялата страна дни наред с този наглец.

188

питанка

преди 2 години

Трябва ли да става публичен дебата на всеки, който в тази държава излиза в пенсия и той да се жалва по всички телевизии и радиа?

187

астора

преди 2 години

НЕКА ДА КАЖЕ ЧЕ ОТ НОЩ СА ВЗИМАЛИ ПО 27000лв ЗАПЛАТА. Еми 13месеца по 27000лв са 350 000лв и има да си се напива цел живот. Макар че трябваше да го отсьдат заедно с плехаро за умишлено плашене на бьлгарския народ

186

Анонимен

преди 2 години

Всяко правителство трябва да знае ,че дойде ли на власт и не започне ли ударни съкращения и изселване на тая туморна комунистическа сгаH ,която се мисли за несменяема като този не го направи то дните и са преброени.Престъпниците на БКП са дотолкова узурпирали и окупирали всичко в тази държава ,че когато ги изритат и започват да вият и *** по всички медии с дни сякаш са назначени до жовот на своите местенца. Този некадър с години е бил директор на паразитни болести.Един комар не е намалил.

185

астора

преди 2 години

На тоя пенсионер, дали че ме дадат 700лв пенсия- панеже не вервам да осигуряван в универсален пенсионен фонд

184

Анонимен

преди 2 години

Нищо смислено и точно не успя да изрече този мустакат плъх, уви. 336

183

мишо

преди 2 години

БРАВО НА МИНИСТЪР КАЦАРОВ

182

Анонимен

преди 2 години

Този човечец определено не е добре. Покривът му е отнесен от торнадо.

181

емигрант

преди 2 години

Всеки е срещал несправедливост в живота. Важно е как се справя след това. Аз съм имал случай когато са се опитвали да ме убедят че вината е в мен. И когато ми поискаха обяснение, аз отвърнах: "Аз всъщност обмислям вариантите да работя за вашата конкуренция."

180

Анонимен

преди 2 години

Народ, който не уважава лекарите си, скоро ще бъде лекуван от пакистанци и ще се чуди как стана така.Какво му пречи на този министър, че професора работи още?Ми като е принципен да уволни всички, който са за пенсияДа, ама не - другите си работят.Лично е това и още как.

179

Гонзо

преди 2 години

ае стига рева Мустак!