218

L.

преди 2 години

Чието и да е пенсиониране е въпрос на изтекло време, въпреки каквито и да е мотиви.

217

Анонимен

преди 2 години

Оставете ме директор. Знаете ли какво съм изтърпял за 33г? Мазнене и угодлив смях на приматски хумор. Заслужил съм си го!

216

Анонимен

преди 2 години

Стига ни занимавахте всекидневно с тази пенсия бе! Не са се свършили специалистите в България че ден и нощ да ми ревете за тоя!

215

Анонимен

преди 2 години

Костов колко процента взе на изборите че има 10 министъра в правителството?!?!? То нема и по процент на министър бе.

214

Анонимен

преди 2 години

Гусеин Кацаров - не те ли е срамота да си министър а да не си практикуващ лекар преди това? Ама вие Костовите сте оперирани от това чувство...

213

Анонимен

преди 2 години

При костоваците и при ГЕРБ се направиха големи поразии в държавната администрация - вместо хората с опит и стаж да са началници, ВСЯКО БОМБЕ ОТ МЛАДЕЖКИЯ ГЕРБ С ДВЕ ГОДИНИ СТАЖ СТАВАШЕ ЗА НАЧАЛНИК. Ей затова Европейския съюз ще запада, защото никой в щатите и в Русия и в Китай няма да си помисли да направи подобни безобразия за шефове, без да са се доказали като служители с години.

212

Анонимен

преди 2 години

Всичките тия игри пенсии, директорства и заплати едновременно ги направиха ГЕРБ и психодесните, от които е и Кацаров. Сега махат неудобните пенсионери, а нищо чудно да си слагат удобни пенсионери. Бъчварова пнапълни МВР с пенсионери например, защото преди нея имаше закон - в МВР служиш до 60 години, задължително се пенсионираш и за всички беше еднакво. СЪСИПАХА МВР с тия пенсионери и с назначените всевъзможни калинки... мързеливи, неграмотни, царе на доносите и интригите.

211

Ми

преди 2 години

Кой ти пречи, бе, Д-р Кантарджиев, да "даваш" на обществото, щом се чувстваш в кондиция и полезен? Ми давай, консултирай, бъди лекар и т.н. Ама ти искаш да "даваш" само от шефското място срещу 5 бона месечно, плюс тлъста пенсия?! Само така ли се чувстваш полезен? Като си направил годинки за пенсия - има закон. Пък ти, ако наистина си толкоз загрижен и незаменим, ще намериш начин да си полезен!Хайде стига с това подсмърчане и рев..

210

Див Петел

преди 2 години

Кантарджиев го махна Зеления чорап - куклата на Решетников. Седмица преди "пенсионирането", Кантарджиев засегна острото самолюбие на ***, като припомни, че "някои действащи политици, разчитат на късата памет на обществото и гузно мълчат, надявайки се хората да не помнят как преди година са твърдяли че пандемията е измислица и вируса не е опасен". Той имаше предвид изказването на *** на връх Шипка на 03.03.2020г. *** е честолюбив до болка и не можа да преживее това напомняне без мъст

209

Анонимен

преди 2 години

Дори и при Тато нямаше пожизнени директори. Не ще лекар, иска и директор, че и пенсия от новите...

208

осъзнайте се

преди 2 години

1. 30 г. е вече директор---явно незаменим!2. Все пак е пенсионер , нали, амладите без работа!3. Заслугите му по превенцията и борблата с Ковид 19 са повече от съмнителни--водещи по смъртност в света. И аргумента, че не само той е виновен--всъщност подчертава , че и той е виновен.4. Отново калинките пресолиха манджата и с този техен"незаменим" кадър.

207

комитата

преди 2 години

тоголяма рабора станало няма да си директор туй българин асвикнал н а постове -нали си пенсионер

206

Анонимен

преди 2 години

и са луди комунисти срещу загърбили комунизма комунисти.народа само зяпа и мига на парцали.без лустрация на комунизма се въртим в кръг и няма оправия.

205

Анонимен

преди 2 години

До Не го понасямВие най-вероятно не понасяте и себе си

204

Анонимен

преди 2 години

До Анонименколега, вие сте пълен откачалка!!!

203

Анонимен

преди 2 години

То тоя съвсем не е команиз, ама хич. То едно време на директорски постове не можеше да припариш, без да си член на партията. Така че този мустакат образ със сигурност се е клел във вярност към бкп, както и вождът ти полуовес.

202

Анонимен

преди 2 години

от луди комунисти - спасение няма.30 години промени и все до кривата круша се въртим - комунизма.как и къде ще ходим, като за никъде не сме тръгвали.

201

Emigrant

преди 2 години

Чудя се дали ако се включат на макс всичките червени ла й но мети,ще могат да заместят една пречиствателна станция!!То бива изродщина и черна,по скоро червена неблагодарност,но вашето опира до *** ймун ския род!!Крякате като *** каци и се чешите по чугунените тикви,какви мерзости да измислите?!НОЩ ви спаси задниците,а вие тичкате да прегръщате *** дето ви изкара на Шипка като последния тъ пак и до последно отричаше,че има епидемия!Докога крадците ще биете пак коляно на крадеца Грипен Ветов?!

200

Анонимен

преди 2 години

Чучнали го преди много години на директорско кресло и не може да си представи какво друго да прави, освен да бъде директор. Да си директор е много приятна работица.

199

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЪ, какво е предупредил? И явно има някаква секретна информация. И къде беше да предупреди, когато Дянков направо си източи здравната каса без да му мигне осото.