7

До Бай Пешо

преди 2 години

Към казаното мога да добавя и възможността за по-добро съсредоточаване, тъй като в офиса все ще се намери някой, който иска да си бъде слушан и обсъжда житието и битието си на висок тон

6

Sperko

преди 2 години

Тези, които са против работата от дома са или шефове, или бачкатори, които завиждат, или са със психични отклонения.

5

Бай Пешо

преди 2 години

За мене, HomeOffice-a има повече предимства. Като започне човек от това че не прекарва по 2 часа в задръствания. След това още половин час в търсене на място. И в офиса трябва да гледаш всякакви, половината от които не са ти приятни. Да не говорим, че като си от в къщи, можеш да си биеш камшика и да работиш от където ти е кеф. Като да кажем от 7 до 4 на компютъра, след това на плажа, или каквото ти душа сака. Отделно че пестя от скъпи неудобни дрехи.

4

Анонимен

преди 2 години

Дай им на екоталибаните да правят измислени сектански проучвания и да се напъват да контролират живота ни. Големия враг на зелената секта - СО2, нищо че без него живота на Земята ще бъде сведен до ниво бактерии есктремофили. Но пък СО2 е много удобен за зелените вождове - ще си стоите вкъщи, ще правите само това което ви кажем, най-вече ще си харчите парите точно и само за това което кажем, иначе ще ви порази измисления от нас климатичния апокалипсис.

3

Уточнител

преди 2 години

... и увеличава емисиите на ***.ъм

2

Анонимен

преди 2 години

До 1Гледай само да не откачиш.

1

Анонимен

преди 2 години

Мда, по принцип е тъпо да прекарваш всеки ден в час до два за да пътуваш и да отидеш в офис, където трябва да си задържаш пръдните, а на всичкото отгоре не понасяш 90% от колегите си. И то при положение, че това което правиш може да го изпълняваш от дома.