79

Ами хайде

преди 2 години

Народа вече пет години чака. Последните три години не сме видяли нищо друг освен черен ПР. Май е време да освобождаваш терена.

78

Анонимен

преди 2 години

*** Черепов, докато ти водиш парада, нито един инвеститор няма да стъпи в България, напротив изнасят се още когато вдигна юмручето в защита на своя спонсор-Череп Божков.

77

Гамен Грипенов Ветов

преди 2 години

Да работим така,че който все още е в БГ до днес,панически да си събере багажът и на терминал 2,дока курица не птица управлявана от мен все още е в юрисдикцията на ЕС!Дрогарят Путин ми са обади,че подготвя тристранния договор,СССР,Беларус и БГ за подписване и за анексиране на черноморското крайбрежие от Варна на север,тъй като е заселено предимно с руско говорящи и трябва да се гарантират техните права на собственост и проживание!!Гласувайте за мен Па ляци,а аз ви обещавам Адът с баджанаците!!

76

Недоразбрал

преди 2 години

Ха,ха?!Че тоз кога пък е работил,че толкоз смело да се изказва за неща дето не са му ясни?!Кажи му шофьор на руски таралясник и не го обиждай!!

75

Анонимен

преди 2 години

Еми работи де. Какво прави 5г? Ти да не си доктор на стадион ? Нали за това вземаш заплата да работиш.56

74

Анонимен

преди 2 години

БСП да не пипа БНТ защото Чашата ще Прелее

73

Анонимен

преди 2 години

БСП ДА не ПИПА БНТ

72

Анонимен

преди 2 години

Радев Това го прави Бойко Борисов не моли като тебе народа. Направо ще санира ЦЯЛА България ГЕРБ и всичко ще се нареди

71

Анонимен

преди 2 години

Радев Предлагам да направим ЛЕНИНСИСЪБОТНИК през целия мандат на БСП която ще управлява следващите 10 годоно малко кзах извинявай следващите 50 години

70

Учуден

преди 2 години

Аз не искам в моята държава Локашенко 2...или по-лошото Ким Чен

69

Циганин Комунист

преди 2 години

Ще направим всичко възможно България да стане привлекателна за другите!Само че България няма да е привлекателна за българските граждани благодарение на управлението на страната през последните 32 години!Благодарим ви неуважаеми политици и народни предатели!

68

Анонимен

преди 2 години

Радеф ти сега ли се сети? 5 години по 15 бона на месец за какво ги взимаше?

67

ГЕРБОАКТИВИСТ

преди 2 години

Само като прочета Радев....и се насирам и от яд, и от злоба, и заради правилната партийна позиция и спазване на инструкциите. Повече от десетина години постигнахме такива успехи - на първите места по свобода на словото, с един от най-високите стандарти в ЕС, с преборена и прогонена корупция, с перфектно здравеопазване, образование, правосъдие, абе всички ни се възхищаваха и се учеха от нас. Заради Баце чуждите лидери и български зеха да учат...А тоа Радев иска да хапе ръката на Баце дет сочеше

66

ХАХАХАХА

преди 2 години

Хаха че тоя къде се е срещал с президенти, то никой не го бръсне за човек, камо ли за Президент. И Бълария е постигнала това дотук без тоя Ууди Кълвача, този само плюваше по телевизията. Нищо не е свършил.

65

Три морета

преди 2 години

Едното в Дубай второто в Москва а бе фигуранте в Сърбия нямя море разбери.

64

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ КАЗА- ГЕРБ ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ В БЛАТО И РАЗРУХА- ДНЕС НСИ- БГ Е В ТОП ШЕСТ ПО ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ В ЕВРОПА ЗА ПЪРВИТЕ ЧЕТИРИ МЕСЕЦА НА 2021Г- ДА ПИТАМ СМЪРХОЛЯН, КОСТИНБРОДСКА, ХАДЖИТО- ВИЕ ЧАГЪРТАТЕ ЕДНА УСПЕШНО УПРАВЛЯВАНА ДЪРЖАВА- ТОВА ЗАЩО?!

63

Анонимен

преди 2 години

Радев Предлагам да направим ЛЕНИНСИСЪБОТНИК през целия мандат на БСП която ще управлява следващите 10годоно

62

Анонимен

преди 2 години

БСП има мерак да завземе БНТ този който наградиха за доБри протести сега трябва да изпълни каквото иска Швефа МУ

61

божков фигурант

преди 2 години

Рядко тъпо , злобно и нагло същество.

60

Анонимен

преди 2 години

Радев превърна президентството в комунистически баpдaк. Само че с тия жрици на любовта Йотова и Нинова фалита му наесен е сигурен.