64

Анонимен

преди 2 години

с тези машини американците директно ще нареждат плейлистата , пряка демокрация хаха

63

Анонимен

преди 2 години

Изобщо и несмятам да ходя да гласувам на 11. Ще ида на море. Нека мозъците дето изтекоха в чужбина да си гласуват парламент в България..

62

Бързи и Яростни

преди 2 години

Жените с доказаха със светкавични умения за гласуване. Жените влюбени в мъжкаря Бойко ще гласуват по-бързо от светкаца за него.

61

Анонимен

преди 2 години

Като са достатъчно какво пускате поръчки за милиони да купувате още машини? Нито ще е бърз вотът, нито коректен. Ще се извият едни километрични опашки, ще ни се скъсат нервите, но няма да им стоя нито една минута като някакво д.о.б.иче.

60

ИДЕЯ!!!

преди 2 години

Цик да вземе машини под наем от Венецуела.Били настроени на 99 % вот за печелившия.

59

Анонимен

преди 2 години

машини има

58

emigrant

преди 2 години

Златни ти уста Дражко,от твоите уста в Божиите уши!Само,че добре знаеш,че уйдурмътъ е на дрогаря Радюв с машинките.Но нищо,има нужда и от гласчета като твоето,дано твоите катили да се заслушат,защото както изкарвате,че Боко е най големия мафиот на света,милиардер,какво пречи да плати най много и да ви удари с 56% например?!Така,че играчите да внимават когато играят вабанк,да не се върнат ваште камъни по ваште глави и да излезеш прав както никога преди?!

57

От Мадрид

преди 2 години

Карате си я по нашенски. Все нещо не е направено ,както трябва. Машинки. Добре! Нищо лошо, но.....ще се случи натрупване и опашки в чужбина.Някои пък дошли отдалече ще си тръгнат без гласуване.Познавам си хората, а нашите калпазани политици НЕ познават характера на българина. Малко им трябва , че да се разпалят.Ще им остане само пътуването до Мадрид, като туристи. Помнете или научете това,другари!

56

Анонимен

преди 2 години

До ЧичоСъмнявам се,всичко се прави с цел и тя е да не спечели ГЕРБ.

55

Анонимен

преди 2 години

машини има, не бива да се разсъждава, а трябва да се вярва сляпо и да се молим че няма да ни мине котка път

54

Анонимен

преди 2 години

изчегъртай си мозъка и вервай на машините

53

Гамен Грипенов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте паляци!Прав бил баджо,Има такъв народ!!Какво за машинити!Те са параван за изтъргванету на ГЕРБ и Пожарникаря!Сички знайм ,чи ни харесвати Боко,щот не ви дава да краднити,я ДДС,я бензинец,я данъци,я валутка!Затуй и врещити против негу и гласувати за мен,щот аз съм *** вашто царству.Аз съм шест,отлежах си 5 годинки,сгъвам по 15 бинки,клатя държавата и я приготвям да я оженя пак за Рашистан,а пък вий мигайти и гласувайти за Мен,вирете ми рейтинга до небесата!Шъ ви дувидем АДЪТ с Баджо!!

52

Драго

преди 2 години

Всъщност, с машини е много по-лесно. Препрограмираш ги да пренасочват всяко гласуване към ГЕРБ и готово. Бързо и чисто.

51

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство има една главна задача - да организира честни избори спазвайки законите на РБ. Вместо това всички министри се занимаваха са гонене на вещици и даване на интервюта

50

до 36

преди 2 години

А ти как можеш да бъдеш сигурен в това ?

49

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам в искреността на протестите, защото никой не протестира срещу безобразията в организирането на изборите. Очевидно се подготвя фалшификация, машините ще работят тук там, няма да достигат бюлетини, ще има пълен хаус на 11-ти

48

Анонимен

преди 2 години

защо цензурираш ту луп, хванах ти цаката как да ти заобикалям примитивната цензура, ту луп е обръщение на началника ти Боко към народа!

47

Чичо

преди 2 години

Не мога да разбера за какво са тия драми - с машини или без, още от сега е кристално ясно, че изборите ще спечелят ГЕРБ.

46

За 36

преди 2 години

Всъщност в оригинал имат.Просто за предишните избори бяха махнати комуникационните модули.И няма никаква гаранция че за тези избори тези модули няма да бъдат върнати обратно в машините.В интернет можеш да провериш модела на машината и да прочетеш техническите и параметри.

45

Анонимен

преди 2 години

радев едни избори трябваше да организира и се изложи