84

ДО 90

преди 2 години

ТЪХЙ ТЪЙ, НЕ ХОДИ ДА ГЛАСУВАШ!

83

Анонимен

преди 2 години

предлагам на народното събрание да се изчегърта: МАШИНИ ИМА

82

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБЕРИТЕ, РАЗБРАХТЕ ЛИ БЕ? нЯМА ДОСТАТЪЧНО МАШИНИ, ЗА ТВА НЕ ХОДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ))):

81

смях в залата

преди 2 години

Тази от "Обществения съвет" чии интереси защитава ???Адвокат на ЦИК ли е ? или на правителството, с основна задача да организира законосъобразно провеждане на изборите през юли??

80

Анонимен

преди 2 години

Промените в изборния кодекс беше много глупава постъпка от мутрите, хората на слави, хората на нинова и водния десантчик

79

emigrant

преди 2 години

Предлагам след като минат изборите и ги провали ямболския пъпчив тарикат,да минем всеки един по един и по едно паве в прозорците на руския аватар!!Да го затрупаме като гърмяща змия с купища камъни,да дойдат да снимат журналисти от цял свят,да видят второто чудо на света,след първото каквото ще е 100%во гласуване с машини!!Убий простака с камъни и с павета!!Да не му позволим въобще и на ум да му минава да се кандидатира за 2 мандат!!Явно е уникален крипто комунист,тъпигьоз!!

78

Да ама ...

преди 2 години

Не може с машинен вот да им напиша акростиха с който да им тегля по една майна на всичките.Машината никога не може да измести човека-Нед Луд някога не случайно в движението на лудитите са чупели машини защото една машина и двама души вършат работа за хиляда души и ги оставят без работа и гладни.Както и грешната употреба на машината-тия ми ти пуритани като почнат да реват срещу насилието и агресията в компютърните игри,"Ако учениците не могат да учат така както ги учим, трябва да учим как те учат

77

Анонимен

преди 2 години

Марк Твен го е казал: "Ако изборите променяха нещо, отдавна да са ги забранили"

76

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда от избори. Радев е толкова умен и неподкупен, че е прахосване на пари да гласуваме за друг.

75

Анонимен

преди 2 години

Партиите избрани с гласовете от чужбина и подкрепящи машиното гласуване, решиха в чужбина да се гласува с хариени бюлетини. Интересно.. Нали точно вашите избиратили настояваха за машинно гласуване

74

Анонимен

преди 2 години

Къс виц: Комунисти провеждат честни избори :)

73

Анонимен

преди 2 години

машини има, машини има, машини има

72

Анонимен

преди 2 години

Вземете една машина, сложете е в една стая с температура 40С и я оставете да работи 15 часа. Ще прегрее, нали? Някой ако си мисли че в училищата има климатици - явно не е наясно. През юли е горещо нали? В една стая без климатик с десетина души при 40С дали ще има припаднали?

71

Анонимен

преди 2 години

Доста пенсионери ще дадат фира на опашката пред секциите в средата на лятото. Линейките ще хвърчат от секция на секция..

70

За Радев

преди 2 години

А видя опашка в 9.00 сутринта и напускам мястото. Край.Аз няма да се връщам с 60 години назад,когато за една диня пред магазина се чакаше с часове. Комунистическа ви работа.

69

Недоразбрал

преди 2 години

Седя,гледам и се чудя?!Тая лелка в предпенсионна възраст,би ли могла да сготви един боб за вечеря,камо ли избори да провежда и то с машинен вот,отхвърлен от целия нормален свят!!Ей Бъгаре,в ината си да унижите ГЕРБ и Борисов,надминахте волът дето като рине с копита и мята кал по гърбът си!!Вие направо вкопахте България до шията в Блатото на япмболския текезесар!!Ще трябват още 15 години да се вкара курица не птица в релсите,ако въобще просъществува след този Ка тил!!

68

Анонимен

преди 2 години

Беше ясно преди месец, че машинното гласуване ще пропадне. Обаче по инерция всички продължиха да лъжат и да мажат

67

Minuva42

преди 2 години

Сега излиза, че Тошко Йорданов, само българите в България ще принуждава да гласуват с машини? Най-важните им - българите в чужбина - с хартиени бюлетини?Това ако стане, то аз си тръгвам от тази държава! И не толкова заради стандарта на живот, колкото заради скотовете, които се докопват до управлението!

66

Анонимен

преди 2 години

машини има

65

Историческо колело

преди 2 години

До Анонимен 49. И какаво ще чукаш,бе др. 49? Вижда се от Луната, че не ставате да управлявате, а само да сменяте кадри по етажите. Като комунистите с на 23 декември 1946г. Дано си запознат от историята на България какво се е предприело тогава в онези дни....