177

Анонимен

преди 2 години

Нищо ново...Това го разбрахме на миналите избори

176

АК-47

преди 2 години

Е, как ще ходи на работа всеки ден, той е над тези неща. Освен това, какво ще прави там, ще мълчи, защото няма как сценаристите му да напишат скорострелно изказване по теми, които се обсъждат в момента. Но ако го замести онова човече, дето няма възпитание и говори така, както е свикнало да пише цинизми и вулгаризми, е, тогава циркът ще е пълен. Не знам на какво се надяват чалгарите, че й даже си вярват.

175

Анонимен

преди 2 години

Стана, поне ясно, че не стават за нищо друго освен да лъжат ...

174

Анонимен

преди 2 години

видяхме ви..освен за някой скеч от 3 минути.за друго не ставате и приберете си Ива че подлуди Народноно събрание.

173

ти да видиш

преди 2 години

коларова...мамина, на такива хора като Слави Трифонов на запад,където уж се числиш и ти, им викат продуценти,бизнесмени.Хора, които хранят повече от 100 семейства ги гледат с уважение,не ги наричат "шоумени", само защото така се казва предаването, на което е титуляр.Хубаво ти беше през последните 12 г.,комфорт от вожда ви,официално се водиш политолог,а всички те гледахме като адвокат на герб,всичко друго освен герб ти си ги анатемосвала...зле си зле....

172

Анонимен

преди 2 години

Циркаджиите имат самочувствие ,но другия месец ще падне гарда,гадове мошеници лъжци

171

Анонимен

преди 2 години

Демократична България! Единственият работещ избор! ДБ за Европа, всички други волно или неволно ни водят към Евразия!

170

Анонимен

преди 2 години

Обезумелите Герберски *** и тяхните началници са в паника и са се активирали за последно.Нищо ние от чужбина ще ви напукаме канчетата а и ромите са ограничени до минум ще бъде интересно.Видяхме ви максималния капацитет сега махнете едни 250 000 гласа от вашата банда и увеличете със 150 000 гласа повече от чужбина против ГЕРП и вижте как ще ви приземим.

169

жалки журналисти,

преди 2 години

тази статия е класически пример за дезинформация. Заглавие "ИТН показала, че не е за парламента, нямала капацитет" със снимка на Тошко Йорданов. Все едно той го е казал, а всъщност това е мнение на двама гербаджийски ибрик4ии - Румяна Коларова и Първан Симеонов. Както е известно никой не се интересува от тяхното мнение освен тесен кръг гербаджийски подл0ги, които са на хранилка и десетината смрадливи трола, които по-долу кликат в несвяст за да изкарат пет лева.

168

Анонимен

преди 2 години

Клоуни, а и този глупав дъртак Слави, така и не си взе една ПР-ка да му каже как да се държи като мъж...

167

Анонимен

преди 2 години

Както и да наречете хората, герП няма повече да се управляват. Това е. Ако ще и за...ц..е да си съдерете.

166

до 178

преди 2 години

Каквито са им"избирателите", такава им е и "партията"... Циркаджии и нecpeтници..О на мама душичката сериозни,умни и СретНици....Лъснаха ви дУпЕ.ата колко сте били сретници след като за 12 г. хайдутлук не сте забелязали, че Пеевски и сие върлували из страната като ураган,а повдигнахте обвинение на божката след като спря да плаща на вожда ви.Толкова да сте ***.....

165

Влади

преди 2 години

Славиту си свърши работата, ДПС ще му платят и ще щурмуват 2-то място в НС. Нали затова създадоха ИТН - да отнеме гласове от ГЕРБ в 45 НС, а после с приетия Изборен кодекс да се осигурят още сто хиляди машинни гласа за ДПС от Турция и Зап.Европа. Вие си вярвайте в промяната.

164

Анонимен

преди 2 години

На последно място по доходи, първи сме вече по смъртност, най корумпираната територия в ЕС, 112 място по свобода на словото.И всичко това благодарение на мафията ГЕРБ и накрая тези бандити нямали алтернатива.Ще се лее кръв но повече тези примитивни некадрници няма да уплавляват.

163

Анонимен

преди 2 години

Смърт на мутрофашизма, свобода на народа!

162

Анонимен

преди 2 години

Санкциите на САЩ са срещу спонсорите на БСП и Фигуранта. ФАКТ!

161

Анонимен

преди 2 години

Санкциите са за прогнилото от корупция 12 годишно Герберско управление.Щом и в Англия започнаха да изучават некадърника Борисов като модел на корумпирано управление направете си сметка колко сме пропаднали.Но какво можеш да очакваш от комунисти особенно некадърни такива като бандитите от ГЕРП.

160

У бре

преди 2 години

ИТН - (Интелигентните ***.ири на нацията) и техните 80%, революционно разгромяват една възрастна жена с мнение. Нейният живот не е лесен - съпруга и е с деменция.От коментарите се разбира че и нейните опоненти май са със същата диагноза!

159

Анонимен

преди 2 години

Каквито са им"избирателите", такава им е и "партията"... Циркаджии и нecpeтници...

158

Анонимен

преди 2 години

СЛАВИ ПОНЕ Е ПРОФЕСИОНАЛЕН ШОУМЕН, НЕ АМАТЬОР КАТО БОКО!