237

Анонимен

преди 2 години

колко и да ревете Бойко е се изтече у канала

236

Анонимен

преди 2 години

Още преди три месеца Борисов се отказа от депутатско място. После лидерите на патриотите - Каракачанов, Валери Симеонов и Марешки. И никой не каза, че това е важен акт. Сега когато Слави го прави - а той много болен, вече въобще не става от стола дори за клетвата - се изкарва геройство. Че той и в миналия Парламент фактически не присъстваше.

235

Анонимен

преди 2 години

От Тошко освен простотии друго не съм чул.

234

Как Сийка

преди 2 години

Абе тия не могат вече да направят едно шоу както трябва ,а се натискат да управляват цяла държава ?!?!?! Но народът ни го е казал мнооооого отдавна - НЕ Е ЛУД ТОЯ ДЕТО ЯДЕ БАНИЦАТА,А ТОЯ,КОЙТО МУ ДАВА !!! тА ТОЯ НАРОД НЕКА СЕ ПОЗАМИСЛИ ДАЛИ СМЕШНИЦИ ТРЯБВА ДА ВЪРТЯТ ДЪРЖАВНОТО КОРМИЛО...

233

СПОР --НЯМА

преди 2 години

ИТН И Тошко Африкански ....СА ТОТАЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ И ПОЗЬОРИ!

232

Анонимен

преди 2 години

ИТН се издъниха с гръм! Толкова хора им се довериха, а те се надцениха толкова много и се подиграха с всички! То... материала такъв

231

Денипост

преди 2 години

Абе , то и Тошко Африкански е с един "КАПАЦИТЕТ"....мааани , мааани......ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ---ДА ПЛАЧЕШ ЛИ...

230

анонимен

преди 2 години

Това е резутатът когато куцо и сакато реши да се набута в политика при това събирайки хората си за там от кол и въже.Като погледнеш един като хората няма.Или не.нормалници от ранга на Тошко,които явно не са ходили на училище та да се научат малко на обноски и култура,или мълчащи пЪнОвЕ,взимащи пример от водача си Славунеца.

229

Алекс2

преди 2 години

Защо бе ? Нека има преброяване на дивите зайци в Парламента...

228

Анонимен

преди 2 години

А бе тя каква стана? Значи ще гласуваме за Тошко Африкански? А къде е Славуца?

227

Анонимен

преди 2 години

Слави си изпя лебедовата песен! Него го интересуват билетчета за концерта на Куку бенд! Телевизията ще издържаме ние с по 8 лева на калпак субсидии от бюджета!

226

Безспорен факт

преди 2 години

Пеевски , Доган и Тиквата са най-удачни за нашего брата.

225

Анонимен

преди 2 години

ИТН показала, че не е за парламента, нямала капацитет....истина е

224

ля ля

преди 2 години

дано да не се окажат прави и ДПС да стане победителя!!!защтото те вече го показаха как може да си засилят пуббликата на предни избори!!

223

астора

преди 2 години

Можем да поканим ЕРДОГАН за министьр председател при него няма шест-пет ,а и има подкрепата на бая псевдо-бьлгари

222

астора

преди 2 години

За сьжаление не стават. То вожда им се отказа и изобщо имат ли некаква програма тия шоумени.За какво са в политиката- за тв са супер но да управляват дьржава се сьмнявам. ИЗОБЩО ИМА ЛИ КОЙ ДА УПРАВЛЯВА- КАТО И СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ ОПРАВДА ОЧАКВАНЯТА. Или като едно време да си вземеме цар от вьнка.НЕ ЗНАМ ДАЛИ Е ВЬЗМОЖНО НО МИНИСТЬР- ПРЕСЕДАТЕЛ ОТ ЧУЖБИНА Е ГОРЕ ДОЛЕ НАЙ РАЗУМНИЯ ВАРИАНТ

221

anonymous

преди 2 години

Много точно и правилно е казано.Само слепият не видя,че ИНТ не стават нито за парламента,нито за управление.Само като слушаш изказа на Тошко косата ти се изправя.Все сме имали депутати,министри с малко капацитет,но този по про.стащина ги надминава всичките.

220

Анонимен

преди 2 години

Айде- довиждане чалгари

219

sa

преди 2 години

Проклети да сте успяхте да вкарате Ердоган в парламента

218

Избирател

преди 2 години

Чалгарите не ме интересуват,защото са с ро..мско самосъзнание и нека те си гласуват за Мюсюлманска Евразия, аз ще гласувам за Евро-Атлантическа България, за ЕС и НАТО, за Свободния свят, защото съм българин, защото съм европеец и защото съм Християнин. А както казва римският войник св. Мина: Всеки на нивото си.