21

Анонимен

преди 2 години

айде стига с тия катуни, видяхте какво ни докараха, сега още по зле ли искате да стане? Рашков е на ход.... да въдвори ред и стига с тия улични циркове

20

Анонимен

преди 2 години

До Гледна точкаДаже и ти не си вярваш на написаното. КОЙ прокурор ще си го позволи това, да разследва главния?

19

Анонимен

преди 2 години

Какви са тия "палаткаджии", които могат да не работят по цял ден, а да лагеруват в центъра и да умирисват всичко наоколо?

18

Анонимен

преди 2 години

гешев също ще си го получи след изборите, може и да го съдят даже

17

Анонимен

преди 2 години

И Гешев ще го пенсионират май, браво!Само той не видя Пеевски в източването на КТБ. На върпос към него , защо Пеевски го няма, той отговаря, че то и Обава и Путин ги нямало там?!Оня пък консул в Барселона, бивш шеф на КПКОНПИ говореше, че проверили Пеевски и е чист като сълза.НО какво ни казаха от САЩ?

16

Анонимен

преди 2 години

И от там ще мина да ги ритам по *** глави, както на Орлов мост. Какво жално червено к*ичене се чуваше.

15

Анонимен

преди 2 години

Какво сте недоволни от топ йористъ завършил пуца за милиционери от гешовия род, господин булонката на господин пеевски? Малко сготви иванчева заради няколко апартамента от оня ваклия с акнето, но няма нищо.

14

Майора

преди 2 години

Поредната задача , поставена от Радев-да се премахне глания прокурор Иван Гешев! Н тив метежници не им е ясно че не е така лесно да се изпълни тази задача и ако трябва никой няма да ги търпи и лагера им ще бъде ликвидиран. Мвмс да се сбъдне мечтата на Радев за овладяване държавата тип Путин! България е в НАТО и ЕС , а не в Евразия!

13

Анонимен

преди 2 години

Айде пак почнаха с глу.постите. А бе не може тази държава да се управлява от улицата - щом някой не се харесва на някаква мижава групичка и айде протести, палатки и тем подобни.

12

Анонимен

преди 2 години

Каскета какво мисли по-въпроса? Питали ли са го?

11

Анонимен

преди 2 години

Само юмруци и ритници за метежниците ще ги вкарат в правия път!

10

Той

преди 2 години

До 2 - простотията няма край - всичките се надяват с няколко палатки депутати да стават - и накрая само мръсотия и простотия!Неможете да спрете човек да си върши работата като не го допускате до работното му място - той не работи на стан или шевна машина!

9

Mr . STARBUCKS

преди 2 години

На всяка палатка,коктейл ***.И ще настъпи тишина.............На лудият ПОП, мегафона в изходящата тръба.

8

Анонимен

преди 2 години

Виждам цели 4 палатки с някакви д*огирани, безработни хипари вътре.

7

ДДРОнег

преди 2 години

герберските *** се активираха веднага, като бик на развят червен плащ :) платгени смешници !!!

6

Гледна точка

преди 2 години

До 2. А бе, глу.пак, какво сте се вторачили в Гешев като той е само едно лице? Нали има стотици други прокурори, които могат да си разследват? Ако всичко зависи само от едното лице, жална ни майка на системата - ще изберат друг, който ще играе по друга сввирка. А ако всички прокурори са лоши, значи смяната на едното лице пак никаква работа не върши.

5

Анонимен

преди 2 години

Пред Позитатно да спретнат палатките. БСП/БКП вкараха България през социализма в три тотални фалита, БСП/БКП репресираха неудобните, пращаха ги в трудови лагери, народен съд, безследно изчезнали, БСП/БКП криха за радиацията от Чернобил! Помнете купонната система и дефицита на стоки в началото на демокрацията! БСП/БКП фалираха 29 банки през 1996, изчезнаха спестяванията на редовия честен българин, заплатата стана 3 долара, мутри, обири, убийства, мафиотски групировки! НЕ БЪДЕТЕ БЕЗПАМЕТНИ.

4

Анонимен

преди 2 години

Бутикови тротинеткаджии и крафт бираджии искат отново да лагеруват на Орлов Мост, бий по главите с палки, щитове и брадви тая и3мет продажна!

3

До ДДРОraнтП

преди 2 години

Пак не си ги пило!!!

2

ДДРОнег

преди 2 години

За всички разумни хора, ама истински разумни хора, не гербери, каскетът гешеФФ е пудела на тулупа и следва да бъуде незабавно уволнен, съден и затворен доживот, бе зправо на замяна !!!