81

Христо

преди 2 години

А може ли да кажат точно от какво са недоволни?И реално работата на г-н Гешев по какъв начин ги засяга тях!

80

HeinrichHimmler

преди 2 години

Времето на мутрите и грабителите на България свършва! ТИК-ТАК! Не просто оставка, затвор за всеки един от тези нагли мутри! Колкото по-скоро, толкова по-добре! Бойко трепери ли ти д*парата вече?!!

79

Az

преди 2 години

В момента пред съдебната палата има протест. Неговата цел е да не допусне Гешев да влезе вътре.Подкрепям този протест и призовавам всеки да се присъедини към него.Време е прокурорът, който обслужва мафията, а не служи на страната си да си ходи.Очевидно той няма да прояви достойнство и да подаде оставка.Затова всички ние трябва да покажем на Гешев каква е правилната стъпка ОСТАВКА!

78

дядо Йоцо

преди 2 години

Чадъра на октопода е Гешеф,а кога послушко Кошлушко? Бреее, упорство!

77

Анонимен

преди 2 години

Тез палаткаджии от какво се издържат , видно е че не работят?

76

Анонимен

преди 2 години

Аз пък и още 2-3 *** ще протестираме с искане да си разменим местата с германците ,да имаме техния БВП , да взимаме по 4-5000 евра минимална заплата , да произвеждаме мерчовци , беемвета и какво ли не , та ще опънем палатки пред бундестага безсрочно ,докато не се изпълнят исканията ни , яяяя , та няма само в центъра на София да се появяват палаткови лагери.

75

Анонимен

преди 2 години

Протестиращите кога са избирали Гешев, че сега искат да го свалят ?

74

Анонимен

преди 2 години

Аз пък съм доволен от Гешев и искам да остане.

73

Арабаджиев

преди 2 години

Кешев е моят човек

72

цирк

преди 2 години

Айде пак протести от по 3ма човека. Хората в развитите държави протестират с по стотици хиляди, тук на 3ма човека опънали палатка му викат "протест".

71

протестър

преди 2 години

Божковчетата налазиха като видяха, че на Черепа трудно ще му се размине

70

БГ

преди 2 години

ГЕШЕВ, С ТЕБ СМЕ!!! ПОДПУКАЙ И ДЕЛЯНЧО ОТ ДпС, ЗАСЛУЖАВА ГО!!! ДОРИ ОТ САЩ ГО ПОТВЪРДИХА!!! ДАВАЙ ЯКО, БРАВО И НА ДРУГИТЕ ПРОКУРОРИ! С ВАС СМЕ!!!

69

Анонимен

преди 2 години

Една година протести и не подаде оставка )

68

Влади

преди 2 години

Плащат си обвинените олигарси и , съотв. протестърите зеят. Е, от миналото лято като правят свинщини по улици и площади, да не би нещо в БГ да се е оправило. Ялово парламентче, 2-3 калпави закона, служебно правителство, фрашкано с дърти комунисти, жадни за реванш. Затова ли са им протестите или просто за оставка на прокурора, разследващ престъпните олигарси, които плащат за протестите???

67

Lina

преди 2 години

За съжаление каскет каренин никога няма да подаде оставка доброволно- това означава собсъвениците му Тулупа и шишко да бъдат съквартиранти на бай Ставри, а те не са си го купили с тази цел. Промяна и тогава без повече каскетчовци. Той по пример на собственика си биБитко обикаля провинцията и арестува *** по селата, естествено шишан янев и групата на любимците са защитени.

66

Анонимен

преди 2 години

Каскет по мяркаАми първо друг да спечели изборите и тогава да си избере нов главен прокурор! Не разбраха ли, че длъжността е изборна и с протести на 50-100 човека, нищо няма да стане!

65

Анонимен

преди 2 години

Ако не спрем лудите сега, десетилетия няма да се стабилизира държавата. Тези глу-паци само харчат парите на Сорос и кла-тят държавата.

64

Случаен минувач

преди 2 години

И сестра Галева се пише юристка... Каква юристка е тя, след като не знае такива елементарни неща? Всеки студент по право от първи курс ги знае.

63

Случаен минувач

преди 2 години

Никъде по света в демократична държава не може улични протести да искат оставка на прокурор. По тази логика може да поискат и оставка на председателя на Върховния съд. Съдебната власт е независима по Конституция. Така че полицията съвсем спокойно и законно може да разгони тези "протестиращи", защото такъв протест е незаконен!

62

Майора

преди 2 години

Аз не знам кой разрешава на тотално провалили се като разпопения Дионисий, хората на адвоката с отнети права Иванов, на жените на Мая Галева и други да строят палатки и протестират , като знаят че така лесно не се сваля главен прокурор! Или е ясна поговорката " за милиони няма закони , за кокошка няма прошка"!Но явно за тях няма закони щом имат благословията на Радев!