18

G. O.

преди 2 години

Ужас! Вместо да е в затвора за плагиатство и за страшни измами при придобиване на апартаменти от "София Хилс" Боряна Мусева си живее на свобода, защото има протекция. Съучастници в аферите с Кипърската фирма са баща ѝ Богдан Мусев и мъжът ѝ Александър Иванов. За тяхно сведение прокуратурата в Кипър работи. Нахална, посредствена и отвратителна жена, която се има за много велика. За нищо не става, толкова е куха. Престъпление е да краде заплата от Университета, която не е за нея. Пълен потрес.

17

Б. Б.

преди 2 години

През 2016 г. Конгресът на САЩ прие глобалната версия на закона Магнитски, но явно Б. Мусева не е запозната с този факт и се излага. Нахална, нагла и много необразована с огромно самочувствие, обаче без основание. Говори глупости и не ѝ е за първи път. Титлата доцент д-р ѝ е подарена. Не е никакъв експерт, а дилетант. Пълна излагация. Тази жена чела ли е изобщо този закон, за да говори като *** плебей?

16

М. М.

преди 2 години

Боряна Мусева би трябвало вече да бъде осъдена за имотните измами в "София Хилс", но е все още недосегаема. Същата продължава да плагиатства от чужди автори, без да стане клиент на правосъдието. Срам за Университета, нагла и посредствена, дъщеря на агент вербовчик от ДС. Пълна излагация и простащина.Много е смешна като започне да се прави на интелектуалка. Не се спря да плагиатства, защото е елементарна.

15

ДЕН И ПОСТ

преди 2 години

"ИЗКОРЕНЯВАНЕ НА КОРУПЦИЯТА"----последната червена МАНТРА.. за наивници и тапаци./...последната комунистическо-руска простотия.../..ха,ха,хаааааааааааа

14

Анонимен

преди 2 години

А работеща съдебна система от 32 г има ли?

13

дядо Йоцо

преди 2 години

Да обърнат внимание и на СИ БАНК ?

12

Анонимен

преди 2 години

Ми това са гербсжийдките фирми ,наистина са навързани с държавните ,и така че милите банки били взели мерки ,кои подгряваха милиони на Пеевски и приближени )

11

ТАТУЛ

преди 2 години

От къде се взеха само професори и доценти в нашта родина.

10

Анонимен

преди 2 години

Не ни се пише хубаво

9

Стефчо

преди 2 години

Чак от Щатите трябваше да ни кажат каквото всички знаем. Дееееа и републиката бананова сме...никога няма да станем бяла държава!

8

Анонимен

преди 2 години

На пеевски щели да му вземат и ком и випаджиите. Ужас. Милото. Не му стига кютека по дубайски, ами сега и това. Ще се стопи човечеца.

7

Анонимен

преди 2 години

Е наказаните нямат проблем шефа ще им даде кеш.Освен това ГЕРБ ще се върне на власт и те пак ще си имат доходи

6

Анонимен

преди 2 години

Секват приходите не герП - за това е реването !

5

Анонимен

преди 2 години

от тая афера ще спечеля едни хора (анти-корупционерите) за сметка на други (пр0стия народ)

4

Дядо Коледа

преди 2 години

наркоманизирнаи на власт в САЩ се опитват да увредят исключително жестоко Европа с нагла ПИАР конфронтация с Москва и Пекин.Готвят монтаж на нови тежко вуреждащи земята и климата оръжия вкл радари с дигитално холограмни обемно обсебващи от мсаови убиици техники /подават земетресения в региона вкл около КРИМ Черно море

3

Анонимен

преди 2 години

българският народ се хвана на поредното червено хоро под подлог 'изкореняване на корупцията'

2

Анонимен

преди 2 години

Бръкнаха в гнездото на осите:)

1

Анонимен

преди 2 години

Задава се перфектна буря: санкции срещу олигарси, атаки срещу банките, правителство от некадърници, липса на парламент, официант-президент, икономическа и политическа криза. Очаква повторение на зимата 1996/97