12

Анонимен

преди 2 години

Какъв специалист е този, не знам. Дали наистина от БЛС или "БЛС" са го подкрепили, това също не знам. Сега някои тук не спират да плюят по "фигуранта". Какъв би бил "фигуранта", ако управляваше държавата 12г. това също не знам. Въобще аз не знам много неща. Това, което знам е онова, което е история и това, което виждат очите ми. А то е, че за последните 12 г. не само по здравеопазване, но и по много други критерии ни задминаха държави от континента Африка.

11

Леша

преди 2 години

Кантара е бушон, филтър. Кажете нещо за Кунчев, той е сатаната.

10

Анонимен

преди 2 години

Дръжте го докато е жив да *** - младите имат право да ровят в кофите за огризка хлябНапускане е спасението за всеки млад човек - явно тук всичко е прогнило

9

Ма Корнелко

преди 2 години

Ми това си е ващо правителство ***

8

Ставаме

преди 2 години

Свидетели на налагане отново на комунистически режим. Тъ пите и присти *** са подложили на геноцит умните , интелигентни и компетентни българи, днес нещата се повтарят. Благодаря , професоре!!! Благодаря, че се грижите за нас! Благодаря, че ни успокявахте с чувство си за хумор в тежките времена!

7

Алоо

преди 2 години

Единственото което овладяхте в тая пандемия са едни пари,много пари,а бедните отново духнаха супата.Тоя "страшен" вирус си отива,защото повечето вече го преболедуваха,а не заради мал0умните ви мерки,кпп-та,онлайн уроци и спрени планови операции...за ефекта от маските даже да не говорим...Марш при Мангъра на поправителен тиквени *** такива!

6

Анонимен

преди 2 години

Кацаров е една мижитурка наложена на този пост от Христо Иванов. Никога не е работил като лекар в живота си и вечно е слугувал на различни партии за някой и друг пост.Такива *** заслужават едиснтвено да ги заплюеш като ги видиш!

5

Анонимен

преди 2 години

Чегъртате ли, чегъртате ли... чалгари-фигуранти?

4

Анонимен

преди 2 години

Браво Стойчо, откачихте голямо ремарке ама даже сте много културни с него...

3

Анонимен

преди 2 години

Аз съм на 65 и тази година се пенсионирам.Моля, не ходете на протести заради мен! Не искам да се връщам на работа за някакви си 30000 лв.

2

Анонимен

преди 2 години

При диктатурата е така, но уволненията са най-малкото. Сега правят списъци на неудобни хора, за които имат данни, че не са гласували за протестърските партии. На тези хора ще им закрият фирмите и ще им забранят да носят даже пари в себе си.Чиста комунистическа дикатура!

1

Анонимен

преди 2 години

За реваншистите от кабинета на Фигуранта е без значение кой, какви заслуги има . Някой да е очаквал нещо друго?