152

и що?

преди 2 години

ще го вземат във военна! там, такива незаменими, има много...

151

СТАРИ.. И*З*Р*О*Д*И

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ, РАШКОВ, КАЦАРОВ, К. НИНОВА, БОЙКИКЕВ, АТАНАСОВ , МАНОЛОВА, БАБИКЯН, ХАДЖИГЕНОВ, И ТЕХНИТЕ СИНОВЕ И ВНУЦИ УНИЩОЖАВАТ МАЛКО ОСТАНАЛИ СВРСТНИ БЪЛГАРИ ОСТАНАЛИ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ........

150

ДОГИ КОЧ

преди 2 години

Както го наричат лекари - Стойчо Со-по-ла, бездарен медик и жалък човек, иначе слушка и папка..

149

Анонимен

преди 2 години

Щом го гонят че е пенсионер - ОК.Айде сега и да бъде изгонено и огромната армия от военни пенсионери, които са се пенсионирали по рано според Закона за въоръжените сили. Направете справка в НОИ - това са над 50 хил. ранни пенсионери в работоспособна възраст между 45 и 65 г. За тях се изцеждат към 500 млн. годишно за пенсии при условие че те си работят на държавна службица. А дано, ама надали. Щото там попада целия ръководен състав и на армия и на полиция, барабар с президента и премиера.

148

Анонимен

преди 2 години

Време беше да го пенсионират соц. кадъра

147

Анонимен

преди 2 години

По скоро управителите на БЛС=ГЕРБ

146

Анонимен

преди 2 години

БЛС=ГЕРБ

145

Анонимен

преди 2 години

Не е огорчаващо, отвратително е. В България само завист и забиване на нож в гърба има и после защо нищо не е като в Европа.

144

Хм !?

преди 2 години

Не е освободен, а пенсиониран. Никой не е вечен! Колкото и да ни се иска обратното.

143

оставка на Радеф!!!

преди 2 години

Хунтата на неудачника Радеф се издъни много яко. Ще се наложи след изборите да бъдат изчегъртани трайно за да не се допуска вече никога да пипат нещо в държавата

142

Анонимен

преди 2 години

Има още професорчета от щаба за пенсиониране ,само как тероризираха народа повече от година

141

Анонимен

преди 2 години

Жалко, че служебното правителства действа като комунистите през 1944!

140

Анонимен

преди 2 години

с тая глупост, Герб си осигури поне още 100000 гласа. Не съм гербаджия но това е тотална грешка на това правителство. Дано Янев се усети и спре тая дивотия на тоз Кацарски ли е къв е там .

139

Съгласен съм

преди 2 години

че добри, даже отлични лекари страдат сменени сега от това правителство. Не говоря само за проф. Кантарджиев, а и са тези от правителствена болница и от Александровска и от другаде.... Обаче, не се ли забиха те сами в мрежата на комерсиализацията, която НЯМА нищо общо с медицинските принципи, цел и практики? Не ламтяха ли те самите за власт и пари и още пари и още повече много пари??? Ето го ефекта! Само онези, що са се дръпнали встрани овреме от този пагубен път - се спасяват....

138

Майора

преди 2 години

Отдавна се знае че в България никой не цени експертност и специалност , важно е към коя партия принадлежиш!Жалко , много жалко тия които казваха че няма вирус во главе с Радев и БСП , уволняват и махат по различни причини тия които ден и нощ се бориха с него! Но това е патент на комунистите които на бял кон се върнаха през задния вход във властта!Срамота!!!

137

до Радев

преди 2 години

господин Президент, принципно Ви симпатизирам, но с това ваше правиелство на тоталния реваншизъм ще пресолите манджата и народа пак ще се ориентира към Бащицата Вожд Борисов. Продължавайте така и на 11,7 ще бъдете сюрпризиран неприятно. Озаптете си песоовете, те просто са за 2 месеца.

136

Анонимен

преди 2 години

Очаквам с нетърпение самозапалването на Тулупа, в знак на протест срещу несправедливите уволнения.

135

Чубака

преди 2 години

Неблагодарници са една голяма част от българите. В Италия умираха като кучета по домовете си. Линейки идваха 72 часа след обаждането. Наложи ми се да звъня на Бърза Помощ, преди година, линейкана дойде за 8 минути, сториха ми се цяла вечност. Ако няма камиони с трупове, плюят мизз еррниците, защо плашат хората видиш ли и ги стресират. Ако пък има висока смъртност, защо пък има? Нашата държава начело с ГЕРБ се справи добре с К. Кризата, в частност НОЩ, в частност Кантарджиев който е от БСП ...

134

Анонимен

преди 2 години

Да излязат на протест студентите по медицина и да кажат Истината - деца и внуци на лекарската мафия веднага се назначават , другите ,дори да са гении са Аут ! затова Нямаме здравеопазване ,нямаме Напредък никакъв - хората се лекуват в Германия ,Израел,Турция и тн - ту лекари на хартия и заплати ,ама Милионери !

133

Сата НАТО

преди 2 години

Кантарджиев със сигурност може да се реализира и тук и по света, за експерта няма възраст, а опит, умения и знан -=======- Пхахахааа! Кой бе, бай Шиле ли? Може да се реализира евентуално на Чукотка или в амазонските джунгли, да лекува гъбички с дайре или маракаси.