92

Анонимен

преди 2 години

Не съм фен нито на ГЕРБ, нито на Бай Шиле, но това, което спретна този служебен кабинет е 100% ПРЕВРАТ!

91

Терминал 2

преди 2 години

Комунизъм в действие! Вижда се ясно разликата между комунизма и демокрацията - комунистите уволняват всеки, който е изразил мнение различно от тяхното, макар че е истински професионалист, помогнал на държавата в тежак момент. Демократите оставят инакомислещите да си говорят, въпреки че вредят на държавата и заради тях се търпят загуби, измерими в човешки животи, визирам блътвежите на Мангъров! Ето това е комунизма, който ни обещават! Да уволнят всеки кадърен инакомислещ!

90

Айде бе

преди 2 години

Тези се оляха.

89

Анонимен

преди 2 години

Навършил години за пенсия, да си гледа пенсията, кво толкова е станало. Като е такъв специалист да лекува хората в кабинета си. Човек, който се е просал на хунтата на калинките и мутрата крадлива обаче е плюл на себе си и не заслужава уважение. Да изчезва.

88

Анонимен

преди 2 години

Министър Каца е обикновен му х.лю!Нищо и никакъв служебен уволнява хора,в случая професор консултирал правителството по време на пандемия след анализ и проучване.Така,според Кацата няма нужда от НОЩ,от екип ,а само от неговия "капацитет" с нула медицинска практика.Каква самонадеяност на куха ле.йка!Дори и гл.здравен инспектор има нужда от консултация и експертиза от епидимиолози,вирусолози и международна информация,от центрове с лабораторииТ.е. без инфо как ще определя здравни мерки един 00

87

до 137

преди 2 години

Е тия мърлячи като тебе пречат на България и трябва да бъдат изхвърлени, също тия които ти слагат плюсчетата. Това сте злобните човечета у нас които само тровите обществото. Кой си ти бе, че да съдиш хората бе плазмодий.(нищожен)

86

eve1

преди 2 години

Те комунистите така си действат от край време-без съд и присъда премахват всеки неудобен.

85

Анонимен

преди 2 години

Всички от НОЩ да бъдат съдени

84

ББ

преди 2 години

пътувал...биков и бойко...използващи ви...ама на пожеланието ми за здраве и щастие плющят минуси...та сте и кадър...на марсианци...е те обслужващият да си правят сметката на кого служат,така ще ви благодарят,"работещи" за сребърници срещу децата си...ще сте кадри...бъдете здрав и щастлив г-н Професоре!!!

83

Анонимен

преди 2 години

Прибирам се от едно пътуване и влязох да видя новините. Не съм изненадан, че някои елементи сън не ги лови, за да хулят дори в 2:31 ч. посред нощ. Професор Кантарджиев е кадър на БСП. Някои неориентирани го окачествяват като гербер или не знам си какво. Злобата убива. Смирете се и бъдете малко по-човечни! Не системата убива, а злобата. Това, което говорите за други хора е ваша проекция. Това, което мислите за други хора - сте вие самите.Това, в което обвинявате хора, които лично не познавате...

82

ББ

преди 2 години

"чиновниците"не пенсионирането на г-н Професора е проблема...това е нормално,въвличането на името му в умиращата гроб пропаганда и обслужващите ги е проблема,поредният използван Достоен Българин от гроб мафията...желая ви дълъг и щастлив живот г-н Професоре,насладете се на заслужената почивка за която сте работили през целият си съзнателен...бъдете здрав и щастлив!

81

Анонимен

преди 2 години

Зад проф. Кантарджиев застанаха и политици от различни цветове - гербаджии и патериците им. Реално на никой друг не му пука - ни на БСП, ни на ДПС, ни на ДБ, ни на ИТН, ни на ИСМВ... А хората на които им пука не по партийна линия или корупционно-изгодническа са по-малко от бройката резервни гуми в средностатистически автомобил.

80

Електра

преди 2 години

Срам и позор , това е Хунтата на БСПлераста Радеф, както тя хунтата, така и самия ***, не можа да преглътне популярноста на тоя доказан българин, като професор Кантарджиев, но какво да очакваш от посредствеността на една куха червена нацистка манерка. Дано Кауна и неговата слуга Каруцарски, да гният в Ада до живот... БОЙКО ПОКАНИ ГО В ГЕРБ ЗА ДЕПУТАТ, ТАКИВА ДОКАЗАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ТРЯБВА ДА СА В ПАРЛАМЕНТА, ИНАЧЕ КАУНИТЕ НА ХУНТАТА И ТЯХНАТА КАЦАРСКА ПОСРЕДСТВЕНОСТ, ЩЕ ГО ПРЕВЗЕМЕ..

79

Хитър Петър

преди 2 години

Тоя е абсолютен некъдърник. Работил съм с него!

78

Handel

преди 2 години

Така... да видим дали правилно съм прочел какво той самият казва:Той заявява, че докато е работил в НОЩ почти две години през това време е получавал заплата като директор на Център за нещо си? Ако правил съм прочел какво той сам заявява той не трябва да бъде пенсиониран, а уволнен дисциплинарно и да върне полчучените от въпросния център пари заедно с лихвите.PS. Но пък ми харесва как герберастите газ пикаят.

77

Анонимен

преди 2 години

Някой разследва ли как убиват Каролев?

76

Анонимен

преди 2 години

Като искате комунисти на власт, така ще е.

75

Анонимен

преди 2 години

Хич не му иде на ум ,че става дума за лекар ,професионалист епидемиолог в най натоварения център по време на пандемията-======- Кой тва бе, бай Шиле ли? Как ти идват такива вицове?

74

Анонимен

преди 2 години

Кацата е една пионка,здравен министър без един трудов стаж като лекар.Обикновен кариерист,креатура на ДБ,костовист,няколко лили.п.та правят чистка по болшевишки.Хич не му иде на ум ,че става дума за лекар ,професионалист епидемиолог в най натоварения център по време на пандемията.Прости оли.го.фр.ени,удобни давай да сменяме със старите.Назначиха чекисти от дс,някакви черепни индивиди за контрол от Дубай,та връщали " нормалноста".Ай сиктир,само обслужват олигарси,не борят корупция,а я създават.

73

Анонимен

преди 2 години

А Плешояда кога?