53

Както винаги

преди 2 години

Луксзоният и скъп автомобил е на убиеца и на него нищо му няма.

52

Анонимен

преди 2 години

Синове на Бай ***, герб и общия балкански ген! Вие сте вечни! За това не ми се връща в България! А ми се ще много!...

51

От

преди 2 години

45 години съм шофьор.По-принцип,за един от обектите,които посещавам и на мен ми се налага да завивам така,обаче,винаги,абсолютно винаги,гледам колкото напред,толкова повече назад,и ако след мен идва кола,задължително,ама задължително я ПРОПУСКАМ да мине и чак след това давам мигач и завивам наляво,след като пред мен и зад мен е ЧИСТО!!!Преди 1-2 години на ЗЛОПОЛУЧНИЯТ разклон край с.Микре,с подаден ляв мигач и престроен,един точно такъва *** щеше да ме отнесе,като луда крава телето си !?!

50

ШибиРиби

преди 2 години

Денят започва с касапница. Доставена до вас с любезното съдействие на 99% от великия български народ.

49

Милен

преди 2 години

Аз се чудя дали са дали мигач или просто са завили? Възможно е и аварийни да са били пуснали, намаляйки докато дебнат отбивката. При всички положения този с джипа определено не е съобразил поне да намали.

48

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Турци ! Турците са головодници в бой на бойно поле и ни избиват с из магистралите. Хирошима и Нагадзаки пасти да ядат пред това, което 1000 процента ще се случи с турските niщожества.

47

Много зле, хора ...

преди 2 години

На коментиращите за предимство на изпреварващия ... Чл. 42. (1) Водач, който ще предприеме изпреварване, е длъжен: 1. преди да подаде сигнал, да се убеди, че не го изпреварва друго пътно превозно средство и че движещото се след него пътно превозно средство или това, което ще изпреварва, не е подало сигнал за изменение на посоката си на движение наляво; 2. след като е подал сигнал, да се убеди, че има видимост, свободен път на разстояние, достатъчно за изпреварване ... и чак тогава да изпреварва

46

Щирлиц до 51

преди 2 години

Грешен извод.Дано не си шофьор.

45

Помислихте ли

преди 2 години

Обратния сценарии: кола излиза в дясно от необозначен път без предимство на главен път. Пуснат десен мигач, не изчаква кола задминаваща в насрещното (вече )за него движение и следва централен сблъсък. Който има долу - горе мозък в главата ще разбере какво искам да кажа.

44

ПроСоТо

преди 2 години

и като стана дума:..-Някой наясно ли е какво стана с оня надрусан психар,който отнесе на червен светофар Милен Цветков?

43

ПроСоТо

преди 2 години

Е тука вече прочетох бисери,които не съм си и представял че може да прочета!..Лекия автомобил,гласещ се да направи ляв завой,"ТРЕБАЛО" да СПРЕ!!???!! и "да изчака движещите се след него"?!?!..На ИЗВЪНГРАДСКИ път,със ширина едва стигаща да се разминат два автомобила!..Това вече е прекалено!...Дано твърдящите горното да не са шофьори,защото с тия разбирания ..не ги виждам като такива!..

42

4epa

преди 2 години

ДЖИПКАДЖИЯТА ЩЕ РАЗВЪРЖЕ КЕСИЯТА И ВСИ4КО ЩЕ ТО4НО !!!!!!!!!!! 4АКАЛИТЕ ЗА ТОВА СЕ ВЪРТЯТ ОКОЛО КАТАСТОФАТА !!!!!!!!!!

41

Анонимен

преди 2 години

Извод: и двамата водачи носят определена вина

40

По отн на джипа

преди 2 години

Чл. 20 (2) Водачите на пътни превозни средства са длъжни при избиране скоростта на движението да се съобразяват с атмосферните условия, с релефа на местността, със състоянието на пътя и на превозното средство, с превозвания товар, с характера и интензивността на движението, с конкретните условия на видимост, за да бъдат в състояние да спрат пред всяко предвидимо препятствие. Водачите са длъжни да намалят скоростта и в случай на необходимост да спрат, когато възникне опасност за движението.

39

Анонимен

преди 2 години

Слагайте си видеорегистратори За такива случаи са измислени

38

До 40

преди 2 години

Че ти да не мислиш че като има абс, като спреш рязко няма да се търкат гуми ли. Търкат се. Докато захапе абса.После може пак да се потътрят. Пак се вккючва абса. И така.

37

До всички

преди 2 години

***. Ей аборигени, ми то по вашата логика, дай да правим и обратен завой на главен път и никой няма право да ме задминава, докато не си отида до нивата. Нали съм дал мигач. Тука у наше село така се кара, но че правилата в цял свят са едни и същи. Пфу

36

Анонимен

преди 2 години

(3) Водачът на нерелсово пътно превозно средство, завиващо наляво или надясно за навлизане в крайпътна територия,като двор, предприятие, гараж, паркинг, бензиностанция и други подобни, е длъжен да пропусне пътните превозни средства и пешеходците, движещи се по пътя, който той напуска.(4) Водачът на пътно превозно средство, излизащо на път от крайпътна територия, като двор, предприятие, гараж, паркинг, бензиностанция и други подобни, е длъжен да пропусне пешеходците и пътните превозни средства

35

.

преди 2 години

А КАТ те чакат в храстите с фиш за светлини или някоя друга глупост , престъпно бездействие !

34

Анонимен

преди 2 години

Чл. 84. (1) При завиване за навлизане в друг път водачът на нерелсовото пътно превозно средство е длъжен да пропуснепешеходците, пресичащи платното за движение на другия път.(2) При завиване наляво за навлизане в друг път водачът на завиващото нерелсово пътно превозно средство е длъжен да пропусне насрещнодвижещите се пътни превозни средства. От същото правило помежду си се ръководят и водачите на релсовите пътни превозни средства.