25

Fakt

преди 2 години

Tozi vid turizym nee za bylgarina zaschtoto toi sere i myrsi ,navred bez da si chisti.

24

Анонимен

преди 2 години

Не съм им фен на тея палачори. Но в крайна сметка земята е на всеки гражданин и всеки има право да живее, както иска. Стига да не нарушава правилата на обществото. Ако проблема е *** просто си направете група , която да ходи и да пише актове.

23

Анонимен

преди 2 години

Диво къмпигуване се нарича когато за 30 мин. Събираш палатката, чувала и всичко в раницата и продължаваш към следващото място за нощувка. Това с караваната, дизел грнератора, телевизора с БулсатКом, подвижна душ-кабина, тенти, барбекюта и проснато пране се нарича чаргарски катун. Ромитеживеят така от години.

22

До 25

преди 2 години

Просто не ми харесва, че хората тук не приемат друго мнение. Както ходя на 5 звезден хотел, така ходя и на палатка. И двете си имат и плюсове и минуси. Всеки има правото да ходи където си иска стига да не пречи на другите. Т.е. дали някой от гъзарска хотел или си от палатка и си хвърляш б о к л уците и не ги събира ми той самия си е п а р цал. Независимо какво предпочита. Просто хората тука винаги са само от едната страна на монетата.

21

Хмм

преди 2 години

Къмпингите в Гърция нямат нищо общо с тези в България. Там тоалетните се чистят на всеки 3 часа. Кошчета за *** има навсякъде. Персонала е изключително вежлив. Не ти крадат храната от хладилника. Хората се съобразяват между 2 и 4 да не вдигат шум. Също така след 10 часа се вика само на плажа но не и в къмпинга. Ако ще да си със най-новата Тесла, Ауди, Мерцедес или каквото и да е, всички в къмпинга карат с 10 км, и никой не пили гуми като тука. Не може въобще да се сравнява тук и Гърция

20

Хмм

преди 2 години

Значи май нещо сте се объркали как изглеждат нещата с хората които къмпингуват. Да, има хора които за *** за зеле не стават и тагава *** оставят че направо те е яд, че си се постарал да: Изчистиш където ще спиш, събирал всички фасове от невероятните рибари, изчистил всичко *** които са дошли от морето, събрал си *** разделно след като си си отишъл, не си пречил на никого, и не си плащал на никого за да се сърдиш, че обслюжването е под всякакав критика

19

Анонимен

преди 2 години

Дивото къмпингуване много прилича на къмпингуването на ромите по махалите! Правят си каквото си искат, цапат, хвърлят с буклуците където видят и държавата не вижда!

18

Анонимен

преди 2 години

Дивото къмпингуване помага за разпространението на КОВИД и пландемията. Не знаехте ли? Колкото повече къмпингувате в България примерно, толкова повече заразени се появяват в Япония. Правопропорционално е. Подобна звисимост има и за броя на щамовете. Абе, много е лошо положението.

17

анонимен

преди 2 години

А ако дивокъмпингуваш в съседна Турция и те набарат да се облекчаваш в храстите първо ще те таковат,после ще те глобят и после ходи се оплаквай на атменския поп.

16

Бетонираха всичко

преди 2 години

И сега насила искат всички да са при тях , е няма да стане .спряхме да ходим и те доволни и ние . И на децата съм забранил да ходят .

15

анонимен

преди 2 години

В Гърция ви чакат за диво къмпигуване.Връщане на автостоп.

14

Хмм

преди 2 години

Много ме радва, че хората дето реват срещу дивото къмпингуване въобще никога не са стъпвали на палатка. Нали някой трябва да им пълни хотелите или техните къмпинги където тоалетните не са чистени от 89-та. То е по безопасно в храстите да отидеш отколкото в техните тоалетни

13

Те канализациите им

преди 2 години

Дректно се изтичат в морето ,тръгнали да се ровят в храстите кой къде с-е--р....е . То ако всяко бунгало е направено със водоплътна яма или всички са със канализация ,аз съм най--заг--уб--е --ия човек ! Що първо не си оправят тяхната мръсотия ,а после да правят закон проттив палатките ,защото винаги обратните води ще са в морето.

12

Taню

преди 2 години

Почитател съм на свободата да се позиционираш на неусвоен терен, но в същото време знам от опит, че мнозинството, дето го играят "свободни" къмпингари са големи мърлячи. Особено женските индивиди. Гората край прословутото Карадере е тотално осрaнa, на Паша дере е същото, Иракли, Езерец-Дуранкулак, Корал беше зле преди тотално да го изпозаобградят. Химическите тоалетни са добро решение. Отделно, дето на диво къмпиране се бутат у,х,ст и тн жипки и кемпери на стойности, дето надали са на бедняци...

11

Анонимен

преди 2 години

Най-добре е да имате кемпър.

10

Daiwa

преди 2 години

На нас ни стигат язовирите ,след всеки излет оставяме само стъпки

9

няма да ходим

преди 2 години

На Черно море-- а приемат закон против палатките ,а не сме стъпили там !И по планините забраняват да се спи във палатка ,че си им мачкал тревата . Няма да спя там където ми налагат и искат пари ,няма да ходя -ама няма и да им плащам ! Да забранят магазините с туристическо оборусване .Вече всичко е или частна собственост или национална имаш право само на хотел или хижа -- затова среден пръст от мен на закона им и почивки в друга държава.

8

Владо

преди 2 години

Трябва ред. Аман от селяни.

7

Фершел

преди 2 години

Теа скъсаняци *** гората.навсякъде минирано с ако 💩 от русенско варено и миризливи мензисни отпадъци

6

Анонимен

преди 2 години

Какво ли още ще измислят мързеливите комунистически отпадаци за да могат да крадат и да живеят без да работят на гърба на всички Българи. Българската земя е на държавата. Държавата са хората кото живеят в нея а не богопомазаните селендурски тарикати. Следоватерно всичко което е в България е на всеки един от нас а не на шепа ненаситни тър...т е и.