5

Анонимен

преди 2 години

А рибарите дето спят по язовирите диви къмпингари ли ги пишем? Ще е много готино ако нямат право да опъват палатки и да спят по язовирите!

4

Анонимен

преди 2 години

трябва да има колонки за ток.къпални.тоалетни.почистване и сметосъбиране срещу10 евро на ден на автомобил.иначе всеки идва.гази.чупи клони.копае.прави огнища.опъва простири за пране.пикае и а*а където падне и си отива доволен че е оср*ал за без пари.

3

Анонимен

преди 2 години

Елате да видите кви *** оставят след себе си софиянци след всеки уикенд .

2

Мара

преди 2 години

Няма безплатен обяд! Това е всеизвестно. Защо някои хора си мислят, че могат да ползват терени, които са нечия собственост, да се почиства след тях с парите на другите, да не се интересуват дали не създават неудобство и изобщо да не се интересуват от нищо. И всичко това безплатно защото, видите ли обичали природата. Излиза, че всички други, които са на регламентираните места мразят природата. Това е безобразие! Изобщо не трябва да съществува термина "диво" къмпингуване.

1

Весо Весо

преди 2 години

Според мен активиста Огнян Стоянов от София с къща в Бяла вдига толкова врява за да направи къмпинг точно на Кара дере. И за какво диво къмпингуване става въпрос като ще има паркинг охрана и бариера. Това е къмпинг - не диво къмпингуване.