345

Истукан

преди 2 години

ИТН има такива простаци. Може ли днес да казват, че няма такава държава и да пускат такава песен с този призив, а утре да правят партия и да казват, че има такава народ. На коя планета се намират? Изкуфели са и са превъртели до спукване. Чалгата ги е разбила тотално. Могат да сглобят чалгарски оркестър с диригент Слави Трифонов, но не и правителство с министър-председател Слави Трифонов.

344

Анонимен

преди 2 години

Типично за един диван войвода, крие се като мишка... . .... Смърт на чалгата

343

анонимен

преди 2 години

ИТН - няма такава партия! Иначе държавата я има, и народът го има, само дано е помъдрял от последните избори и да не си хвърля напразно гласа! За да не гледа после пошло и цинично шоу в НС!

342

Истукан

преди 2 години

Няма значение какъв ще иска да става Слави Трифонов. Той и неговите хора вече се издъниха. За 3 седмици в парламента си увеличиха депутатските запалти 20 пъти повече от минималната заплата за страната. Как не го е срам тази гологлава чалга да иска да е президент или премиер.

341

До малоумника 381-2

преди 2 години

Не съм ГЕРБЕР, но няма да гласувам за ИТН, защото показаха своята немощ, не направиха правителство, въпреки че щяха да ги подкрепят леви и десни, в името на промяната и доброто на хората! От партията на Слави изобщо не помислиха за тези, които ги избраха, а правиха циркове в НС!

340

Ха,ха,ха,ха....

преди 2 години

ЩЕ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРИЗДЕНТ , БЕ.......ПОСЛЕ ЩЕ ПРЕХВЪРЛИ ГЛАСОВЕТЕ СИ ЗА ФИГУРАНТА !

339

Васко

преди 2 години

Да не е направил години за пенсия.Той в това студио първа категория труд има.Осветен е!

338

Анонимен

преди 2 години

Голям праз...Сигорно от фейса пиша,а бря и стеб и без теб все там ,излъга хората сега ,сага пък че мисли за тях,вярва ме )

337

ЗНАЕМ ГИ...

преди 2 години

АНТИБЪЛГАРИТЕ СА... ДС/БСП/ДБ/ИТН/ДПС/ИМВ.... +... РУМЕН РАДЕВ....

336

Анонимен

преди 2 години

природата си е казала думата ДО ТУК КРАЙ и с ТОшко и с Ива Митеваи с другите НАРОДА ГО ПРОКЪЛНА - Няма таКава държава

335

Анонимен

преди 2 години

Той една кабеларка сам не можа да направи, вие нещо очаквате от него.

334

Анонимен

преди 2 години

ТОЗИ на кого ме оставя На Тошко или ИВА Митева те са еднакво ***

333

Анонимен

преди 2 години

Той пък кога е бил... само зад екрана на компа се изживяваше на такъв. То да плюе от далеко всеки може

332

анонимен

преди 2 години

За нищо не се гласи! Трифонов е едно голяма НИЩО, с огромно его! Обаче, благодарение на берачите на ягоди, сводниците и проститутките в чужбина, вероятно пак ще вземе доста гласове, което е пагубно за България!

331

ПЛОВДИВ

преди 2 години

До Слави Номер 1Тоя Дългия е циркаджия и менте. Защо никой не си задава въпроса откъде има пари?

330

Слави Номер 1

преди 2 години

Слави е най - достойният и честният човек и българин. Гордея се с теб и винаги ще те подкрепям във всяко начинание. Ти си феномен за България. Обичам те. Завинаги с ИТН

329

Анонимен

преди 2 години

От казаното излиза, че той ще отговаря за гласуването и действията на депутатите му, което ме навежда на мисълта, че той ще им диктува. Спомням си как нападаше Борисов, че депутатите и министрите му само го слушали и нямали право на глас, а и при него явно ще е същата система, но Борисов беше премиер и пое отговорността, а на Славчо явно не му стиска и като се изложат ще се измъкне, че не е бил той премиер.

328

Анонимен

преди 2 години

Тоя пък за какво се появи изобщо!

327

Joko

преди 2 години

"но за това като му дойде времето" Искрено се надявам да не ти дойде.... Но ако ти дойде, освен обецата си сложи и една халка на носа за да си по лесно разпознаваем м/у европейските политици....

326

Х

преди 2 години

До Анонимен Гладна кокошка - просо сънува! ДБ -20, а и Възраждане си дикисал с 6%! Браво! Аз ще ти дам прогноза само за първите двама - ГЕРБ ще бият отново, но недостатъчно (изтрезняването след "пиянството на един народ" е бавен и мъчителен процес), втори ще са ДПС-те подариха на Славчо гласове от своите на 04.04. срещу задачата да "ремонтира" по указания начин изборния кодекс. Пито - платено! Сега гласовете ще се върнат с лихвите обратно при ДПС-безкраен брой секции, желязна дисциплина.