28

Куна

преди 2 години

Пак реклама на корона-геноцида. Поне платиха ли ви ?!

27

r3v0lv3r

преди 2 години

До АнонименГовориш глупости Шведите си отвориха моловете след нас, това че нямаха твърд локдаун, като Англия, Испания, Италия не означава, че са взели мерки срещу разпространението на вируса. Ваксинираха старците при първа възможност, не са *** като при нас, които тичат нагоре надолу все едно са бесмъртни.

26

Фин

преди 2 години

Всички числа са цифри тъпчо.

25

Анонимен

преди 2 години

Гугъл преводач ли превежда числа като цифри? В България от край време само най-неграмотните не правят разлика между цифра и число и преди 1989 това бяха само военните. След 1989 неграмотните влязоха в парламента и останалите власти и ни засипаха с дразнещото цифри, цифри.

24

Анонимен

преди 2 години

Вече и фокс нюз щом обявиха че коронавируса е измама, и разобличиха гуруто Фаучи във финансиране на проекта коронавирус, мисля че всичко е ясно и нещата които бяха конспирация, се оказаха верни. Ама вие продължавайте да се ваксинирате няма проблем...

23

Анонимен

преди 2 години

Ваксинацията в България трябва да е задължителна. Може да се дава избор, но само на образовани хора. ***, които живеят тук какво разбират? Все едно да питаш куче дали иска да се ваксинира.

22

TheTruth

преди 2 години

Чакай да позная преди да прочета статията - всички са васкинирани, деца, възрастни, кучета, котки, риби, ракуни, къщи, коли, електрически стълбове....всично е ваксинирано, и.....чччуууууудоооо, всичко в малкото градче се е върнало на нормалното, ама В С И Ч К О, и то за 0 време. Каква магия, а? И докторът ви фаучи, заедно с бизнес партньора му бил гей-ц, са станали с по милирад по-богати...so simple, huh? So simple викаш ама, не е чак толкова simple, че бая овце са се навъдили, та не вярват

21

Уоууууууу...

преди 2 години

След 5 г ще е град-призрак. Град на живите мъртви. Ха-ха-ха-ха!

20

Д-р Сибила Ремдесиви

преди 2 години

Да построим комунизъма чрез ваксинация и електрификация!

19

Летеца Кемиал Трейс

преди 2 години

Забраниха ни да летим над Серана и така надеждата остана ;)

18

Анонимен

преди 2 години

"Хората се чувстват в безопасност, за да напуснат дома си", казва той и добавя, че вече не изпитва страх за семейството си или познатите си, които обикалят горещите и сухи улици на града. Ами и ние така правим и се чувстваме и то без да сме ваксинирани. Това е наш друг експеримент - български. И нашия работи и вашия. Светът може да избира. С ваксина или без вирус страшен явно няма.

17

куку

преди 2 години

Аман от платени Руски статии

16

SHEFA

преди 2 години

И ПРИ НАС ЛИ Е ЕКСПЕРИМЕНТ-Щ0Т0 ВЕЧЕ НЕ ВИ ВЯРВАМ.-АМИ АК0 СЕ БЕШЕ 0КАЗАЛ НЕУСПЕШЕН Т0ЗИ ЕКСПЕРИМЕНТ В БРАЗИЛИЯ КВ0 ЩЕХТЕ ДА ПИШЕТЕ?

15

Блабла

преди 2 години

Или се ваксинирайте, или ще ви отнемем правото да излизате, да работите, да ходите на училище, даже да се лекувате.Ау, колко мило!

14

Анонимен

преди 2 години

До епидемиологДори няма значение дали възрастите са ваксинирани с китайска, руска или елитната Пфацер. Или дали са ги ваксинирали изобщо. Възрастни и болни си измираха и от сезонен грип с милиони по света. Ключа за резултата е че останалата част от населението е оставена свободно да изгради обществен имунитет и повечето хора са го преминали бързо и вируса просто няма къде да ходи. Защо млъкнаха медиите за Швеция, където никога не е имало локдауни, никой не е носил маски, заведенията пълни

13

епидемиолог

преди 2 години

Прочетете внимателно статията. Не че в нея няма и журналистически капани. Основното е че са ваксинирали само- повтарям: само- възрастното население и кой от тях починал, починал. Останалото младо и здраво население е оставено на вируса свободно.Тъй че повечето са го преминали, кой безсимптомно-кой с няколко кихвания и са си създали естествена стадна имунна защита което е най-доброто. Това смазва вирусите бързо и ефективно. А локдауните дават възможност и време на вирусите да заякват и мутират

12

DMS ani salitch

преди 2 години

Трябва да помогнем на жената. Вече има тикове.

11

Дробене

преди 2 години

Ани Салич е ДРОБСЪРМА, днес как завърши ефира на новините... направо ме стресна, беше като филм на ужасите на Стенли Кубрик. Вероятно е изплискала легена, защото ГЕРБ отиде в канавката. Какво да се прави - това може да е цената, която плаща за греховете си.

10

Анонимен

преди 2 години

До Леша - проверяват хигиенистите сутрин - който си е написал сам името с маркер върху дръжката на метлата, получава предложение за работа в медиите. Пропаганда на псевдоваксини. Но все си мисля, че с реализираните печалби можеха да наемат по-добро. Сигурно няма значение, като вземем под внимание нивото на "купувачите".

9

Леша

преди 2 години

До 10 --- муа-ха-ха --- Наемат ги на работа директно от казаните за смет, или ги взимат по време на тухлобера.