19

тя

преди 2 години

Ще напишете ли най- сетне нещо положително за Русия или само плюнки ! Айде стига вече !

18

ББ

преди 2 години

хаха във 21 век във Свободна Франция,член на ЕС,с невероятни претенции,ядрена...има вечерен час,отнети права на гражданите на Франция,политиците им не се справят,най-лесно е да ограничиш и отнемеш Свободата на хората....това е позорно....престъпление е!!!Бог да пази САЩ!!!САЩ са последният защитник Свободата на милиардите по Света!Бог да пази Свободата на Човешките Същества!Бог да пази последният"мохикан" САЩ!Аз съм САЩ!!

17

ББ

преди 2 години

До Анонименобосновете се...децата на американците са в германските бази за да защитят Народа на Германия...не властта на когото и да било,та било то и меркел,,кой германски гражданин е бил лишен от права от американски...кой германски самолет е бил отвлечен от американската ...руски безпомощни манипулации,дори няма място за сравнение,факта,че ЕС политиците са зависими от путин е безспорен...администрацията на САЩ,ще защити интереса първо на Народа на САЩ...с нас които иска!!!

16

СЕРЕГЕЙ

преди 2 години

росия е наглост,лицемерие,кръвожадност...империята на злото е пешернокомунистически кремълски идиотизъм в най висша уродлива форма...

15

Анонимен

преди 2 години

В Русия си е див капитализъм, както и в България. Какви комунисти сънувате?!

14

Анонимен

преди 2 години

Щом руските шпиони под дипломатическо прикритие в Германия са 200, то американските шпиони под дипломатическо прикритие в Германия трябва да са 500.

13

do смешно

преди 2 години

И кое му е смешното? Мнозинството от хората са видяли що е то строене на комунизъм, което ни наложиха руснаците и ги е страх да не се върне. На никой не му се стои затвоерн в собствената държава и постоянните други тъпотии. Е, има и разни партийни кадри, те, а също и троловете естествено скачат за Рассия и бленуват комунистическите времена да се върнат.

12

смешно

преди 2 години

Всички дипломати извършват такава дейност.Трън в очите ви е само Русия.

11

ПЕНКО

преди 2 години

ДИПЛОМАТИЧЕСКИТЕ РУСКИ ШПИОНИ СА САМО ПРИМАМКА ЗА ГЛ.....ТЕ ЗАПАДНИ СЛУЖБИ !!!!! МАЛКО СЕ "АКТИВИРАТ" -СПИРАТ -И СЕ СМЕЯТ /КИКОТЯТ / !!!!!!!!

10

Анонимен

преди 2 години

Само 200 ли са?

9

Анонимен

преди 2 години

Те само руснаците са шпиони другите не.

8

а

преди 2 години

Ами немските шпиони под дипл.прикритие в Расията яйца ли продават?

7

Анонимен

преди 2 години

В началото на деведесетте му казвам на един портиер , че тая от стаята е стара съветска шпионка. А той ми отговаря ," а *** ние я знаеме"Съсипа на десетки българи трудовите договори. И то зада не им падне комфорта като елити. Да може българите да са им наведени.

6

Анонимен

преди 2 години

Колко жалостливо звучи. А дип. имунитета се съгласува с държавата приемник. Като са шпиони и ги знаете, обявяват ги за персона нон грата и толкоз. Естествено реципрочност ще има, ама да се оплаквате по медии е смешно и не професионално.

5

Койчо

преди 2 години

... Ами гонете дипломатите и обявявайте война, сплескани евроръбове натовски... :))

4

Анонимен

преди 2 години

Заслужава си да прочетете Аквариум на В. Суворов по темата ;)

3

Анонимен

преди 2 години

До2.И да иска Русия да се занимава с икономика, финанси ,пазари. Това е невъзможно. Няма капацитет , нито отт хора, нито от професионалисти, нито имат традиция на коректни търговци.

2

Обективно

преди 2 години

Русия е многомилионна държава, за която по- важна е политиката, а не икономиката. Но тук тотално греши!

1

Анонимен

преди 2 години

Браво, само така.