16

Е,друго си е да си е

преди 2 години

До анонимнаса си българка прислужница в ЕС десетки години ,а твоя Гошо да цоца биричка пред компа и да се пери пред тинейджърките колко е хай -левъл на гърба ти...

15

помашки мелез

преди 2 години

братЧедите не са дорасли да седят на една маса с европейци.

14

Анонимен

преди 2 години

До 11 Турция Е тема на българското общество, щом в парламента ни има хора, които се гордеят с турският си произход и милеят България да стане турска. Така че Турция е тема, при това тема с 300 000 въпросителни. Освен това сме част от ЕС и когато някой иска да става част от ЕС, значи иска да става част и от нас. А както знаете всяка държава трябва да гласува приемането на нов член. Така, че Турция е тема за българското общество!

13

Прав е

преди 2 години

турците имат 1 милион отлично подготвена и оборудвана армия. Което ЕС няма. Затова нашите селяни от Коиловци пердашеха разни френски парашутисти по нивите преди време .

12

анонимна

преди 2 години

Аз като жена съм силно против. Познавам много от тях и под предлог, че много уважавали и обичали жените си, се отнасят средновековно с тях, е, поне една немалка част, и не ги пускат сами, не им дават да вземат и елементарно решение за дома си и се държат като с деца с тях.

11

Анонимен

преди 2 години

Никой в България не се интересува от душевните терзания на Турция.

10

анонимен

преди 2 години

А те пък ще ме дразнят с воя на джамиите и ще ме будят в пет часа. Трябва да си затворя дъщерите под ключ заради точно техния начин на мислене.

9

Анонимен

преди 2 години

Големи специалисти по Турция и ЕС се показаха тук. Турция не е тема на българското общество.

8

анонимен

преди 2 години

Щом е толкова велика, значи си е достатъчна. Какво ще търси при хора с коренно друг мандалитет и изобщо с какви ли не различия? За самите тях не е ли по-добре да си бъдат такива, каквито са си, ние ще ги дразним с камбанения звън, с разголени жени по улиците, с целуващи се млади хора, и това е най-малкото, за което се сещам?

7

Анонимен

преди 2 години

Няма шанс. В мига, в който някой повдигне въпроса и моментално поне 4 държави автоматично ще обяват че напускат ЕС. Една от причините Англия да напусне беше началото на преговорите за влизане на Турция в ЕС. После спряха преговорите. Германия може и да е превзета от турците, но ЕС не е Германия, никога не го забравяйте!

6

анонимен

преди 2 години

Ако влезе, ще бъде държавата с най-голямото население, мисля, дано да греша. Тогава ще взема решения с мнозинство и ще прави каквото си иска. Не ми е ясно защо хора с друго мислене и религия, която е голяма сила, се натискат за място, доста различно от техния начин на живот изобщо. Нима не могат да търгуват и да имат и други отношения, без да влизат. Май искат да завладяват както в минали времена?

5

Сата НАТО

преди 2 години

Естествено, че е така.И столицата трябва да е в Константинопол. Или поне едната от двете столици.

4

Анонимен

преди 2 години

Турция не е част от Европа. Мисленето й е арабско и маниакално да се прави на империя! Турците са изнудвачи. А и сте лъжци. Ще визирам един горд турчин, с името Карадайъ, който вчера обявил че е много горд с турския си произход и щял да работи за турското и неговото запазване. Същият на нас ни говори, че бил българин но с друга вяра! Вие сте двуличници, ако ви пуснат в ЕС току виж обявите Виена за турска, а Мюнхен за своя нова столица. Така, че ще стоите където ви е мястото- извън ЕС.

3

Анонимен

преди 2 години

И по тази глупост ли трябва да имаме мнение в България.

2

Дедо

преди 2 години

Ха ха ха, ама този дали наистина си вярва. Това ще е края на ЕС и в Европа го знаят.

1

Анонимен

преди 2 години

Tурция е велика нация,турците са велик народ