56

67809те

преди 2 години

Хора,кво очаквате от тия турци,дето майките им са от 100 поколения прости и неграмотни- какви да ги народят тогава,как да ги възпитат,замислете се.Само кючеци и малоумие .Хвърлят си ***,изнасилват итръгнали за Европа...първо да върнат земите на българите,земите на гърците и земите на Арменците и сирийците,да признаят Безбройните си Геноциди над християнските държави на българи,гърци,арменци ,а и над кюрдите,макар да са мюсюлмани.

55

Анонимен

преди 2 години

56.Бъди жив и здрав в Турция. Там ти мястото с този начин на мислене.

54

Бунтата

преди 2 години

Тези гербаджий,каде са бръкнали все *** е станало!!!До тук бяхте гербари,и вие и вашите учители-америка!!!Пак се враща Русия.

53

arsenalfc

преди 2 години

Анадолския съюз е 50г минимум напреде от софийския. Почивки,лечения,шопинг, всичко в Турция се прави от бъларина. Ако пък ЕС се излъже и вземе Турция. Ще са сила като Германия с тези европари. БГ пък след 14 там - изгониха 2,5млн души, населението се топи като масло. Само едни пенсионери имаме на хранилка и никакво производство. Всичко се унищожи и продължава. Живи и здрави да сте всички, зависливи човеци!

52

Бунтата

преди 2 години

Я си дръжте вашия анадолски съюз и не гледайте за EU.Не ви отива на костюма Европата....

51

Анонимен

преди 2 години

41.Малко просветителска дейност, като великите българи Кирил и Методи. "тулуб" се пише с "п".

50

Анонимен

преди 2 години

Турция не е тема за България. Много sorry за всички почитателки на таза страна.

49

Анонимен

преди 2 години

Световна сила в правенето на дюнери със сигурност ще стане. За друго не съм сигурен

48

Анонимен

преди 2 години

Turchin, англичаните бяха излъгани и темата за българи и румънци беше само една от многото с които ги лъгаха, а не че причината да се случи Брекзит са конкретно българи и румънци. Ти голям фактор ги изкара тия българи и румънци, а реално никой не ги бpъсне за сливa...

47

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Поредния кривоглав анадолски мъпет, който мисли, мисли, но само си мисли, че мисли.!.

46

Дядо Стефчо

преди 2 години

В Европа наистина има много турци, чистят тоалетни проституират по умните работят във фабрики най-черната работа.

45

Анонимен

преди 2 години

"Турците да върнат първо Одрин и Лозенград и да се извинят за кланетата и етническите прочиствания на българи. И да платят милиарди репарации. Чак тогава може да си помислим да ги пуснем в ЕС. Турците имат много грехове към България и трябва да си платят първо греховете, за да започнем на чисто." ----> реално погледнато, ако трябва да сме честни, турците имат много по-малко грехове спрямо нас и околните им други държави, сравнено с всичките ни съседи.

44

аз

преди 2 години

Дзурлите искали в ЕС. Те по магистралата хвърлят памперси искали и те при интелигентните. Не става пичове. Бедни сте, без ъкъл и образование.

43

Общото на турците с

преди 2 години

До Анонимен Европа е,че имат два пъти повече турци в ЕС, отколкото е било населението на БГ преди 30 г. -само в Германия са над 5 милиона. И то много преди БГ да помирише ЕС.

42

аз

преди 2 години

В ЕС не се влиза с такива като ерДжулан на чело

41

Анонимен

преди 2 години

Но вече няма да е Европейски Съюз... ...мисля, че сегашното статукво е най-доброто решение

40

Анонимен

преди 2 години

Защото вероятно са си добре. Щом не говорят.

39

Анонимен

преди 2 години

Дълбоко грешите за мисленето. Българският манталитет е по-близо до турския, отколкото до немския или френския или руския. И това е 140 години след турското управление.

38

Анонимен

преди 2 години

А бе тулуб кой заплашва Бьлгария това евреите и арменците ви страхуват иначе иначе ще им изпадне прилигиривоноста от ценен съюзник.

37

Анонимен

преди 2 години

Турците да си гледат работата в Турция. Препоръчваме им да идват в България само като туристи. Тогава са добре дошли. Бог да пази България