26

Тангра

преди 2 години

Няма за какво да се срещаме, вето докато не признаят историческите факти, а именно историята на македонската държава започва след 1945г., македонският език произлиза от българския език.Вето докато не изпълнят задълженията по договора, който са подписали.

25

Пустиняк

преди 2 години

Викам да пущим макетата ЕС.Да напраиме мръсно на рашките.Ще останат само със сръбският санджак.Па кото ги знам сръбете кви змии са,се не знае докога ще се престуват,че им дрене за московците.

24

кръпел

преди 2 години

до кога ще се лъжем бе заяц , ще има вето докато историческата истина не излезне на яве и всички хора в северна сърболандия да разберат какви са били дедите им .

23

Анонимен

преди 2 години

За какво ще се срещаме бе? Изпълнихте ли си обещаното в договора от Преспа, който подписахте? НЕ СТЕ. И сега ще ревете - ама нищо че не сме изпълнили, вие ни пуснете в ЕС. НЕМА, ДА ВИ СЕЕПОЛУЧИ НЕКАДЪРНИЦИ. Пък и защо сте му на ЕС - пак да ревете секи божи ден за нещо.

22

До 18

преди 2 години

Гърците нищо не постигнаха,извозиха ги.Питай дали са доволни!За макеполитиците е важно,не какво е отразено със звездичка в ООН,че мак.език е от южнославянската група,а какво пише в Конституцията на СМ,че официален е македонския език,а хората граждани на СМ,за кракост " македонци.Толкоз!Това се прилага от всички държави по света,македонци с македонски език.Народ с произход по географски признак от Тито,за да се разграничи от корените си!Знамето на Вергина още се вее,та какво са спечелили гърците?

21

Анонимен

преди 2 години

От този ми се повръща!Какво искате от нас сърбомани!Променете учебниците по история веднага,без антибългаризъм и македонизътъм!Каква "идентичност" срам нямат и продължават с подигравки,налагат изкуствена идентичност за да може света да ги свързва с Ал.Македонски,а българите създали призната държава вкл.и Вардарска Македония,азбука ,православие да останат окупатори и фашисти.Нито Скопие е било част от Древна Македония,нито Битоля,нито Прилеп,а в античноста останалото част от Пеония на траките

20

Анонимен

преди 2 години

Може и се.кс срещи да си организирате но ефектът ще е все същият ку.ра все ще ви е вътре!

19

Анонимен

преди 2 години

Сега 20 години преговори. Нищо друго!!!!!!!!!!

18

Анонимен

преди 2 години

Гърците показаха как се постъпва с такива като тях. Никакви отстъпки докато не си пренапишат измислената история и не заявят, че говорят на български диалект.

17

България над всичко

преди 2 години

България има нов съсед............Велика Албания!!!!

16

Хммм

преди 2 години

Ако щете всяка седмица идвайте на срещи, докато не си промените промитото мислене няма да има промяна и в решението ни, т.е. никога. Проблема на Македония се крие във високата необразованост в страната. Имал съм си работа доста с хора оттам-въри го печи го цъpвула си е цъpвул, необразовани и инати, страшна комбинация. И да му говориш нещо то те гледа настрани и ти се смее колко си пpocт. Нищо чудно докъде я докараха.

15

NDZ

преди 2 години

"Интензивни срещи" -"на 17 юни, а може и на 14 =ни" Ми това е една сигурна среща и една възможна. Къде е интензивното бе г-н Заев?

14

gio

преди 2 години

една "ЗА" при сегашните условия за влизане на РС Македония би означавало политическо самоубийство за всеки един политик, а може би и повече. При "ЗА" сега бии означавало края на Радев и БСП, като политическа партия. Затова и ГЕРБ не посмяха миналата година, въпреки че ги натискаха.

13

Смешник

преди 2 години

Под фигуранта тиквата разбирате нали. Че той ходи и хленчи и на едните и другите и третите..А вземите сложите друга снимка на нат Зоран

12

Не

преди 2 години

Зайо, не разбра ли, че няма да стане?Номерът този път няма да мине! Плюете всичко българско и родно, тачите сърбите, който са изкоренили и убили всичко българско по македонските земи и искате още отстъпки от нас. Ако ви пуснем в ЕС с тази наглост, която имате сега, можем само да си представим колко ще изнаглеете след това.

11

Анонимен

преди 2 години

До ?!?така е, ама фигуранта може да ни предаде!

10

за Македония

преди 2 години

Македония е само една буферна зона между Велика България и Велика Албания!!!

9

за Македония

преди 2 години

Македония..............такава държава НЕМА..................България граничи с Велика Албания!!!

8

?!?

преди 2 години

Ясно сме му казали, че трябва да обясни истината на своите. За да постигнат съгласието на България, колкото по - бързо толкова по добре за братята македонци

7

Анонимен

преди 2 години

Окупираната от кривокраките буггароттатари Източна Мацедония да се освободи веднагически!