46

Анонимен

преди 2 години

Зайко, Зайко... и да идваш да си пиеш кафето в България - полза няма, докато не решите проблема с краденето на българската история. И това не е проблем който може да се реши за ден, два или за година. Даже да имахте намерение да го решите проблема - не виждам как ще се справите по-бързо от две или три години. А северняците нямат и намерение да решат проблема, тъй че се заформят къмто век, век и половина - докато им уврат тиквите. Нас не ни е зле: излизаме, бием вето и ходим да си гледаме кефа...

45

Прожектор

преди 2 години

Уважението, солидарността и братската отзивчивост към България са ключов стимул тя да помага на РСМ. Отсъства ли той, не виждам защо трябва да помагаме не наши зложелатели !

44

Ха!

преди 2 години

До Анонимен36Пингвините? Онези с бурките може! А можеш и да обясниш, как българите на Аспарух са говорили турски език, като тази държава е основана през 1923г.?

43

Анонимен

преди 2 години

До ТанграНяма македонска държава в 1945 г. Не знам къде го пише но Македония като независима е 1991 г. а в 1945 г. е Югославия. Македонския език е посръпчен бг.

42

Тикволандия

преди 2 години

В Македония местните политици от години са се упражнявали в анти-българизъм. Техните историчари са получавали научни звания и степени за съчинения по история, в които българите са "татари", "номади", а в по-ново време "фашисти" и "окупатори". Не му завиждам на Заев. Как ще се разбере с нас с такива хора зад гърба си. Няма да стане лесно. Трябват повече контакти, а толкова години една ж.п. линия и една магистрала между София и Скопие няма.

41

Анонимен

преди 2 години

До кръпелСелжукските турци отвличат много деца и ги потурчват и после правят яничаре.

40

кръпел

преди 2 години

До Анонимен 36ей македонски пингвин , българската държава е създадена още през 4 век , а селджуските турци през 13 век ... какво да ти обиснявам да еуй да ти го набия ама то е акъл

39

Бмв

преди 2 години

Дано продажникът Радев не ни продаде.

38

Анонимен

преди 2 години

НИТО КРАЧК НАЗАД ОТ БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ

37

Jkl

преди 2 години

Заев отпред е България, отзад Албания ..Ще единствено ще видиш още един сръбски

36

Нуждаещ се

преди 2 години

Лъже като македонист кандидат за ЕС

35

Анонимен

преди 2 години

Британия-Англия 80 милиона жители,Македония 2 милиона жители.Англия само във футбол има повече участия от Македония на Европейски Първенства.Македония ги превъзхожда в :Хандбал,Волейбол,Баскетбол,Джудо ,Карате,Водна Топка,Боди Бирмингам,Борба и даже по математика.Та нека се подиграват,че Панчев е по-възрасрен от С.Македония.

34

Анонимен

преди 2 години

Сърбия си направи Малка Сърбия и ни мъти водата пак искат Пляскане

33

Анонимен

преди 2 години

Започвай да Работиш бе мързелан само думи

32

Анонимен

преди 2 години

Може да се подиграва всеки,но Северна Македония е на Европейско Пръвенство и биха Германия у дома,след като никой не я беше бил 20 години.Да не им се реве на Англия като се срещнат с Горан Панчев.Комплексите са голяма работа.Това ,че държавата им е на 31 години,не ги прави по-некачествени хора.В спорта са силни в футбол,баскетбол,хандбал,волейбол,борба,карате,бодибилдинг,джудо и.т.н.Англия никога няма да бие Македония на хандбал.А Македония има само 1,5 мил. Жители.

31

Цървул

преди 2 години

А днес английската преса буквално се е подиграла със западната ни съседка, след коментара, че най-известния им футболист Горан Пандев е по-възрастен от своята родина Северна Македония!

30

Ха!

преди 2 години

До Анонимен 19Кави турци са българите? Турците са кюрди!

29

Анонимен

преди 2 години

Който български политик клекне на натиска, моментално слага край на политическата си кариера - поне за проблема "Македония" имаме консенсус с България. 100% се опитват да представят приемането на Македония в ЕС като ограничаване на руското влияние, но защо трябва да е за наша сметка? гърците не отстъпиха и см от исканията си.

28

Христо

преди 2 години

Драйфа ми се от тая фурнаджийска лопата и от тия които са го избрали

27

4epa

преди 2 години

МНОГО ЛУКАВ ТОЗИ ЗАЙКО- СТО НА СТО НЯКОЙ СЪРБИН ГО Е ПРАВИЛ !!!!!!!!!!!