233

ИзчезниГлупако

преди 2 години

Какво може да се очаква от страхливиДрисльовци,които 30г.опростачваха нацията?

232

Аутокюто

преди 2 години

"Тошко Йорданов: Как ще постъпи ИТН след изборите зависи от резултата" :-(( ... След като видях КОЛКО БЕЗОТГОВОРНО постъпи ИТН след предишните избори, НЕ ОЧАКВАМ НИЩО ДОБРО ОТ ИТН - само кухи приказки.

231

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

След всеки СПАСИТЕЛ идва БСП да оправя работата........На никого ли не му прави впечатление, че за около 30 години демокрация непрекъснато сменяме Спасител - БСП, Спасител - БСП.Сменяме ги като във филма с Тодор Колев роднина - милиционер, роднина милиционер.Някак си в България на Спасителите, които ни отървават от БСП, бързо им изтича срокът на годност. А на БСП срокът на годност никога не изтича.Интересно наблюдение.... Следва БСП

230

СценариШчето

преди 2 години

Тошко сценариШчето, е като антиреклама... колкото по често се изявява, толкова повече хората бягат от ИТН и разбират за какво иде реч!!!А иначе колкото и да си въртят гъазъ все некъде требва да го подадът и да се коалират с некой по голем... я с ГЕРП, я с БСП!!!Я са да видим на кой бряг ще клекнат да пристанат... иначе приказката: ЕДИН ПЪТ, ДВА ПЪТИ СТОМНА ЗА ВОДА И НА ТРЕТИ ПЪТ Ш СА СЧУПИ!!!!

229

Никк

преди 2 години

По добре слави да не е в листите. Той да остане гарант с името си че партията ИТН е читава. Има много по добре подготвени хора за депутати, за министри и председател от него. Не е нужно той да е там. Няма за какво реално погледнато

228

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ се крият като въшлясали ***.

227

Анонимен

преди 2 години

Днеса много ви е яд че ИТН натири ГЕРБ като отпадъци.

226

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са в канавката и това е добре така.

225

Анонимен

преди 2 години

Важното е ГЕРБ да губи.

224

Анонимен

преди 2 години

Добре че свалиха ГЕРБ.Браво за това!

223

Анонимен

преди 2 години

Никой не очакваше обаче удара на Кобрата Пулев ще стане президент.

222

Анонимен

преди 2 години

каква я мислеха - какво стана!я - оказа се, че неграмотен народ се упавлява по-трудно..

221

ВРАГЪТ НА БЪЛГАРИЯ

преди 2 години

СА МАШИНИТЕ ОТ ВЕНЕЦУЕЛА....... ТОТАЛНО ЩЕ МАНИПУЛИРАТ РЕЗУЛТАТИТЕ,...... ИНАЧЕ ГЕРБ ПАК ЩЕ ПЪРВА СИЛА........

220

Анонимен

преди 2 години

Добре че свалиха тиквата.

219

Анонимен

преди 2 години

Дали въобще ще има кой да гласува вече на ИТН освен сценаристите и Годжи? Народя ги видя колко могат.

218

Анонимен

преди 2 години

След като се видя как постъпиха ИТН неотдавна, става ясно, че нямат капацитет за управляване! Ще бъде фарс, ако направят кабинет!

217

От кой бряг сте

преди 2 години

Каквито и мечти да имат някоипартии", каквито и желания да имат, какъвто и резултат да покажат на нови избори пак ще трябва коалиция и пак трябва да се ориентират към един от двата бряга ГЕРП или БСП, а да ви видим сега кой бряг ще изберете и дали пак ще загърбите исканията на протеста за изчегъртване на бай0ня и пак ли ще откажете протегнатата ръка на БСП с които бяхте рамо до рамо на протеста и с които правехте 135 сигурни гласа в НС за ОЧЕГЪРТВАНЕ на бай0ня!!!!!Това искаше протеста та дори ако трябва и с дявола да се съюзявате не само с БСП, която все пак си е част от протеста....

216

А бе

преди 2 години

Действията на САЩ спрямо нас,са предупреждение към политическите партии, че няма да се допусне поредно безвластие и несъставяне на кабинет! Илюзията на Радев да дундурка служебно правителство докато дойдат президентските избори,е изключена официално от най-високо равнище.

215

Анонимен

преди 2 години

народа ще издърпа късата клечка.чалгаря - водещ на България!

214

Анонимен

преди 2 години

На ИТН ще им бъде сервирана от Посолството на САЩ благата вест,че може да останат без офшорните си сметки,и ще станат по-ниски от тревата.