253

Анонимен

преди 2 години

Ами то е ясно-ще постъпят като на предишните избори.

252

Joko

преди 2 години

Този хардафушник не му дават да припари в родния му Ямбол, тръгнал да дава акъл на останалите.....Ама ко да прайш, кашлица и простотия не мога да се скрият

251

Анонимен

преди 2 години

Българи, гласували за тая фалшива опозиция, изберете на следващите избори истински опозиционни партии на ГРБ а не Певските патерици облъчвали народа от турскатаа бтвъъъ.

250

Анонимен

преди 2 години

щЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ, КАКТО И ДОСЕГА ДА КРЕПИТЕ дпс И герб... дАНО ИЗБИРАТЕЛИТЕ ВИ ПРОГЛЕДНАТно те са от тие де били ии гласували последователно за Костов, Царя и Бко...

249

Анонимен

преди 2 години

Тошко Йорданов - Как ще постъпи ИТН след изборите, зависи от кукловода на патеричата ни герберска партия. БИОЙКО ЩЪ КАЖИИ

248

Лойко

преди 2 години

Ташко,този филм сме го гледали вече.Да се надяваме,че прогледнаха и най големите балъци.Нищо не става от вас.Видяхме ви,лъснаха ви задниците.

247

Анонимен

преди 2 години

И тия излязоха големи мошеници ,и излъгаха хиляди хора ,А тоя на снимката как се напъва да стане по висок ,умря коня мошеници

246

Анонимен

преди 2 години

заради вас ДПС отидоха в Турция и сега ще станат 1 полит.сила.Слави Трифонов е болен ..да се оттегли и да се лекува.сега и фесове ще ни сложат заради него.това да не е чалга концерт и скеч от 3 минути.

245

АЙДЕ ГЛАСУВАЙТЕ...

преди 2 години

...С МАШИНИТЕ НА "СИЕЛА"--ПРОИЗВЕДЕНИ ЗА ДИКТАТОРА МАДУРО ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА --ЗА ДА СЕ РЕТЕ ГЛАДНИ И БЕДНИ , КАТО ВЕНЕЦУЕЛЦИТЕ ...!---ВОТА ВЕЧЕ Е ПОДГОТВЕН И МАНИПУЛИРАН , С ДВОЙНИ ФЛАШКИ.

244

Учиндолски електорат

преди 2 години

Ако Има Такива Некадърници пак спечелят мандата вече са решили да изпратят Григор Димитров да го връща а не шахматистката . Щото тя много се бавела , много премисляла и недопустимо дълго задържала мандата в ръцете си.... Новият избор на ИТН е Гришо , той щял да отиде при Президента с любимата си тенис ракета и докато Радев му подхвърли мандата ... щял да му бъде върнат с много точен удар от нашия шампион.... Мачкай Гришооооо....

243

Без ГЛАС останах...

преди 2 години

Неадекватноста и лакомията за власт на опозицията ще направи ОТНОВО бай Бойко мин.председател а ГРОБ управляваща партия. Дори и партиите противници на ГРобарите да получат ОТНОВО мнозинство, техните караници и липса на кадърни хора които да поемат власта ще ги накара ОТНОВО да откажат дадения им мандат за съставяне на правителство. От всичко това печели Банкянския Тул** , никой друг. Ако нещо ОТНОВО се обърка, простолюдието ще ходи да гласува ОТНОВО и ОТНОВО до пълната победа на ...знаем кой

242

ВОТА Е МЕНТЕ ЗОЗО...

преди 2 години

НИКОЙ НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИ ....ТОЧНО ТОВА Е ЦЕЛТА НА ХУНТАТА!

241

Мария Гатева

преди 2 години

За какво да гласувам ...ЗА ЗАПЛАТИТЕ НА НЕКАДЪРНИЦИТЕ ОТ 45-тото НС ОТ ПО 10-хил.лв. И за МИЗЕРНИТЕ ПЕНСИИ НА РОДИТЕЛИТЕ МИ ЛИ...от които взимат и 50-тте лева дадени от ГЕРБ??!....СТИГА ДЪРТИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛЪЖИ!!!

240

Зозо

преди 2 години

Хахахаааа и на Тошо му лъсна ГЗ. Начи няма да правят правителство с никой?!? Демек Рундю да управлява до президентските избори. ПОЗОР!!! Ама ГЕРБ с Патриотите ще направят и тогава рундювците ще правят като вятъра :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

239

ВОТА Е МЕНТАК

преди 2 години

Нима ще се оставите да ви излъжат и да ви подменят вота ---за да управляват такива недоръфляци , като Тошко Африкански, Чалгаро , Зелените чорапи и корумпираната Мая Костинбродска , коята ходи при Божков да иска пари за пуча...??! ЗАБРАВЕТЕ!!!!!

238

Анонимен

преди 2 години

Журналисти към Тошко:- как ще постъпите с мандата ? - ще разберете когато му дойде времето , отговаря тошенцето. Идва времето и се чува само едно голямо пръц и водата от тоалетната. Това са ИТН , партия партенка .

237

Тъпо парче съм явно

преди 2 години

Защо съм такова ли ? По ред на номерата: Гласувах за : 1. Костов; 2. Царя; 3. Румен Радев; 4. Марешки; 5. ИТНаивници. Аз разруших бъдещето си със собствените си глупави решения. Давам си оценка , че изборите ми в живота на кого да поверя бъдещето си са плачевни. Резултатите от действията на тези политици са катастрофа за България. PS . даже Жан ми беше симпатичен и като един Жановист от седмия ден яростно съм го защитавал за инфлацията за която той напълно си е отговорен.

236

123

преди 2 години

Много правилно постъпиха ИТН! Как щяха да работят когато навсякъде в държавната администрация са поставени калинките на ГРАБ? И защо ви дразнят, защото са единствената принципна партия и не искат да се коалират с крадливите комунисти от ГРАБ, БСП, ДПС и сие?

235

Маймунджилъцте.....

преди 2 години

....НА ТОШКО АФРИКАНСКИ И ИТН-- ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ, ЗАЩОТО САМО ТОВА МОГАТ!

234

Анонимен

преди 2 години

Как да постъпи ? Първо Тошко реже ръце , после връща пак мандата и идват червените генерали на власт. Това е толкова просто и логично.