26

Диана

преди 2 години

До Анонимен37Слушай ти твоите моше.ници там и им се радвай колко хубаво ти говорят, но не ги гледай какво правят, защото може и да ти се разсърдят...Мисли със собствената си кра.ту.на, тъ.па.нар такъв, а то така ще ти извадят и душата и няма да разбереш..БСП са мръс.на партия, мафия - те си живеят в комунизма отдавна, доста преди бай Тошо да го махнат: имат си всичко, каквото си поискат с лъжи, мръсо.тии, манипулации, лицемер.ие, но са се научили да го правят така, че другите да излизат виновни

25

Анонимен

преди 2 години

Да спрат транзакции с Божков? Ми какво ще правят Мая, Радев и протестърите? Революцията увехнА.

24

Анонимен

преди 2 години

А бе Диана, да те питам твоя вожд на ГЕРБ, ваксинира ли се?Не може да триете коментари и да лъжете като мутри на ГЕРБ.Хайде да се поспрете, защото истината идва и то яко.Източване на здравна каса, яко ще се мре?Лъжи и кражби, това сте вие от мафията ГЕРБ.

23

Как така

преди 2 години

Божков нали ти е казал да не се пулиш!По-спокойно, ще има нареждане от шефа не избързвай.Връзката е Гном Атанас Атанасов, слушай как ще реагира той и действай.

22

Анонимен

преди 2 години

гледам тук , комунистите нещо много се радват че Боко го нямане бързайте с радостта - учиндолеца и кауня и тоя облещения от снимката са пълни американски васали .След месец под строй ще празнувате 4-ти юли , другари и другарки ! :)

21

Диана

преди 2 години

До Анонимен21Виждам, че ти си решил, че белите якички са по-добрия случай, защото явно сам си си такава...Белите якички разсипаха и ограбиха държавата - мутрите са техни жертви...Сега отново се натискате да ви стават жертви, БСП, но...времето ви отмина! Отдавна трябваше да сте вън от политиката - слушайте вие лошите си приятелчета да видим до къде ще стигнете...Мутрите са избранниците на народа, а вие трябва да се махате от хоризонта, мр.ъс.ни не.год.ни.ци! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

20

Анонимен

преди 2 години

тоя министър прилича на окръжен партиен секретар от 70-те

19

Диана

преди 2 години

До Българин12Мерси от такива стимули, нямаме нужда! Ритат се мулетата, които са възседнали, с нас трябва да се отнасят с уважение - ние сме най-изстрадалия народ от всичките им фойерверки.Дори Либия или Ирак,които нападнаха,са по-добре от нас,защото раните се лекуват, но издевателството над нас никъде го няма!Не можехме да обвиним официалните власти до сега,но ето днес и те се намесват абсолютно неадекватно,давайки храна на БСП за нови мощни манипулации - или може би САЩ ни искат за 51 щат вече

18

Ехаа

преди 2 години

Преди малко в ЕвроДикоФ, министъра на вътрешните работи заяви че няма доверие на Българската прокуратура.

17

Анонимен

преди 2 години

Браво - василев , ако не спрът да се наложат - санкции и на тях и да им бьдат запорирани всички активиНап трябва да показва мускули от

16

Българин

преди 2 години

Трябва политиците ни да изпълняват точно каквото им казват от САЩ и може би вероятно някога бихме могли да пътуваме и без визи за САЩ да миеме американски тоалетни а изкарваме долари.

15

маскарад

преди 2 години

Ама гнома Атанасов изби рибата" Имам доказателства за подслушването ама няма да ги представя " смях в залата

14

Сакции срещу кого?

преди 2 години

Според САЩ корупция е когато бизнесмени подкупват български висши чиновници и трябва да им се налагат санкции, но за същите тези лоялни към САЩ чиновници няма санкции, за тях това не е корупция.

13

Само ГЕРБ

преди 2 години

Браво! Мачкай Джо, санкции до дупка за комунистите. ГЕРБ - ПОБЕДА!

12

Диана

преди 2 години

До Анонимен9Това е целта им - риба се лови в мътна вода! Няма такива смешки хората да не правели бизнес с посочените защото и те щели да влезнат в списъка - целта на БСП е явно съсипване на тези хора и започват с манипулациите /ах, не се доближавайте до тях - заразни са, значи./Като си харесват толкова много БСП, да си го вземат в САЩ - те не случайно са трошили толкова държавни пари до там и насам, ама САЩ не включват, явно! На нас БСПто не ни трябва! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА И ОТ БЪЛГАРИЯ

11

а защо?

преди 2 години

А защо САЩ наложиха санкции точно на тези 4ма или 6ма? Само те ли са корумпирани, всички други честни ли са? И ако има и други корумпирани защо САЩ не наложиха санкции и на тях, ами точно срещу тези няколко души?

10

Българин

преди 2 години

Добре е, че САЩ ни налагат санкции да ни сритат малко да си размърдаме мързеливите *** да си оправим държавата, така САЩ ни стимулират и ни помагат. Дълбок поклон пред САЩ.

9

Анонимен

преди 2 години

Диана, ти сложи ли си плътно маската против Ковид19?Вие измисляците от ГЕРБ вече сте пътници към небитието, но трябва да връщате пари от ЕС и европроекти с лихвите заедно с лицата от ЩАБ на ГРАБ!!!

8

маскарад

преди 2 години

министъра говореше пълни глупости. Уж било за защита на държавните дружества, после се оказа че и за частните важало. А това за отпускането на кредити на фирми за 7 г и то без обезпечения изби рибата. Утре всеки *** с ЕТ ще тегли кредит и после *** го търси. Комунисти сър.

7

Диана

преди 2 години

Смешно ми е като гледам кои са санкционирани и как този смеш..ник Василев се прави на много компетентен...Всъщност, не е много ясно от пръв поглед какви са тези санкции и за какво са! Американците санкционираха руски бизнесмени по ясни причини - натиск, а защо ни санкционират нас? Мисля, че това са действия на задкулисието. Спомням си визитата на Мустафа при Янев в първите дни на правителството - ето каква е била причината! Тъпо! БСП ни излагат по целия свят - не им стига срамните обвинения в ЕС