66

Фигурант на Божков

преди 2 години

А Фигурантът на Божков - Радев ще бъде ли в списъка ?!

65

Анонимен

преди 2 години

ТРАНЗАКЦИИТЕ СПИРАТ- СПИРАТ И БГ ЛЯТО И ПРОТЕСТИТЕ СЕ СПИХВАТ, ЮМРУКА ОМЕКВА И ИЗОБЩО- СКУКА....

64

Анонимен

преди 2 години

Трансакциите от Дубай, към сметките на Василев, също се следят.

63

Василев

преди 2 години

Имам проверена информация от Спецов, че същият не е продал кухата си фирма на безимотен рецидивист, малко ***.

62

Анонимен

преди 2 години

закона Магнитски защитава националната валута долара .А тя контролира дори сметките за месечни заплати в долари в чужбина.Тия двамата с пурите бая поръчки трябва да изпълнят и сигурно от чисто бьлгарски ще правят чисто американски вариант на бронетранспортюри.

61

Анонимен

преди 2 години

В съответствие с решението на Съвета за сигурност на ООН (ССООН) активите на някои организации и лица в Турция бяха замразени поради тяхната дейност за улесняване изпълнението на терористични актове.Официален вестникСпоред решението на президента, публикувано в днешния брой на "Алфай", сирийският гражданин Мохамед Алаа Ханфора терорАктивите им бяха замразени поради дейностите им за улесняване изпълнението на техните действия. Срещу това решение може да се заведе дело в Държавния съвет в рамките на 60 дни след публикуването му в Официален вестник, в рамките на член 24 от Закона за Държавния с

60

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

НЕ СЕ ЛИ СЕЩАТЕ , БЕ....ГОВОРИ СЕ ЗА "КРЪГ"-----В КОЙТО СА ВКЛЮЧЕНИ ФИРМИТЕ НА БОЖКОВ....АМА , С ТОВА ПОНЯТИЕ , МОЖЕ ДА СЕ АТАКУВАТ И ....ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ , КОИТО НЕ ИГРАЯТ ПО СВИРКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО...ХА,ХА,ХААААААА....ЕЛЕМЕНТАРНИ ТАРИКАТЛЪЦИ!

59

До 72

преди 2 години

"Интересно в кой закое е дефинирано понятието "кръг" използвано в контекста на министъра? Как се доказва "кръг" от заинтерсесувани?"___________Много просто се дефинира - имало ли е транзакции между тях. Много лесно се установява и няма какво да го усукваш.

58

бай Ставри

преди 2 години

Държавните дружества да спрат да работят със 64-те фирми наказани от САЩ. Но 58 от тях са на чеерепуха Божков. Има едно златно правило, човек който е регистрирал повече от 5-6 фирми, целта му е да прави далавери, да източва ДДС, да пере пари , да разпределя печалбата за да не отчита данъци и т.н.

57

Търговец

преди 2 години

Най-добре е всички да спрем да търгуваме със Запада и Европа и да започнем търговски и всякакви връзки само с Русия и Северна Корея! Така излиза.

56

Анонимен

преди 2 години

Интересно в кой закое е дефинирано понятието "кръг" използвано в контекста на министъра? Как се доказва "кръг" от заинтерсесувани?И последно, задължително ли е, когато САЩ изпуснат въздух през задния си отвор, "нашите министри" да пускат рядко вещество, пак от там?

55

Сата НАТО

преди 2 години

гнома Атанасов изби рибата" Имам доказателства за подслушването ама няма да ги представя " смях в залата -=========- Ами точно в американски стил - имаме доказателства за корупция, но няма да ви ги предоставим, а освен това ще кажем имената само на участниците от едната страна, другите са наши *** синове.

54

Анонимен

преди 2 години

Жан Виденов след 1997 стана член на борда на директорите на месокомбинат за свинско месо Приемаме вината с мезета

53

Анонимен

преди 2 години

Опорката "Божков" изгоря - и той е от тях. Парите свършиха. Всичко свърши. ДС падна.

52

Анонимен

преди 2 години

Божков с националната лотария и прилагането на закона магнитцки от САЩ спрямо България май ще блокира държавата

51

Анонимен

преди 2 години

Ще има размествания на пластовете. Мая ще работи известно време безплатно защото въпроса е за политическото и оцеляване. След това ще загуби интерес. Протестърите ще си намерят някаква работа и разочаровани ще се разотидат.Минеков няма ще пробва да пласира някоя пластика за филмите на ужасите, но ще срещне сериозна конкуренция. За него е по-добре в затвора, защото там сипват всеки ден.

50

Анонимен

преди 2 години

А за комунистите които организираха лагерите след 1944 и направиха изявление в парламента че приемат вината с мезета

49

Анонимен

преди 2 години

Значи всички работили със и в националната лотария и получавали заплати пари и печалби трябва да са санкционирани всички магазини и пунктове където се продаваха талони

48

василев

преди 2 години

за начало да започнем с мая общата и тримата овчари , те са обвързани с едни дубайски сметки .

47

Анонимен

преди 2 години

А транзакциите на Божков с Мая, Радев и протестърчетата да продължат ли? Ко ши прайм сига без мъни? Нема даже за ена бира да изпиеш пред Президентството, а и Рубльо да те види отгоре и да ти се зарадва.