56

До 71

преди 3 години

Аз незнам дали тези прозрачни същества са животни, но избягват контакт с хора това е факт,въпреки че технологично са доста по напреднали от нас!

55

Бай 100ян

преди 3 години

Само много закъсали умствено и интелектуално хора със много ска.пано ежедневие може да си помислят че са ни посетили извънземни. Пентагона от НЛО разбират неидентифицирани обекти от вражеска държава ,като Русия на пример .Летящи обекти с извънземен характер има съвсем друга дума.

54

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Поема за Ирина Бокова : Ирина - богинята една за всички времена . Ирина " звездите " си ги нареди други пък ги " разреди " . Тя уредите взе да ползва , за да подреди всичките звезди и планетите ги натовари , други пък ги разтовари , за да уреди всичките беди на планетата Земя . Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани. София (2014).

53

Ще крият до последн

преди 3 години

после ще обяснят как се опитали, ама немогли да им наложат санкции и стоплят ли отношенията с Русия и Китай , значи извънземните са тука и ни е спукана работата ..

52

Случаен минувач

преди 3 години

Дори да ги има, малките зелени човечета са технологично по-напред от нас с хилядолетия. И не желаят да ни се разкриват. Щом имат технологии да преодоляват междузвездните пространства, със сигурност са са много по-напред от нас и не желаят да влизат в пряк контакт с нас. Може би ще го направят в неопределено бъдеще, но няма да е скоро. А за Розуел - гледах по Хистори канала - ама май ще излезе, че е метеорологичен балон.

51

До 9

преди 3 години

Добре бе, що всички животни ги е страх от хората?

50

до 67

преди 3 години

Вичките ваксини срещу Ковид например, БАН ги откри ше знаеш. Не са преприемачи и отделни хора. Аз лично не се сещам за научен пробив или откритие, направен от институция на държавна издръжка. Там са само лапачи, натегачи и парашутисти.

49

Бай 100ян

преди 3 години

Ама как ще са извънземни. Това са НЛО от Руски произход. Руснаците имат модерни шпионски технологии непознати за Американците. Невярвам някога в истолията на човечеството да сме наблюдавали НЛО от извънземен произход .

48

Juls

преди 3 години

Да извънземни няма! Светът е много по малък от колкото си мислим, нашият свят е виртуална симулация на миналото от перспективата на нашите създатели, вселената около нас е холограма. Затова елементарните частици са солидни при наличето на наблюдател и вълни при липсата на такъв, което е доказано с множество експерименти. Светът е информациони единици на нечий харддиск, рационално от гледна точка на ресурси е информационите единици да се трансформират в материя само при наличие на наблюдател..

47

Анонимен

преди 3 години

Много хора още не осъзнават, че настъпи нова ера - ерата на предприемачите, технократите и криптовалутите. Държавите са със затихващи функции. Затова предстои да гледат на достиженията им така, както индианците на кибрита, влака и барута. Ще им изглеждат "извънземни", или "чудеса", а създателите им ще бъдат богове.

46

Анонимен

преди 3 години

Не са нито извънземни, нито чужди военни, а най-обикновени хора, които не са и никога няма да бъдат на държавна хранилка.

45

Анонимен

преди 3 години

Само това , че говорят за малки зелени човечета е показателно.Не могат ли да бъдат 3 метрови зелени човечета ?

44

Нищо ново

преди 3 години

Вика му се Vimana. На земята според идийските писания ги е правил царят на Асурите.

43

Мушмурок

преди 3 години

Ян Бибиян и лунагите ги правят тези дивoтии.

42

Анонимен

преди 3 години

Ако случайно изобретя машина, която е хиляда пъти по-бърза, маневрена, ходи в космоса, ходи под водата, че и в пъти по-ефтина от всичко познато до момента, трябва да съм пълен *** да се похваля на всеуслушание за нея. По вероятно е тайно да си я ползвам аз и евентуално семейството ми. За пари и богатство изобщо не говорим, ако имам такава машина. Какво ще си купя ако я продам, Ролс Ройс, Бугати...? Само ще си подпиша смъртната присъда, като много преди мен.

41

Люк Скаймокър

преди 3 години

Хич да не се чудят, Ахмед Доган като се напие си джитка с летящата чиния и ги прави разногледи.

40

Вероятност

преди 3 години

Някой казват че са тайни изобретения на Масоните макар да е малко вероятно, но това чудо има огромна енергия и бързина!

39

РЕАЛНОСТ

преди 3 години

До ФинЧе на кой живота му има смисъл?

38

А бе

преди 3 години

В леглото да ги хванат ще отричат!

37

Чен

преди 3 години

оня дребен съсел в КНДР е зад всичко помнете ми думите, адски подла малка гад