32

ББ

преди 2 години

хаха от години г-жа христова сънува мокри с бойко...е той им плаща здраво разбира се,от москва също им плащат,основна шаманка е по тв-то е,САЩ не бият шамари,спазват моралният си кодекс,...о да ама войни...войни за Свободата на убивани и ограбвани,ВСВ я спечелиха САЩ..мама меркел не може да им го прости,авери са с путин и диктаторите в източна които обслужват личната му власт и его!САЩ заявяват,че няма да толерират престъпници и мафиоти с власт и пари ограбени от Народите им...за разлика от ЕС

31

Въпроси-послания

преди 2 години

Кой предложи Пеевски за шеф на ДАНС ?След кое прокурорско обвинение започнаха протестите срещу Гешев ? Кой висш държавник издигна юмрук в подкрепя на тия протести ?Кои известни политически лица взеха участие в тия протести ?Кого назначи за шеф на кабинета си служебният министър на Вътрешните работи ?"Човек" на кой висш държавник е служебният министър Бойко Рашков ?Ще изтрият ли ДНЕС тоя коментар, както изтриха предишния подобен ?Ако го изтрият, дали с това ще се изкачим в класацията за свободата на словото ?

30

Българин

преди 2 години

Кефи ми как САЩ ни плякат шамарите за да ни стимулират. Мене много ми прави кеф кога американци ми бият шамари. Поклон пред САЩ.

29

Анонимен

преди 2 години

Селяни прости, до толкова сте неграмотни, че болшинството от вас не разбират същността на санкциите. Ако въпросните бандити нямат активи в САЩ банки и не смятат да посещават територия на САЩ, то те дори няма да разберат, че са санкционирани.

28

Немам търпение

преди 2 години

Да видя как Тошинко целува Америка изотзадзе и плюе по Божко, който доскоро провъзгласяване за великомъченик.

27

Анонимен

преди 2 години

комунистите дълго време лижеха братския руски ***. Явно не можеш ги отучи от лошия навик до живот. Да пробват да полижат американския задни поне, да се посмеем на резултата.

26

Праведен

преди 2 години

Ей, главо-лумп ен ска, а може ли изборния кодекс за 1 седмица, до го прекроите !!!

25

Анонимен

преди 2 години

Баце е велик.Разчистиха му пътя .

24

Анонимен

преди 2 години

явно дори не можем да се само-управляваме.дай боже повечко такива шамари по самозабравилия се български "елит"

23

Мая сега

преди 2 години

Къде ли ще се присламчи. А тия недоубитите и те...

22

Анонимен

преди 2 години

Всички, които реват срещу санкциите, са храненици на Божков, Пеевски и Желязков!!!

21

Щирлиц

преди 2 години

До А. .Доган е американската свещена крава.

20

Щирлиц

преди 2 години

Довчерашните айййдуци,услужливо търпени от САЩ,вече не са й нужни.Нова смяна се подгатвя.

19

циник

преди 2 години

"Американски шамар" - НЕ, "Намеса във вътрешните работи" на суверенна и независима държава - ДА ... светът не е градче "Земя" забравено от Бога в щата "Млечен път", в което САЩ е местния шериф ...

18

Сата НАТО

преди 2 години

Какви са тия ***, какви знаци и послания търсят, е батис мешниците... Държавният департамент просто се изплю върху България, като взе страна във вътрешнополитическия ни живот. Това е целият знак и послание.

17

А

преди 2 години

Доган кога ще санкционират???

16

Анонимен

преди 2 години

Г-жо Христова,Васил Божков е нямало как да знае,че тече такова разслвдване. :)

15

Анонимен

преди 2 години

Този закон удря само Божков,защото той има фирми,бизнес и предстоящи съдебни дела.Останалите надали имат нещо на тяхно име.

14

Анонимен

преди 2 години

На 11-ти юли всички трябва да гласуваме. Нищо друго. Само да гласуваме. Вотът е машинен. Няма мъртви души. Няма невалидни бюлетини. Няма поправени протоколи. Братя българи! Сега. Не друг път. Всички заедно.

13

Хм

преди 2 години

Ми те 4 от тези 6 прокуратурата си ги разследва и имат обвинения, даже един от тях има 18 обвинения. Другия доскоро имаше имунитет, а псоледния беше някакъв заместник шеф, та сега подаде оставка! Доста добре се справя прокуратурата в интерес на истината...