52

Манoлова - жалка

преди 2 години

Мая Манолова беше заснета тази година в офиса на Черепа, дали американците нямат предвид и нея ???

51

Krom

преди 2 години

До Христо Христов - абсолютно верно Ице! Виж, в "свободния" свят за който ти копнееш - примерно в Русия, такова нещо няма. Там бащицата казва дали заслужаваш да живееш или да бъдеш смазан като муха. Ех, това е "свободата" за която ти мечтаеш - бой по манерката, равен с тревата но - един от стадото. Обаче Ице, тея времена изтекоха в канала. В нормалния свят има такива процеси - свиквай. Америка даде знак за нещо което ние знаем от години, но няма да ни реши проблемите. Те са си наши!

50

Шамар за кого?

преди 2 години

Шамар за Радев и неговите партии, които се субсидираха от Божков.Шамар за ДПС, защото е пряко обвързана партия с Пеевски.Шамар за и за ДБ и неговият съд.Напомняне на всички партии, че трябва да се чистят от корумпираните си членове!

49

бойко

преди 2 години

Нориегабойкоборисова да стяга багажа за Барселона!

48

Анонимен

преди 2 години

По-скоро е шамар по доскоро управлявалите мутри, които управляват съд, прокуратура и службите

47

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Не е шамар,а обективен отговор на гражданските очаквания в Царство България. В крайна сметка съдържанието на комюникето от САЩ изразява точно това,което българите,които отказваме да гласуваме искаме - съд за онези, които от 10 години ни осъждат на глад,етнически погром, крепостничество. Аз съм доволен от позицията на господин Байдън и неговият кабинет. Мълчанието на Кремъл доказва,че имената от списъка са си точно анкаро-московски сътрудници. Благодаря, САЩ !

46

Ех, Пеца..

преди 2 години

БОРБАТА ЗА КОКЪЛА--- НЕ Е РОБСТВО....А ПЪТ КЪМ ПРОГРЕСА. ТОВА че не можеш, или не знаеш как да се бориш.....СИ Е ТВОЙ ЛИЧЕН ПРОБЛЕМ. ОБЩЕСТВОТО--НЕ ТИ Е ВИНОВНО!!!!

45

Единствения знак

преди 2 години

... към българските политици е да спрат преврата на Фигуранта, който тече в момента, защото поставя под пряка заплаха демокрацията в държавата.

44

Анонимен

преди 2 години

Баиден мачкаи комунистическите - крадци

43

СМЕХ....

преди 2 години

...и Чалгаро е благодарен на САЩ. СЕГА ШЕ ЧАКАМЕ ПЕСЕН ЗА "ШЕВРОЛЕТ, С ЦВЕТ....ЧЕРВЕН"....КАТО НА БАЙДЪН, ЗА ДА НЕ МУ ЦУНАТ И НА НЕГО ПАРИЧКИТЕ ОТ ФОНДААЦШЯТА У САЩ.

42

пецата

преди 2 години

Нали троловете ни убеждаваха от сутрин до вечер че сме руска губерния а се оказа че всички декрети идват от вашингтон, бойко си изигра играта а следващите ще са от същата "фирма" и бойковия стил ще продължи но а друг главен , но ще вкарат джендъризма и феминизма като основен тренд, тая територия вече не става за живеене, здравната система ще стане както в америка плащаш - живееш, неплащаш - мри, американското робство е безпощадно

41

СМЕХ....

преди 2 години

КЪВ ШАМАР, БЕ....ВСИЧКИ СА ДОВОЛНИ!!!! ДОРИ ЧЕРЕПА Е ДОВОЛЕН , ЧЕ МУ ЦУНАХА ПАРИЧКИТЕ НА ТОПЛО У САЩ. ГРИПЕНЧО ВЕЧЕ ШЕ ВИКА НА Х.МУСТАФА...." Мама ХЕРО"...САМО И САМО ДА Е НА ВЛАСТ....А КОРНИ,ВЕЧЕ ДАВА МЪДРИ СЪВЕТИ НА ГЕШЕВ КАК ДА РАБОТИ....ХАХАХА...

40

Анонимен

преди 2 години

Господаря бие шамари на слугите си, а те се радват, че са слуги на силен господар. Това е ментал, феноменално разпространен всред населението, но неприемлив в мирогледа на белите ари, Българи.

39

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ тръгнаха срещу олигарсите. До вчера всички освен тях викаха "мачкайте г-н Божков", днес всички плюят по него. Това са фактите. САЩ подкрепиха прокуратурата и развързаха ръцете на Гешев да започне да разследва и Пеевски.А и откакто се разбра, че доган е семеен приятел с родителите на бойкикиев, на много хора им просветна, че ги използват.

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37Дългата ръка на САЩ направи толкова поразии в световен мащаб че просто не е за вярване. само да кажа че тук в България не е нито Афганистан нито Иран нито Ирак. Проблемите на българите са си техни проблеми, нямаме нужда от световни джандари. Това е. Който иска да ме разбира.

37

Анонимен

преди 2 години

старите комунярски симпатизанти и мутренски елементи са се развихрили да лаят и да изливат потоци помия. истината е че хич не им беше лесно досега възможностите за кражби бях сведени до минимум. ето обаче че пак дойде време в който да надигнат глава. И кой им дава това време? Точно тези които тука са се развихрили да дрънкат глупости. повечето от нас българите са склонни дори на предателство само за да постигнат политическата си цел. не е ли отвратително?

36

Активист на БСП

преди 2 години

На Бойко Тлъстия веднага отиде при Херо Мустафа да измоли индулгенция за откраднатите от него 4 000 000 000 ? !!!!

35

Анонимен

преди 2 години

Предупреждение, че пиндостанците са и ще бъдат активни на Балканите и не искат, а отдавна са наложили тотална форма на контрол върху процесите в страни-васали, за които считат, че трябва да са слугински настроени и в подчинена партерпоза.

34

ББ

преди 2 години

и г-жа христова,колкото и да ти ти плаща борисов...и на харалан плащаше,това не може да промени фактите и действителността,след изборите борисов ще е назованият политик,и да ще ви отнемат парите просто...бъдете сигурна,всичко минава през САЩ...останалото са лъжи и манипулации...зареждайте самолетите за москва...ръката на САЩ е дълга...само да ви пожелаят и няма путиновци и лукашенковци...Бог да пази САЩ!!!

33

кО казА, кО?

преди 2 години

Според новия голям брат явно доган е турски политик. Или аз не съм разбрал нещо правилно...