39

Анонимен

преди 2 години

И кой ще плаща за протести?

38

тути фрути

преди 2 години

Сега Боко и Шиши не са се познавали.Абе събирали са се двамата от време на време да гепат некой милион ама това е друга бира.

37

Анонимен

преди 2 години

Системата суич ли беше никой не иска да я ползва вече . Да ползват само крипто .От догодина могат и дигитален юан да ползват.

36

Ало

преди 2 години

Боко и Гешев са при Херо Мустафа в Американското Посолство...Херо: "Конграджулейшън,Конграджулейшън Санкции..." Боко: Ааа,Торта Сахер,Сахер...Херо: яж,Боко торта Сахер за 4 милиярда дето си спестил,а за "Братиньото" ти Импийчмант!!!

35

Анонимен

преди 2 години

Тъй , тъй другаре русофили.Не ги е срам САЩ!Да се пукат от яд!В Русия пък , корупцията е начин на живот! Трябва да вземем този "светъл" пример извисил Русия до "висотите" на Сомалия и Никарагуа и Мозамбик.Завиждайте западняци! Нъц ..нъц..

34

И не само това

преди 2 години

И бизнес парньорите ти не трябва да имат бизнес зад океана, както и да ползват американски компании. 90% от банковите услуги минават през американски провайдъри и банки, т.е. освен кольо, който държи кръчма на морето, никой друг не може да ти бъде бизнес партньор.

33

ШибиРиби

преди 2 години

Процедурата е надеждна... каза гусжа Елена Поптодорова и започна да си маже лицето с крем за бръчки.

32

Bp

преди 2 години

Актът не е политически, въпреки, че са замесени политици. А нима в такива актове като корупция и нарушаване на човешките права може да си го позволи друг, освен политик от ДС.

31

До №16 - emigrant-a

преди 2 години

САЩ и нормалност? Моля ти се, извади си главата от г-----. Там е всичко друго като лицемерие, егоизъм, егоцентрисъм и др., но не и нормалност.

30

Ъъъъъ

преди 2 години

А нощните шкафчета ???? Или те са си ок.....

29

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

До 2лупИ аз това се чудя. Сега пак ли ние, данъкоплатците ще трябва да платим масрафа на Мавродиев и Сие? Време е тези хора, които отпускат такива заеми на спорни личности да понесат отговорност.

28

Анонимен

преди 2 години

Как ще пипа злато когато златодобива е даден на концесионер и златото се изнася

27

Защо,защо...

преди 2 години

ако чак сега ???? Явно някой не иска чрепа на власт....а имаше реални шансове....

26

Анонимен

преди 2 години

Eee, сега как ще се финансира blitz.bg

25

Чалгарин дудаев

преди 2 години

БОЙКО СЕ ПРЕКРЬСТИ ПРЕД СЕБЕПОДОБНИ И СЕ ЗАКЛЕ ЧЕ КЮЛЧЕ Е ДОКОСНАЛ НО НЯМА ОТПЕЧАТЬЦИ

24

Анонимен

преди 2 години

Големи кахъри ме налегна'а, да мисля к'во шъ праят Божков-черепа и Пеевски-шиши! Ми то, има чалъм, шъ танат политици уа! Ората, народът ги аресвъ, убичъ ги! Шъ ги избирът, да станат баш бакан черепа и главен прукурор шиши. Тогаз шъ опраят и България уа!

23

анонимен

преди 2 години

Българско лято ли им бърка на всички?Ако да,значи ще гласувам за тях.

22

Bp

преди 2 години

Техните кюлчета и евразия в български и американски банки ли са? Те си изнасят парите в ОФШОРКИ, и всички знаем къде са. Дано тях да сте запорирали!!

21

АсоциаленПримитив

преди 2 години

Яко запор, бой и работа в трудов лагер. Така я видждам аз справедливоста, другото са постановки.

20

ами да

преди 2 години

Да се надяваме, че както през 1918 година след световната война, когато Американския президент се застъпва и за териториалната цялост на България и я спасява от това да бъде разделена между Сърбия, Румъния и Гърция (както искат великите сили, вкл Русия), така и сега с тяхната интервенция ще последва чистка на корумпираните руски проксита в България които унищожиха тази държава. Най-вероятно нашите ще намерят заобиколна схема, но надеждата умира последна.